Kına ve Bekarlığa Veda Organizasyon İstanbul

Lehenga Kına Kaftan Organizasyon

Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Hayallerindeki kına organizasyonunu anlat, düğün asistanımız sana uygun 5 kına organizatöründen fiyat teklifi göndersin!

Lehenga Kına Kaftan Organizasyon Fiyatlandırma

Minimum Paket Fiyatı
7.500-10.000 TL

Lehenga Kına Kaftan Organizasyon Özellikler

Aksesuar Kiralama
Evet

Lehenga Kına Kaftan Organizasyon Sıkça Sorulan Sorular

Sağladığınız Hizmet İçeriği

Bindallı / Kaftan, Davul show, Dilek feneri, Gelin hamamı, Hint kınası, Kına ekibi, Kına mumu, Kına müziği, Kına süslemesi, Kına takımı, Kına tepsisi, Kına töreni, Semazen, Zenne / oryantal

Lehenga Kına Kaftan Organizasyon Hakkında

Düşlerinizi gerçeğe dönüştüren masal gibi bir kına gecesi yaşamak istiyorsanız İstanbul organizasyon firmaları arasında isminden başarıyla söz ettiren Lehenga Kına Kaftan Organizasyon ekibi olarak sizinle tanışmak için sabırsızlanıyoruz.

İşimizi profesyonel olarak yapıyoruz. Türkiye’nin birçok ilinde şubemiz bulunuyor. Önceliğimiz her zaman gelin adaylarının mutluluğunu sağlamak olduğu için güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışımızla %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Uzun renkli organze tüller, ihtişamlı tahtlar, etkileyici kostümler, tüyler, minderler, şemsiyeler, taçlar, çiçek aranjmanları ile unutulmaz bir ambiyansı size sunuyoruz. Eğlencenize katılan tüm davetlilerin hafızasına kazınacak, günlerce sizden bahsedecekleri bir şölene hazır olun! Dilerseniz bir gece içerisinde sayısı birden fazla konsept ve içeriği kullanabilirsiniz. İster sarayın sultanı, roman kızı ya da bir hint prensesi olun siz ne olmak istiyorsanız onu olacaksınız biz de ekibimizle size eşlik ederek hayalinizin gerçeğe dönüşmesine yardımcı olacağız. Nedime kızlarımız her konsepte uygun farklı dans koreografileriyle bir ân olsun yerlerinde durmadan misafirlerinizi pistte tutacaklarına emin olabilirsiniz. Birbirinden güzel kaftan seçeneklerimizle zevkinize ve vücut ölçülerinize uygun bir modeli firmamızdan kolaylıkla kiralayabilirsiniz. Konseptinize uygun şekilde mekân süslemesi, kıyafet kiralaması ve nedime kızların şov gösterilerinin takibini yaparak sizin için kolaylık sağlıyoruz. Pistin sürekli renkli şovlara hizmet vermesi de misafirlerinizin ortamın atmosferine ısınmasını kolaylaştırıyor.

Bizim hakkımızda daha ayrıntılı bilgi almak, organizasyonlara ait paket içeriklerimizi öğrenmek ve fiyat tekliflerimizi detaylı olarak değerlendirmek için sayfanın üst kısmında yer alan Lehenga Kına Kaftan Organizasyon’a ait iletişim bilgileri ile bizimle irtibat sağlayabilirsiniz. Bize ulaşmanın bir başka yolu ise yine sayfanın üstünde bulunan iletişim formunun Lehenga Event için eksiksiz bir şekilde doldurularak ardından “Ücretsiz teklif al” butonuna tıklanması ile oluyor.

Lehenga Kına Kaftan Organizasyon Yorumları (6)

Hande & Mehmet

Düğün Tarihi: 23.02.2019

Eşim de bende çok memnun olduk çok teşekkür ederiz :) Ne güzel bir ekip :)

Semra & Murat

Düğün Tarihi: 22.02.2019

Herşey hayal ettiğimden bile güzel ilerledi, çok memnun kaldık profesyonel harika bir ekip kibar enerjik ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ :)

Aslı & Enis

Düğün Tarihi: 27.10.2018

Çok memnun kaldık, herkese öneriyorum içtenlikleeee !

Mine & Eren

Düğün Tarihi: 27.10.2018

Çok memnun kaldık, herkese öneriyorum içtenlikleeee !

Merve & Anıl

Düğün Tarihi: 15.09.2018

Birçok firmayla görüştüm ancak, ekip olarak Lehenga farkını ortaya koydular. İlk konuşmamda etkilendim enerjilerinden ve her istediğimi yapabilecek bir firma olduğunu anladım iyi ki de sizi tercih etmişim :)

Merve & Ahmet

Düğün Tarihi: 15.09.2018

Kendileri köklü bir firma farkını belli ediyor zaten, bizede arkadaşlarımız önermişti 5 bölgede şubeleri var; bu bile bir tercih nedeni :) harikabir ekip :)

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.