İzmir’de Gelin Hamamı Yapılan Mekanlar ve Paketleri

29.09.2020

İzmir'de gelin hamamı yapabileceğiniz mekanı hala bulamadıysanız, bu liste çok işinize yarayacak! Beğendiğiniz mekanlardan fiyat teklifi almayı unutmayın.

İzmir Gelin Hamamı Mekanları

Görsel Numarası: D1494111

Geleneklerinden vazgeçmek istemeyen gelin adayları burada mı? İzmir'de gelin hamamı yapabileceğiniz birçok alternatif var. Bunların içinden hizmetleriyle ve şıklıklarıyla ön plana çıkanları sizin için derledik. Mekanların hizmetleri hakkında paylaşımlarda bulunduk ama siz daha detaylı bilgi için firma sayfalarını incelemeyi unutmayın!

Ebru Doğan

Kına ve bekarlığa veda için tüm firmalar burada!

FİRMALARI LİSTELE
İzmir Gelin Hamamı Mekanları

Grand Corner

Görsel Numarası: D1494104

Konak'ta yer alan Grand Corner, butik otel olarak hizmet veriyor. Özel dekorasyonu, SPA hizmeti ve son derece şık döşenmiş rahat odalarıyla dikkat çeken bir otel.

Otelde gelin hamamı organizasyonu düzenlemek istersen; Türk hamamı, sauna, şok havuzu, masaj, buhar odası, cilt bakımı gibi birçok hizmetten yaralanabileceğini bilmende fayda var. Ayrıca dilersen organizasyondan sonra arkadaşlarınla otelde de konaklayabilirsin; üstelik uygun fiyatlar karşılığında!

Ebru Doğan

Kına ve bekarlığa veda için tüm firmalar burada!

FİRMALARI LİSTELE
Grand Corner


Marlight Butik Otel

Görsel Numarası: D1494085

Gelin hamamı İzmir Konak'taki birçok otelde düzenlenebiliyor. Bölgedeki alternatiflerden biri de Marlight Butik Otel! Otelde gelin hamamı organizasyonları için geniş bir alan var. Ayrıca sauna, aromaterapi masajı gibi imkanları da bulunuyor.

Otelin birbirinden lezzetli yemekler hazırlayan usta aşçıları da bulunuyor. Dilersen gelin hamamını farklı lezzetlerle daha da keyifli hale getirebilirsin.

Ebru Doğan

Bu firma ile çalışmak ister misin?

Marlight Butik Otel

Fes Spa Hamam

Görsel Numarası: D1417605

Gaziemir'de yer alan Fes Spa Hamam, gelinlerin ilgi gösterdiği bir mekan. Öncelikle göbek taşı ve hamam süslemeleriyle nostaljik bir atmosfer oluşturuyorlar. Etkinlik boyunca kesintisiz müzik ziyafeti sunuyorlar. Darbuka, davul, tef ve Shakira kemerleri eşliğinde gönlünüzce dans edebiliyorsunuz.

Fes’te tercih edebileceğiniz özel vücut, el ve ayak masajı hizmetlerinin yanı sıra jakuzi, buhar odası, kar çeşmesi, yüzme havuzu, tuz odası gibi imkanlar da bulunuyor. Ayrıca nedime taçları, peştamal, bornoz, terlik ve gelin yüz örtüsü de mekan tarafından temin edilebiliyor.

Ebru Doğan

Kına ve bekarlığa veda için tüm firmalar burada!

FİRMALARI LİSTELE
Fes Spa Hamam

Pupil Hotel Alaçatı

Görsel Numarası: D1494049

Pupil Hotel Alaçatı, her sene çok sayıda gelin hamamı organizasyonuna imza atıyor. Otelde nostaljik bir gelin hamamı organizasyonu düzenlemek isterseniz; SPA alanlarını 3 saat süre ile size özel kullanımına sunuyorlar. SPA alanı ile maksimum 20 kişiye kadar olan gelin hamamlarını düzenleyebiliyorlar.

Otelde gelin hamamı yapmak istersen, en az 1 hafta kadar bir süre öncesinde yetkilileriyle iletişime geçerek rezervasyon yaptırabilirsin.

Ebru Doğan

Bu firma ile çalışmak ister misin?

Pupil Hotel Alaçatı

Alibey Hamamı

Görsel Numarası: D1415182

Alibey Hamamı, Karşıyaka'da yer alıyor. Hamam, 17. yüzyılda inşa edilmiş ve davetlilerine nostaljik bir atmosfer sunuyor. Arkadaşlarınla eğlenceli vakit geçirmek için belirli konseptler oluşturabiliyorlar mekanda. İstersen bir organizasyon firmasıyla anlaşarak süslemeler yaptırabiliyorsun. Dilediği aksesuarı ve yemekleri getirmekte de gelin adayını özgür bırakıyorlar.

Hamam yetkilileri, davetlilerine temiz bir alan sunmak için alanlarını sürekli dezenfekte ediyor. Günlük temizliği hiç aksatmıyor; hijyenik bir ortamda organizasyonları düzenliyorlar.

Ebru Doğan

Bu firma ile çalışmak ister misin?

Alibey Hamamı

Sıradaki Galeriler

Kına ve Bekarlığa Veda Mekan kategorisindeki diğer galerilere ulaşmak için tıkla!

Vitrindeki Kına ve Bekarlığa Veda Mekan Firmaları

Kına ve Bekarlığa Veda Mekan kategorisinde öne çıkan firmalara buradan ulaş!

0 Yorum