Futbol İddiasıyla Tutturulan Bir Aşk: Hatice ve Ediz

Gizem Bayramoğlu tarafından yazılmıştır.

1:39 dakika

21.03.2024

İsviçre’de yaşayan Hatice ve Ediz hayatlarını İstanbul’da birleştirmeye karar verir...

Tanışmaları çok eskiye dayanıyor

Annelerimiz çok eski arkadaşlar, o yüzden biz hep ara ara görüşüyorduk ama sadece "Merhaba Hatice", "Merhaba Ediz"... Ta ki bir gün Facebook’ta futbol iddiasına girene kadar. Kaybeden damat bey gelin hanımı Sushi yemeye davet eder...

3

Ailem olur musun?

En sevdiğimiz mekana yemeğe gittik. Yemekten sonra tatlı menüsünde bana yazılan bir mektup vardı ve sonunda "Benim ailem olur musun?" yazıyordu.

2

Tam bir sene!

Tam bir sene! Dügün mekanımızı düğün tarihinden tam bir sene önce aldık ve sonra davetiye, davetliler, nikah sekeri, gelinlik, damatlık derken tam bir seneyi doldurduk.

Düğün dansı hazırlıkları çok keyifliydi

Dügün dansi hazırlıkları! Saatlerce aynı şarkıyla dans edip fikir üretmek çok keyifliydi. Ve tüm detayları berbaber hazırlayıp her şeyi beraber karar vermemiz ikimizin de çok hoşuna gitti.

9

Düğün mekanı kriterleri

Bizim kriterlerimiz; düğün mekanımızın açık bir alanda olması, Boğaz’ı görmesi ve iki tarafa da yakın olmasıydı.

İlk dans ve davetiyeler

İlk dansımızın ve davetiyelerimizin bize özel olması gerekiyordu ve bu iki detaya çok önem verip çok hazırlandık. Davetiyelerimizi MeYou Davetiye’de yaptırdık ve bu bizi en çok mutlu eden detaylardan biriydi. Gerçekten çok şeker davetiyelerimiz oldu. Nikah şekerlerimizi ise Eminönü’nden seçtik.

4

Gelinlikte Weddies

Gelinliğimi düğünden altı ay önce İstanbul’a geldiğimizde seçtik. Onca yer gezdik ama Weddies tüm gelinlikçiler arasında bizimle bu kadar güzel ve içten ilgilenen tek yerdi diyebilirim. O yüzden oradan aldık gelinliğimi.

6

Hayat kurtaran liste!

KESİNLİKLE HAYIR! Dügün.com’da bulunan düğün hazırlıkları listesinin tamamını ablam önceden almıştı; o yüzden unutulan atlanılan hiçbir şey olmadı. Olacak her şeye karşı fazlasıyla hazırdık!

10

Masmavi nedimeler

Hatice: Benim en yakın arkadaşlarım mavi elbiseleriyle ve biricik şahidim kırmızı elbisesiyle geldi düğüne.

1

Düğün günü asansör krizi

En komiği evden gelinin alınması sırasında yaşadıklarımızdı. Tüm arkadaşlarımız ve ailelerimiz yanımızdaydı, inanılmaz eğlenceli vakit geçiriyorduk, çok neşeliydik. Çıkarken Ediz beni aldi ve babam, amcam, Ediz’in dedesi asansöre bindik. Evden çıkan ilk biz olduğumuz için herkes beşinci kattan yürüyerek inmeyi tercih etmiş ama bu arada asansörün 3. Katta takılı kaldığını kimse fark etmemiş. Asansörde kalmıştık! Müzik sesinden dolayı sitenin güvenliği acil düğmesine bastığımızı da duymamış. Neyse ki çok geçmeden fark edip bizi kurtardılar.

Baldan tatlı balayı

Önce bir hafta Seyşeller’de kaldık, sonrasında da birkaç gün Dubai’yi gezdik.

Düğün Mekanları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

1 Yorum

gizem

Düğün Tarihi: 14.10.2014


düğün fotoğrafları çok güzel olmuş. tebrikler