06.07.2013'te Hayata Aşkla Atılmış Bir İmza: İnci & Kutluhan

Bihter Tunç tarafından yazılmıştır.

2:04 dakika

21.03.2024

"O an büyülüydü sanki… Kusursuz başlayıp öyle de devam etti her şey."

Nasıl tanıştınız?

Dershanede tanıştık. Başlarda sadece arkadaştık ama zamanla arkadaşlığımız aşka dönüştü.

Peki ya evlenme teklifi?

8 yıllık bir süreçten sonra evlenme teklifi beklenen bir şey olduğu için açıkçası sürpriz olmadı. Kutluhan şık bir mekanda yemeğe davet etti beni. Ben yemek yerken teklif edeceğini düşünürken, fakat o sabırsız davranıp arabaya biner binmez yüzüğü çıkarıp evlenme teklif etti. Ben de hemen kabul ettim. Sonra da güzel bir yemek yedik.

ngdigital1

Evlilik kararı aldıktan sonra nasıl bir hazırlık içerisine girdiniz?

İsteme merasimi, nişan derken Kutluhan askere gitti. Onu 5 ay beklerken ben de küçük küçük eksiklerimi tamamladım. Geldiğinde daha büyük hazırlıklar içerisine girdik ve toplam 1 yıllık bir süreçte her şeyimizi tamamlayıp evlendik.

Tüm süreçte en çok hoşunuza giden aşama hangisiydi?

Kesinlikle evimizin eşyalarını seçip yerleştirmek! Farklı yerlerden aldığımız eşyaları bir bütün haline getirip yuvamızı oluşturmak çok heyecan vericiydi.

ngdigital2

Düğün mekanınıza nasıl karar verdiniz?

Baya bir yer gezip tam umutsuzluğa kapıldığım sırada Velo Weddings & Events imdadımıza yetişti. Gördüğüm an büyülendim ve işte burası olmalı dedim. Sade, samimi ve şık bir mekan olması benim için yeterli oldu.

Düğün planlamada en çok neye önem verdiniz?

Her şeyden önce kalıcılığına inandığım fotoğraf çekimini önemsiyordum. O yüzden de düğün hikayesi yapmak istedim. NG Digital Studio ile çalıştık ve ortaya inanılmaz şeyler çıktı. Sabahtan aksama kadar yanımızdaydılar. Hem fotoğraflarımızı çektiler hem de bize çok destek oldular.

ngdigital3

Davetiye, nikah şekeri gibi tasarıma dayalı düğün ihtiyaçlarınızı nereden seçtiniz?

Nikah şekerinin orijinal ve kullanışlı olmasını istemiştim. Tam da istediğim gibi oldu. Şuan herkesin anahtarlığında bizim maskotumuz var. Konseptimiz pembe beyaz olduğu için nikah şekeri ve davetiyeyi birbirine uyumlu seçtik. Bunun için de bütün Ulus’u talan ettik. Sonuçta değdi. Her şey istediğimiz gibi oldu.

Ya gelinlik ve damatlık?

Uzun araştırmalarım sonunda hayalimdeki gelinliği dikebileceğine inandığım GülerCer Gelinlik’te karar kıldım. Tam da istediğim gibi bir gelin oldum. Nerdeyse 5 ay sürdü. Damatlık ise hemen karar verip DS Damat’tan düğüne 3 hafta kala aldık.

ngdigital4

Düğün günü unuttuğunuz bir şey oldu mu?

Küçük aksaklıklar dışında pek bir sorun olmadı diye hatırlıyorum. Herkesin çok eğlendiği ve beğendiği bir düğün oldu.

ngdigital5

Balayınızı nerede geçirdiniz?

En güzel kısım bu olsa gerek. Bu süreç ne kadar güzel olsa da aslında bir o kadar da zor ve stresli. O yüzden biz de tavsiye üzerine Voyage Otellerini seçtik. Yazın ortasında çok iyi geldi.

Son olarak düğünün güzeli neydi? Onunla kapatalım isterseniz.

Bence salona girişimizdi. Misafirler içerde bizi beklerken, biz de dışarda heyecandan ölüyorduk. Sonunda o an geldi ve alkışlar eşliğinde tüm gözler üzerimizde içeri girdik. O an büyülüydü sanki… Kusursuz başlayıp öyle de devam etti her şey.

ngdigital6

Düğün Mekanları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

Yazıda Yer Alan Firmalar

Hikayeni gönder

Sen de hikayeni paylaş, gelin adaylarına ilham ol!

Hikayeni gönder

2 Yorum

AYÇA ŞAHİN

Düğün Tarihi: 10.10.2014


MUTLULUKLAR ÇOK YAKIŞMIŞLAR


aslı derin

Düğün Tarihi: 10.10.2014


tebrikler..