Kına ve Bekarlığa Veda Mekan İstanbul

Töre 2 Düğün Salonu

Töre 2 Düğün Salonu
Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Nasıl bir kına mekanı istediğini anlat, düğün asistanımız sana uygun 5 kına mekanından fiyat teklifi göndersin!

Töre 2 Düğün Salonu Fiyatlandırma

Minimum Kişi Başı Fiyatı (Hafta sonu)
250 TL'den az

Töre 2 Düğün Salonu Kapasite

Yemekli
Min. 100 - Maks. 625
Kokteyl
Min. 100 - Maks. 625

Töre 2 Düğün Salonu Özellikler

Aksesuar Kiralama
Evet

Töre 2 Düğün Salonu Sıkça Sorulan Sorular

Töre 2 Düğün Salonu kına ve bekarlığa veda fiyatları ne kadar?

Töre 2 Düğün Salonu kına ve bekarlığa veda fiyatları hafta sonu kişi başı 250 TL'den az aralığından başlamaktadır.

Töre 2 Düğün Salonu kaç kişilik kına ve bekarlığa veda kapasitesine sahiptir?

Töre 2 Düğün Salonu kına ve bekarlığa veda için maksimum 500-750 kişilik kapasiteye sahiptir.

Sağladığınız Hizmet İçeriği

Bindallı / Kaftan, Davul show, Kına ekibi, Kına mumu, Kına müziği, Kına süslemesi, Kına takımı, Kına tepsisi, Kına töreni, Semazen, Zenne / oryantal

Töre 2 Düğün Salonu Hakkında

Yıllardır 5 yıldızlı organizasyonların tek adresi... Hayatınızın en mutlu günü yaklaşıyor ve siz hem bu telaşı biraz da olsa unutmak hem de Türk örf ve adetlerine uymak adına kına gecesi organizasyonu mu düzenlemek istiyorsunuz? O halde doğru yerdesiniz. Düğün, nişan, sünnet düğünü organizasyonlarında yanınızda olan Töre 2 Düğün Salonu Bağcılar’da kına organizasyonlarınızda da sizinle!

1500 konuk kapasiteli geniş salonumuz kına geceniz için oldukça büyüktür. Bu sayede daha aydınlık ve ferah bir ortam sunuyor olacaksınız. Otoparkı bulunan mekânımız aynı zamanda klimalar ve havalandırma sistemiyle donatılmıştır. Tüm detaylar düşünülerek tasarlanan mekânımızda profesyonel ses ve ışık ekipmanları bulunuyor.
Aynı zamanda mescidi, kafeteryası ve kendine özel büfesi de mevcut.

İtina ile yemekli ve yemeksiz davetler düzenlediğimiz salonumuzda şüphesiz ki en eğlenceli organizasyonlar kına geceleri oluyor. Hem mekânımızın tasarımının da eğlenmeniz için oldukça elverişli olduğunu belirtmek isteriz. Tasarımında kırmızı ve altın tonlarını ağırlık olarak görebileceğiniz salonumuzun renkleri özellikle kına konsepti için çok uygun. Beyaz yuvarlak masalarımız ve romantik sandalyelerimiz ise tüm mekân giydirme alternatifle rahatlıkla uyum sağlıyor. Gerek rengi gerek de tasarımları dolayısıyla... 2 katlı olan salonumuzun üst katı asma kattır. Bu kattan da pist rahatlıkla görülebilmektedir. Belki de üst kattan; pistte eğlenilirken oluşan keyifli anlar da fotoğraflanabilir. Oldukça fonksiyonel olan salonumuzun en keyifli yönü ise ışıklandırmalarıdır. Özellikle pistin üst kısmında rengarenk ışıklandırma sistemlerine yer verdik. Mavi, kırmızı, yeşil gibi pek çok rengi bir arada görmeniz mümkün.

Aynı zamanda kına organizasyonlarında birlikte çalıştığımız organizasyon firması da mevcut. Oldukça detaylı olan bu organizasyon sürecini birlikte alanında profesyonel olan iş ortaklarımızla yürütebilirsiniz.

Eğlence, lezzet ve kaliteli hizmeti bir arada bulabileceğiniz salonumuzda kına organizasyonunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız yapmanız gereken çok kolay!
Form üzerinden bizimle iletişime geçebilir, Töre 2 Düğün Salonu fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.