Su Ada'da Gelen Su Gibi Teklif: Hilal ve Sezer

Bihter Tunç tarafından yazılmıştır.

1:38 dakika

21.03.2024

Hilal hediyelere bakarken, kabinde saklanan arkadaşlarımız birden dışarı çıktılar...

Çok eskilere dayanan bir tanışıklık

Aslında ilkokul arkadaşıyız. Uzun süre ayrı kaldıktan sonra üniversitede tekrar karşılaştık.

hilal-sezer/1

Sezer: "Geleceğim olur musun?"

Sezer: İki hafta öncesinden liseden arkadaşımın Kuruçeşme’de nişanı olacağını söyledim. Su Ada’da rezervasyon yaptırdım. Rezervasyon yaptırdığım masaya geçene kadar Hilal bir şey anlamamıştı ama garson "Buyurun Sezer Bey" deyince her şey belli oldu. Ondan sonra güzel bir yemek yedik. Boğazın ortasında birkaç güzel söz ile evlenme teklifimi yaptım. Su Ada’dan ayrılırken herkesin bindiği tekneye binmemesini söyledim. O anda daha önceden kiraladığım yat ve içinde elinde şampanya ile kardeşim bizi bekliyordu. Yata binerken şampanya patlatıldı. Şampanya bardaklarının üzerine evlenme teklifi tarihini ve isimlerimizi yazdırmıştım. Çok mutlu şekilde şampanyalarımızı içerken kardeşim diğer hediyeleri getirdi. Gazetelerden kesilmiş harflerle yazılan ve “Geleceğim olur musun?” diye biten şiirimin çerçevesi, “Geleceğim olur musun?” yazan çikolata, makaronlar, Hilal’in favori içeceği ve fonda bizim için önemi olan şarkılar... Hilal hediyelere bakarken, kabinde saklanan arkadaşlarımız çıktılar. Unutulmayacak bu özel günümüzü hep birlikte kutladık.

hilal-sezer/2

İstanbul'da nikah, Adana'da düğün

Evlilik kararımızın hemen ardından, Uşak’taki nişanımız biter bitmez, İstanbul’daki nikahımızı ve Adana’daki düğünümüzü planlamaya başladık.

hilal-sezer/3

En keyiflisi...

Ev eşyalarının seçimi konusunda kararsız kalmamız dışında her şey çok keyifliydi. Nikah şekerlerini kendimiz tasarladık. En çok ondan keyif almış olmamız mümkün.

Düğün mekanı...

Düğünümüz Adana’da olduğundan bir hafta sonu Adana’ya gidip iki günde mekanı seçmek zorunda kaldık. Kriterlerimiz, dans edilecek alanının büyük olması ve tüm masaların sahneye yakın olması idi.

hilal-sezer/4

Her şey biter, fotoğraflar kalır

Düğünde, her şey bir anda olup biter, fotoğraf kalıcı olur, dedik ve en çok fotoğraflar üzerinde durduk. Bu yüzden Tekin Ajans'la çalıştık. Herkesin mutlu olmasına özen gösterdik ama bunun yanlış olduğunu gördük; çünkü o gün aslında bizim günümüzdü.

hilal-sezer/5

Gelinlik ve damatlık

Gelinliği düğünden 3 ay kadar önce Nişantaşı Hüsniye’den aldık . Damatlığı ise düğünden 20 gün önce Kığılı’dan aldık.

hilal-sezer/6

Geleneksel dans şov!

Hilal: Uşaklı Kız ve Adanalı şarkıları eşliğinde dans ettik, tüm misafirlerimiz tarafından çok beğeni almıştı. Sezer ve kardeşinin de geleneksel dans şovu bir harikaydı.

Balayı...

Balayımızı, Belek Papillion Zeugma ve Titanic Deluxe Belek Hotel’de geçirdik.

hilal-sezer/7

Düğün Mekanları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

2 Yorum

Halide Katip

Düğün Tarihi: 17.10.2014


MAŞALLAH.. MUTLULUĞUNUZ SONSUZA DEK SÜRSÜN..


dilara Ç.

Düğün Tarihi: 17.10.2014


Damat bey evlenme teklifiyle baya upraşmış, ilgilenmiş belli ki.. Mutluluklaarrr... :)