Düğün Fotoğrafçıları Konya

Foto Onur

  • Min. Paket Fiyatı
    3.000-5.000 TL

Ekiple Tanışın

  • Firma Sahibi
Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Bütçeni ve tarzını seç, ücretsiz düğün asistanımız sana uygun 5 düğün fotoğrafçısından fiyat teklifi göndersin!

Foto Onur Fiyatlandırma

Minimum Paket Fiyatı
3.000-5.000 TL

Foto Onur Özellikler

Teslim Süresi
3 hafta
Ne kadar önce iletişime geçmeliyiz?
1 haftadan az
Stüdyo Çekimi
Evet
Dış Mekan Çekimi
Evet
Şehir Dışında Çekim
Evet
Yurt dışında çekim yapıyor musunuz?
Hayır
Orijinal Kopya Teslim
Evet
Ekip
Evet

Foto Onur Sıkça Sorulan Sorular

Foto Onur düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim minimum paket fiyatı ne kadar?

Foto Onur düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim minimum paket fiyatı 1.500-3.000 TL aralığındadır.

Foto Onur ile ne kadar süre önce iletişime geçilmeli?

Foto Onur ile randevu almayı planladığınız tarihten itibaren iletişime geçmeniz gereken süre 1 haftadan az olarak öne çıkmaktadır.

Foto Onur şehir dışında hizmet veriyor mu?

Evet, Foto Onur şehir dışında hizmet veriyor.

Foto Onur ne tür mekanlarda çekim yapıyor?

"Çiftlerimizin istediği her bölgede ve çiftlerimize önereceğimiz çekim alanlarında destek sağlıyoruz."

Foto Onur düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim teslim süresi ne kadar?

Foto Onur düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim çalışmasını 3 hafta içerisinde teslim etmektedir.

Foto Onur hangi çekim türlerinde hizmet veriyor?

Foto Onur aşağıdaki çekim türlerinde hizmet vermektedir:<br />"düğün hikayesi / klibi, konsept çekim, söz / nişan / kına çekimi, düğün belgeseli, trashday, dış mekan / save the date çekimi, katalog çekimi".

Ücret kriteriniz nedir?

Değişiyor

Foto Onur Hakkında

Deneyimlerimiz, profesyonelliğimiz ve samimiyetimiz ile mutluluğunuzun mimarı olmaya devam ediyor ve istediğiniz düğün fotoğraflarına sahip olmanızı sağlıyoruz. Foto Onur olarak sizlerin en güzel ânında yanınızda oluyor ve ömür boyu saklayacağınız düğün fotoğraflarınıza kaliteli bir imza atıyoruz.

40 yılı aşkın bir tecrübeyle Konya’da faaliyet gösteriyoruz. Fotoğrafçılık sektöründeki deneyimlerimiz ve bugüne kadar ağırladığımız sayısız çift ile Konya’nın önde gelen fotoğrafçılarından biri olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Yenilikçi bir anlayış ile bugüne kadar size başarıyla hizmet verdik. Kullandığımız ekipmanları sürekli geliştiriyor, sektörü yakından takip ediyoruz. En iyi hizmeti vermek için ne gerekiyorsa yapıyor, yüzünüzdeki tebessüm olmak için sabırsızlanıyoruz!

Müşteri memnuniyetine oldukça önem veriyoruz. Bu yüzden önce, fotoğraflarınız için aklınızdakileri öğreniyor, istek ve beklentilerinizi karşılıklı olarak konuşuyoruz. Tüm bunları öğrendikten sonra bir planlama yapıyor ve hazırlıklarımıza başlıyoruz. Bunun için bizimle düğününüzün olduğu hafta bile iletişime geçebiliyorsunuz. Geniş ekibimiz ve tecrübemiz sayesinde çekimlerinize hızlı bir şekilde hazırlanıyoruz.

Son model teknolojik ekipmanlarımız sayesinde tüm çekim türlerini çiftlerimizle buluşturabiliyoruz. Stüdyoda konsept çekimlerinden dış çekimlere, düğün belgeselinden düğün hikâyesine, trashday’dan save the date’e kadar ihtiyacınız olan her çekimi Foto Onur farkıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Dış çekimler için Konya’nın istediğiniz yerini tercih edebiliyorsunuz. Dilerseniz tecrübemizden yararlanarak sizlere önerilerde de bulunabiliyoruz. En iyi hizmeti almanız için ne gerekiyorsa yapacağımızdan emin olabilirsiniz.

Çekimleri tamamladıktan sonra fotoğraflarınızı orijinal kopyalarıyla birlikte 3 hafta içinde teslim ediyoruz. Tüm montajını ve kurgusunu da tamamlıyor, dilerseniz dijital ortama da aktarıyoruz. Foto Onur Konya’daki düğün fotoğrafçınız olmak için sabırsızlanıyor!

Siz de hayatınızın bu önemli ânını ömür boyu saklayacağınız fotoğraflarınızda bizi tercih etmek isterseniz, sayfanın yanında bulunan Foto Onur telefon ve mail bilgilerini kullanarak ya da formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

İletişim

  • Adres:

    Hocacihan mah. Saray cad no :9/C Selçuklu/KONYA

  • Haritadaki Konumu

    Foto Onur Yol Haritası

Foto Onur Yorumları (7)

Cansu & Furkan

Düğün Tarihi: 06.06.2018

Sizin gibi mükemmel bir fotoğrafçıyla tanıştığımız için eşim ve ben çok mutluyuz. Sizin ve ekibinizin ellerine sağlık. Konyanın en iyi Düğün , Nişan , Kına fotoğrafçısı. Yeni evlenecek çiftlere tavsiye ediyorum.

Merve & Samet

Düğün Tarihi: 26.01.2019

Uzun araştırmalar sonucunda Foto Onur'u keşfettik. Nişan çekimimizi yaptırdık. İlgi, kalite çok güzel. Yeni evleneceklere tavsiye ederim.

Burcu & Onur

Düğün Tarihi: 12.08.2018

fiyat olarak çok uygun olmaları biraz şaşırttı fakat iş bittikten sonra gayet memnun kaldık. söz verdikleri süre içerisinde albümümüz eksiksiz elimize ulaştı çok memnun kaldık yaptıkları işin hakkını vererek sizin ile sürekli iletişimde kalarak yapıyorlar yeni evlenecek çiftlere kesinlikle tavsiye... devam 

Zehra & Seyit

Düğün Tarihi: 15.04.2018

Aldqmiz hizmetten memnun kaldik fotoqraf kaliteleri cok iyiydi yeni evlenecek ciftlere tavsiye ediyoruz.

Betül & Fatih

Düğün Tarihi: 14.02.2018

Güler yüz ve yüksek kaliteyle uzman ekiple mutlu anlarımızın tekrarını yaşatan Ertürk Digital e sonsuz teşekkürlerimi sunar. Evlenecek çiftlere tavsiye ederim.

Ayşe & Derviş

Düğün Tarihi: 21.04.2018

Nuri bey suan fotoraflarimiz elimize gecti ve cok guzel ve mukemel olmus belcikada yasiyorum düğünümüz eşim türkiyede olduğundan dolayı türkiyede oldu bi cok kez dugun fotoraflari gordum ama sizin kadar guzel yapani gormedim ve cok guzel olmus muhazam esim cok begenecek gordunde cok cok tsk ederim... devam 

Ayşe & Yakup

Düğün Tarihi: 04.03.2018

Araştırmalarımızın sonucu Nuri bey i uygun görüp anlaştık düğün çekimlerimizi yaptırdık çok memnunuz gerek fotoğraf kalitesi olsun gerek hizmet anlayışı olsun gerekse fiyat politikası olsun mükemmeldi. Bizi pişman etmediler. Çevremdekilere ve yeni evlenecek çiftlere kesinlikle tavsiye ediyorum.

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.