Deniz Temalı Gerçek Bir Düğün Hikayesi: Çisel ve Serkan

Bihter Tunç tarafından yazılmıştır.

2:48 dakika

21.03.2024

Üniversitede tanıştılar, Monaco'da evlenmeye karar verdiler! Gelin Çisel ve Serkan'ın keyifli hikayesine konuk olalım.

Nasıl tanıştınız?

Net bir tarih olmamakla birlikte birbirimizi üniversite döneminden beri tanıyoruz.

Evlenme teklifi nerede geldi?

Evlilik teklifi Cote D'azur'da tatilimizin sonuna doğru Monaco'da bir akşam yemeği sonrası yürürken beklemedik bir anda geldi. Pili bitip kapanmış fotoğraf makinamız da bize bir güzellik yaptı ve teklif sonrası anının fotoğraflanması için bir kerelik açıldı.

deniz temalı gerçek bir düğün hikayesi: çisel ve serkan

Hazırlıklarınız ne kadar sürdü?

Evlilik kararı aldıktan sonra söz ve nişanımız oldu. Evlilik tarihi belirlendikten sonra ilk önce düğün mekanını belirledik. Eylül ayında düğün mekanımızı belirlemiş ve anlaşmıştık. Kalan hazırlıkları son 4 ay içerisinde gerçekleştirdik.

En çok neden keyif aldınız?

Aile ve arkadaşlarımla yapılan gelinlik provası çok zevkliydi. Yine düğün sabahı arkadaşlar ve aileyle evde yapılan kahvaltıya sonradan damat ve arkadaşlarının da katılması düğün gününe çok keyifli bir başlangıç oldu. Bir de Kıbrıs ve Dubai’deki bekarlığa vedalarımız unutulmazdı!

deniz temalı gerçek bir düğün hikayesi: çisel ve serkan

Düğün mekanınıza nasıl karar verdiniz?

Suada hep sevdiğimiz bir yerdi. Nisan ayı olduğundan mekanın kapalı olması gerekiyordu ama aynı zamanda deniz de olsun isteği bizi adada yapmaya daha da yakınlaştırdı. Serkan'ın Galatasaray üyesi olması ve iş dolayısıyla Ayça Hanım’la önceden tanışıklığımız bu sevdiğimiz yerde düğün yapmamızı kolaylaştırdı. Yemekleri, lokasyonu ve en önemlisi mekanı istediğimiz gibi dekore edebilmek önemli kriterlerdi.

Gelelim diğer ayrıntılara... Düğün organizasyonunuz ile ilgili ne tip detaylara önem verdiniz?

Önce konsepti belirledik. Ada olduğu için deniz temasını seçmek çok zor olmadı açıkçası. Çoğu şeyi tek seferde hallettiğimiz için süreç bizim için yorucu değildi. Mekan, organizasyon, süsleme, saç ve makyaj için bir ikinci kişiyle görüşmeden halloldu mesela. Pronedime Gizem Erbirer tüm detaylar ve süslemeyi halletti.

deniz temalı gerçek bir düğün hikayesi: çisel ve serkan

Kendimizin ve davetlilerin eğleneceği bir düğün olması önemliydi. Canlı müziği arkadaşımız Can Bayrak'a bıraktık. Marvin Band ve Zeynep Doruk interaktif bir performansla bizi çok eğlendirdiler. Bir de bizi yansıtsın istedik. O yüzden tüm detaylarda kendimizden bir şeyler paylaştık.

deniz temalı gerçek bir düğün hikayesi: çisel ve serkan

Girişte misafirleri karşılayan maketlerimiz, etrafta balonlardan sarkan fotoğraflarımız, herkes eğlensin diye masalarda misafirler için kullan-at fotoğraf makineleri vardı. Masalar ülke ve şehir isimleri ve bizim oralarda çekilmiş fotoğraflarımızla numaralandırılmıştı. Gelin yolundaki halımız da hayatımızı ve bizi anlatan fotoğraflardan oluşuyordu

deniz temalı gerçek bir düğün hikayesi: çisel ve serkan

Gelinlik ve damatlık desem?

Gelinlik Pronovias modelleri arasından dört ay önce, damatlık Damat Tween'den bir ay önce alındı.

Peki ya davetiye ve nikah şekeri? Çok sevimli bir şeker büfesi görüyoruz fotoğraflarda...

Düğünümüz deniz temalı olduğundan davetiyelerimiz Ayşegül Evleniyor tasarımı şişe davetiye idi. Şimdi düğüne katılan arkadaşlarımın evlerine gittiğimde çeşitli yerlerde dekoratif olarak hep bizim davetiyeleri görüyorum. Nikah şekeri yerine de, abla ve annelerimizin paketlediği camdan istiridyeler hediye ettik misafirlerimize. Şeker isteyenlere için de bir şeker büfesi tasarladık.

deniz temalı gerçek bir düğün hikayesi: çisel ve serkan

Düğün günü unuttuğunuz bir şey oldu mu?

Planlayıp da unuttuğumuz bir şey olmadı. Gelin çiçeğini atmamıştım düğün çıkışında adanın teknesiyle dönerken bizim teknede sadece bekar kız arkadaşlarımız ve biz vardık. Öyle bir ortam oluşunca çiçeğimi de son anda teknede attım. İrem tuttu, her şey tamamlandı...

deniz temalı gerçek bir düğün hikayesi: çisel ve serkan

Kutlamalar esnasında geleneksel veya size özel bir şey oldu mu?

Düğün pastası, arkadaşlarımızın oluşturduğu yoldan geçerek Latin Band eşliğinde geldi ve bir süre Latin dansları yapıldı. Damadın sahnede arkadaşlarıyla "Sarı Çizmeli Mehmet Ağa"yı söylemesi geleneksel olduğundan onu da söyleyebiliriz.

deniz temalı gerçek bir düğün hikayesi: çisel ve serkan

Ya komik bir olay?

Sabahki enstantaneler için bir kameraman vardı evde. O arkadaşın önce arkadaşlarımın ve kardeşimin bana hediyelerini verişini, sonra da damat ve arkadaşlarının gelişini kaçırıp olayları tekrar ettirmesine epey gülmüştük.

Balayınızda neredeydiniz?

California'da; San Francisco, Los Angeles ve Las Vegas'a gittik... Düğün hazırlıkları yorucu geçmediğinden eğlenceli bir balayı tercih ettik... Gecenin yorgunluğunu da uçakta attık.

Düğün Mekanları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

Bunlar da ilgini çekebilir

Diğer makaleleri de görüntüleyin

3 Yorum

canan kutluk

Düğün Tarihi: 16.04.2014


canlarım benim muhtesem dügündü düğününüz gibi evlilik hayatınızda muhteşem olmasını diliyorum sevgiyle öpüyorum


Meral YAKIN

Düğün Tarihi: 17.10.2014


Rüya gibi bir düğün gerçekten mutluluklar


Yağmur DUMANER

Düğün Tarihi: 20.11.2014


şahane bir düğün, umarım bende böyle güzel atlatabilirim:) maket olayına bayılıyorum,nerede yaptırabilirim?