Kına ve Bekarlığa Veda Organizasyon Bursa

Lehenga Kına Kaftan Organizasyon

1,0
  • Min. Fiyat
    50.000 TL'den fazla
Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Hayallerindeki kına organizasyonunu anlat, düğün asistanımız sana uygun 5 kına organizatöründen fiyat teklifi göndersin!

Lehenga Kına Kaftan Organizasyon Fiyatlandırma

Minimum Paket Fiyatı
50.000 TL'den fazla

Lehenga Kına Kaftan Organizasyon Özellikler

Aksesuar Kiralama
Evet

Lehenga Kına Kaftan Organizasyon Sıkça Sorulan Sorular

Sağladığınız Hizmet İçeriği

Bindallı / Kaftan, Davul show, Hint kınası, Kına ekibi, Kına mumu, Kına müziği, Kına süslemesi, Kına takımı, Kına tepsisi, Kına töreni, Zenne / oryantal

Lehenga Kına Kaftan Organizasyon Hakkında

Düşlerinizin ötesinde bir kına eğlencesi yaşamak istiyorsanız işinde uzman ve oldukça iddialı Lehenga Kına Kaftan Organizasyon ekibi olarak sizinle tanışmak için sabırsızlanıyoruz.

Kına, nişan, düğün gibi özel ve önemli davetleri şansa bırakmayacak kadar önemsediğinizi düşünüyoruz. Hayatınızda 1 kere yaşanacak böyle anlamlı zamanları şölen havasında yaşamak için bizimle tanıştığınızda ve çalışmalarımızı gördüğünüzde Lehenga Event ailesinin mutlaka bir parçası olmak isteyeceğinize emin olabilirsiniz. Profesyonel ve işini sevgiyle yapan bir ekibiz. Mutluluğumuzu çalışmalarımızda da yansıtarak sıradanlıktan uzak duruyoruz. Kına eğlencelerinin tam bir konsept ve şov işi olduğuna inanarak içeriklerimizi zenginleştiriyor ve her zaman daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Masallardan fırlamış gibi bir dekora sahip olduğumuzu söylesek inanın abartmış olmayız. Uzun tül perdeler, tüyler, parlak yastıklar, tavana asılı duran şemsiyeler, renkli minderler ve yelpazelerle adeta tiyatro sahnesini andıran bir görünümü kına eğlencenizin yapılacağı mekânda size sağlıyoruz. Hint, saray ve roman gibi farklı konseptleri her ayrıntısını ince ince düşünerek sizin için hazırlıyoruz. Birbirinden güzel kaftan ve bindallı seçeneklerimizle, size aksesuar kiralama olanağı tanıyarak yüksek ücretler ödemekten ve aradığınız her şeyi bizim firmamız bünyesinde bulmanıza yardımcı oluyoruz. Nedime kızlarımızı konseptinize ve size uygun şekilde giydiriyor birlikte uyumlu gözükmenizi sağlıyoruz. Renkli dans şovlarımızla hem sizin hem de misafirlerinizin keyifli zamanlar geçirmesini sağlıyoruz.

Lehenga Bursa hakkında ayrıntılı bilgi almak, organizasyon paketlerimizin içeriklerini öğrenmek ve fiyat tekliflerimizi değerlendirmek için sayfanın üst kısmında yer alan firma iletişim bilgileri ile bizimle irtibat sağlayabilirsiniz. Bize ulaşmanın bir başka alternatif yolu ise yine sayfanın üstünde bulunan Lehenga Kına Kaftan Organizasyon’a ait iletişim formunu eksiksiz bir şekilde doldurularak ardından “Ücretsiz teklif al” butonuna tıklanması ile oluyor.

İletişim

  • Adres:

    Bursa

Lehenga Kına Kaftan Organizasyon Yorumları (6)

1,0

Kalite

Personel

İletişim

Yasemin & İsmail

Düğün Tarihi: 11.05.2021

Kalite 1,0 Personel 1,0 İletişim 1,0

İşletmecileri Işıl ve Enis Gökşimşek. Bu insanlar kendi ailelerini dolandırmıştır. Kirada oturdukları evleri her sene değiştirirler çünkü kira vermeden lüks evlerde oturmayı marifet sayarlar. En son Enis Bey bu yüzden ev sahibi tarafından darp edilmiştir. Güvenmeyiniz, iş yapmayınız. Başka bir... devam 

Semra & Anıl

Düğün Tarihi: 24.11.2018

Çok memnun kaldık, herkese öneriyorum içtenlikleeee !

Mine & Eren

Düğün Tarihi: 24.11.2018

Kendileri köklü bir firma farkını belli ediyor zaten, bizede arkadaşlarımız önermişti 5 bölgede şubeleri var; bu bile bir tercih nedeni :) harikabir ekip :)

Hande & Mehmet

Düğün Tarihi: 24.11.2018

Eşim de bende çok memnun olduk çok teşekkür ederiz :) Ne güzel bir ekip :)

Merve & Murat

Düğün Tarihi: 17.08.2018

Birçok firmayla görüştüm ancak, ekip olarak Lehenga farkını ortaya koydular. İlk konuşmamda etkilendim enerjilerinden ve her istediğimi yapabilecek bir firma olduğunu anladım iyi ki de sizi tercih etmişim :)

Aslı & Enis

Düğün Tarihi: 16.06.2018

Herşey hayal ettiğimden bile güzel ilerledi, çok memnun kaldık profesyonel harika bir ekip kibar enerjik ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ :)

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.