İki Kraliyet Düğünü Arasındaki 5 Benzerliği Bulun

Pinar Karabağ tarafından yazılmıştır.

1:08 dakika

08.12.2022

Tam masallarda kaldı derken, prenses hikayeleri geri döndü. İngiliz krallığının veliahtı Prens William’ın sıradan bir halk kızı olan Kate Middleton ile destansı bir kutlamayla dünya evine girmesinin sonrasında dünyanın çeşitli kraliyet ailelerinden başka düğün haberleri de geldi. Ancak hiç biri, İngiliz kraliyet ailesinin düğününü geçtiğimiz günlerde evlenen İsveç prensesi kadar andırmamıştı. Özellikle de şu beş noktada:

Nişanlanıyoruz, Evleneceğiz

Otuzbir yaşındaki İsveç Prensesi Madeleine, romantik bir evlilik töreni ile 38 yaşındaki Amerikalı bankacı Chris O’Neill’e evet dedi. 2011 senesinde New York’ta ortak bir arkadaşları sayesinde tanışan çift, 2012 senesinin ekim ayında nişanlandıklarını çok tanıdık bir pozla ilan etti.

i̇ki kraliyet düğünü arasındaki 5 benzerliği bulun

Asil Bir Selamlama

Düğüne dünyanın dört bir yanından kraliyet ailelerinin mensupları, Duran Duran üyelerinden John Taylor ve Roxette gibi ünlüler, damadın süper-zengin arkadaşlarının yanı sıra isveçli ve amerikalı halk da katıldı. Klasik bir düğün arabasından halkı selamlayan Prenses Madeleine; saçı, küpeleri, tacı, dantelli gelinliği ve en çok da el sallayış biçimiyle Kate Middleton’a benzetildi.

i̇ki kraliyet düğünü arasındaki 5 benzerliği bulun

Uzayan Kuyruklar

İtalyan modacı Valentino Garavani imzası taşıyan romatik gelinlik, duvakla beraber 4 metrelik bir kuyruğa sahipti. Tıpkı Kate Middleton gibi, Prenses Madeleine de heybetli kuyrupunu ancak yardımla taşıyabiliyordu.

i̇ki kraliyet düğünü arasındaki 5 benzerliği bulun

Evlilik Yemini

Her iki kraliyet çifti de, evlilik yeminlerini kraliyet ailelerine ait şapellerde dini seremoni eşliğinde ettiler. Dini törenin ardından düğün için sehir dışındaki Drotningholm Sarayı’na geçen çift, 500 kişik düğünde asil ve zengin davetlileri ağırladılar.

i̇ki kraliyet düğünü arasındaki 5 benzerliği bulun

İlk Öpücük

Prenses Madeleine Kral XVI. Gustaf ve Kraliçe Silvia’nın 3 çocuğunun en küçüğü olarak taht varislerinin dördüncü sırasında yer alıyor. İsveç’te sadece temsili olarak varlığını sürdüren kraliyet ailesinin en genç çifti, hayatlarına New York’da devam edecek. İşte yine tanıdık bir öpücükle başlayan bu düğün hikayesi; belli ki tarihteki efsanevi düğünler listesinde yerini alacak.

i̇ki kraliyet düğünü arasındaki 5 benzerliği bulun

Düğün Mekanları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

Bunlar da ilgini çekebilir

Diğer makaleleri de görüntüleyin

1 Yorum

dürdane

Düğün Tarihi: 17.10.2014


ee ne demişler prenses prensese benzer. düğünleride benzer olur haliyle :) ikiside çok gğzel yalnız