Küçücük Bir Sınıfta Başlayan Aşk: Gamze & Yasin

Bihter Tunç tarafından yazılmıştır.

1:36 dakika

21.03.2024

Her şey bir petrol ofisinde gelen teklifle başladı!

Nasıl tanıştınız?

Mesleki eğitim merkezinde, kuaförlük bölümünde küçücük bir sınıfta tanıştık. Altı ay kadar süren bir flört döneminden sonra nişanımız oldu. Ardından eşim askere gitti ve 15 ay ayrı kaldık. Zor bir süreçti ama beraber atlattık. Şuan evliyiz ve çok mutluyuz! İnsanın sevdiğiyle aynı evi paylaşması harika bir duygu…

küçücük bir sınıfta başlayan aşk: gamze & yasin

Peki ya evlenme teklifi?

Çok şaşırtıcı ama ben bir petrol ofisinde evlilik teklifi aldım. Her şey bir anda oldu. Çok da değişik oldu. Benim için yer, mekan önemli değil. En önemli şey duygular elbette.

Hazırlıklar ne kadar sürdü?

4 ay öncesinde bütün ihtiyaçlarımızı listelemeye başladık. Son iki ay kala da evimizi tutup, içini tasarımladık. Her şey yolunda ve güzeldi. Hazırlığımız sadece 4 ay sürdü.

küçücük bir sınıfta başlayan aşk: gamze & yasin

Hazırlıklar sırasında en çok hoşunuza giden şey neydi?

En çok hoşuma giden aşama tabi ki gelinlik aşamasıydı. Aslında ben bu konuda çok şanslıydım. Gelinliğim Gelinlik’in yetkili kişisi Rabia Kahraman Öcal’a gerçekten minnettarım. İkinci annem diyorum ona. Onun yakınlığı, sevecenliği, samimiyeti beni her zaman mutlu etmiştir. Hiçbir sorunla karşılaşmadığımı söyleyebilirim. Size o sıcaklığı anlatmam mümkün değil, gerçekten yaşamanız gerekli. Rabia anneciğime ne kadar teşekkür etsem azdır. Beni hayallerime kavuşturan insan, seni çok seviyorum.

küçücük bir sınıfta başlayan aşk: gamze & yasin

Ya düğün mekanı?

Eşim çalıştığı için düğün mekanımızla ben ilgilendim. Tercih ettiğim mekan, Antalya Poyraz Düğün Salonları bünyesinde bir mekandı. Gezerken ilk dikkatimi çeken şey temizliği ve ferahlığı oldu. İnsanı boğmuyordu. Bir de Seher Kandemir benimle o kadar güzel ilgilendi ki, seçmemin sebebi %90 kendisidir.

küçücük bir sınıfta başlayan aşk: gamze & yasin

Diğer detaylar?

Saç ve makyajda önemli detaylara yer verdim. Bir hafta öncesinden saçıma kaynak yapıldı. Deneme makyajları yapıldı ve en iyisinde karar kıldık. Gerçekten çok şanslı bir gelindim çünkü kuaförüm aynı zamanda da kuzenim Ayla Atalay fotoğraf çekimlerinde de her an, her dakika yanımdaydı. Dış mekan doğal çekimlerimi Engin Alkan ve Serdar Şimşek gerçekleştirdi. Yaptıkları işte gerçekten çok profesyoneller.

küçücük bir sınıfta başlayan aşk: gamze & yasin

Düğün günü atladığınız bir şey oldu mu? Düğün.com çiftlerine tavsiyeniz ne olur?

Düğün günü her şey eksiksiz oldu. Aslında her şeyin planlı olması yetiyor. Gelinliğim de kına kıyafetim de mükemmeldi. Planlı hareket etmelerini ve küçük detayları not almalarını tavsiye ediyorum.

Balayında nereyi tercih ettiniz?

Antalya Olimpos'da Çıralı Sera Pansiyon’da sakin bir balayı geçirdik.

küçücük bir sınıfta başlayan aşk: gamze & yasin

Düğün Mekanları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

1 Yorum

feyat nama

Düğün Tarihi: 25.11.2013


harika allah mesut etsın