Kulüp ve Davet Alanlarında Evlenmenin İncelikleri

Bihter Tunç tarafından yazılmıştır.

2:23 dakika

29.06.2020

Düğün mekanınız konusunda kararsızlığa mı düştünüz? Seçeneklerinizin hepsini incelediğinizden henüz emin değilseniz yola bir Kulüp ve Davet Alanında neler yapabileceğinizi görerek devam etmeye ne dersiniz?

Manzaranın Tadını Çıkartın

Tesadüf müdür bilinmez ama, kulüp ve davet alanları sanki anlaşmış gibi bulundukları şehrin hep en güzel manzaralı noktalarına konumlanmıştır. Kah İstanbul boğazının büyülü güzelliğinin karşısında, kah İzmir Körfezinin muhteşem manzarası eşliğinde "evet" demenin keyfi kuşkusuz bir başka.. Bu manzaranın hakkını verebilmek için düğün organizasyonunuzu, akşamüstü saatlerinde henüz hava kararmadan önce başlayacak şekilde planlayın. Akşamüzeri yapılacak bir ön kokteylle başlayan gecenize, gün batımında nikahınızın kıyılması ile devam edin. Havanın kararmasıyla başlayan düğün eğlencesinde yorulup nefeslenmek isteyen davetlilerinizi yine o muhteşem manzara kucaklayacak.

dugun mekanlarından essiz manzaralar

Sütun Gibi Bir Gelin Olun

Düğün mekanınız birçok şeyi belirlediği gibi gelinlik modelinizi de belirler. Kulüp ve davet alanlarında organize edilen bir düğünde yeriniz çok geniş olmadığından ve aynı zamanda kulüplerin müzik performansı ve eğlencesi dillere destan olduğundan olabildiğince rahat hareket etmenizi sağlayacak bir gelinlik seçmelisiniz. Hayalinizdeki prenses modeli gelinliğe veda edip, kendinize kalem etek kesimiyle şekillenmiş sütun bir gelinlik modeli seçseniz iyi olur. Üstelik masallardaki prensesler gibi olmanın birinci şartı olan gelinlik modelleri, 2014 gelinlik trendleri ile yerini sade bir abiye elbiseye bırakacak gibi görünüyor.

elit gelinlik modelleri

Damatlar Sonbahar Modasını Yakalayın

Modern Düğün.com damatları olarak sizlerin hoşuna gideceğini düşündüğümüz tüvit bir takım, eşinizin sütun tipi, sade gelinliği ile son derece uyum sağlayacağı gibi düğün mekanınıza da yakışacaktır. Son yıllarda yeniden gündeme gelip oturan ve sonbahar trendlerinin arasında yerini alan, çeşitli renk ve desenlerdeki tüvitler, kesimleri ve duruşuyla da retro bir görünüm sağlıyor. Üstelik sonbahar - kış ayları için oldukça ideal bir seçim. Düğününüzü bir kulüp ya da davet alanında yapmayacaksanız ve tüvit bir damatlık fikri hoşunuza gitmediyse bile mutlaka damatlığınızı düğün mekanına göre seçmenizi öneririz.

tüvit damatlık modeli

Kitapların Esrarına Sığının

Düğün mekanları arasından bir kulüp veya davet alanını seçtiyseniz, sütun tipi sade ama göz alıcı gelinliğiniz, tüvit takımı içerisinde retro bir görüntü sergileyen damadınızla düğün temanızı da gösterişten uzak ama sofistike kılabilirsiniz. Otel düğünlerindeki şaşaa ve gösterişten uzak ama bir o kadar akılda kalıcı bir düğün dekorasyonu için kitaplardan yardım alabilirsiniz. Masa süslemelerinizde, gelişigüzel bir şekilde üstüste dizdiğiniz kitaplarınızın etrafını sade mumlarla süsleyebilirsiniz. Mütevazi cam vazolara koyduğunuz taze birkaç dal çiçekle ve düğün hatırası olarak tercih edebileceğiniz kitap ayraçları ile okumayı seven davetlilerinizin gönlünü fethedeceksiniz. Davetlilerinizin dış mekanda üşümelerini göz önünde bulundurarak, kitap konseptiyle de uyumlu olması açısından ekose desenli şallar dağıtabilir, masalara ekose desenli runnerlar kullanabilirsiniz.

vintage düğün süslemeleri

Düğün Müziğinde Kulüp Performansı

Gecenin başındaki ön kokteyl ve nikaha mutlaka canlı müzik eşlik etmeli. Orkestra 1970'lerin parçalarıyla geceyi hareketlendirerek, gece boyunca çok eğlenileceğinin sinyallerini versin. Eğer müzik tarzınız bu değilse düğün temanıza uygun düğün müziklerinden hoşunuza gidenleri seçebilirsiniz.

banket alanı düğün orkestrası

Araştırmaya Devam mı, Tamam mı?

Düğün yerleri arasında hangisine karar vereceğiniz konusunda daha fazla araştırma yapmaya ihtiyacınız varsa şehrinizdeki düğün mekanı kategorilerini ve seçeneklerinizi incelemeye devam edin. Yaptığınız elemelerden sonra hoşunuza giden firmaların sayfalarında yer alan formu doldurup, fiyat teklifi isteyin. Bütün bunlardan sonra emin olun her şey daha da netleşecek.

Düğün Mekanları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

1 Yorum

edis aslanlı

Düğün Tarihi: 09.10.2014


damatlık önerisini dikkate alacağım. hem klasik hem yaratıcı baya güzel olmuş