Nikah Salonları Ankara

Vera Wedding

Firmayı Neden Tercih Etmelisin?

  • Süslemesi modern ve ihtişamlı.
  • Yüksek tavanı sayesinde ferah.
  • Özel açık nikah alanı var.
  • Büyük dans pistine sahip.
  • Işık şovuyla renk katıyor.
  • Özel aile masası hazırlıyor.
  • Kolay ulaşılabilir konumda.

Vera Wedding Hakkında

Hayatınızın en güzel gününde, açık alanda evet demeyi düşünüyorsanız doğru yerdesiniz, Nazım Hikmet VERA SALONLARI Yenimahalle ailesi olarak sizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız. O güzel günde heyecanınızı paylaşmak, gözlerinizdeki ışıltıyı görmek ve en özel hislerinize ortak olmak için sabırsızlıkla bekliyoruz.

Salonumuz, 750 kişi kokteyl düzeninde kapasiteye sahip. Geniş bir alana sahip olan mekanımızın alan kurulumu ve sunumu Bistro masalarla yapılıp aile masalarımızla oturum sağlamaktayız.Kesintisiz müzik keyfiyle siz değerli çiftimizi ve davetlilerimizi misafir etmekten gurur duyarız hizmette ve kaliteden asla ödün vermediğimiz için size doyasıya eğlenmek ve bu güzel günün keyfini çıkarmak kalıyor.

Size ve davetlilere sunduğumuz menü tamamen usta ellerde hazırlanmış olup sizin için servise hazırlanacaktır.Bizim sunduğumuz menünün dışında sizinde istediğiniz menüyü hazırlayabiliyoruz tamamen sizin isteklerinizi yerine getirmek için burdayız profesyonel ekip eşliğinde hiçbir konuda yalnız kalmayacaksınız.

Salonumuza ulaşım ise oldukça kolay, şehir merkezinde yer alması itibariyle toplu taşıma ile kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Bunun yanında kendi araçlarıyla gelmek isteyen misafirlerimiz için de bir otoparkımız bulunuyor.

Nazım Hikmet Vera Salonu Ankara ekibi olarak, size sunduğumuz hizmetler bu şekilde. Bu hizmetlerden yararlanmak istiyorsanız, bizimle iletişime geçin.

Vera Wedding Düğün Yorumları (4)

Hakan

Düğün Tarihi: 12.09.2015

Ulaşımı kolay otopark sorunu yok . ilgi alaka süper , yardımcı oluyorlar her konuda. ikramlı düğün organizasyonu gerçekleştirdik . Sunulan ikramların tadı güzeldi. İkramları yapanları tanıyordum zaten. görsellik açısından mekan güzeldi. kapalı bir yer değil , açık alanı görebiliyor mekan. Bu... devam 

Rana

Düğün Tarihi: 10.09.2015

Sade bir düğün yaptık biz. Keyifli ve sorunsuz bir düğün gerçekleşti .Görevli arkadaşlar ilgilerdi. 350 kişilik ikramlı bir düğün yaptık. İkramların tadına önceden bakmıştım . Tadı güzeldi ve hiçbir şeyden kaçmamışlardı. Ulaşımda yer itibariyle merkezi bir konumda ve otopark olduğu için park... devam 

Feyza

Düğün Tarihi: 05.09.2015

500 kişilik bir nikah organizasyonu gerçekleştirdik. Normal salonları tadilatta olduğu için bizi sahne alanının diğer mekanlarına aldılar orada gerçeklestı, konseptı guzeldı herkes begendı salon ferahtı genıstı. Bunun dışında ulasımı da kolaydı.

Sibel

Düğün Tarihi: 23.08.2013

gerek dış mimarisi gerek iç dizaynı olsun harika bir mekan biz çok memnun kaldık. evlenecek olan arkadaşlara tavsiye ediyorum.pişman olmazlar

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.