Kına ve Bekarlığa Veda Mekan İzmir

Ay Işığı Kır Düğün Salonu

  • Kapasite
    200 - 1500 Kişi

  • Min. Fiyat
    250 TL'den az
Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Nasıl bir kına mekanı istediğini anlat, düğün asistanımız sana uygun 5 kına mekanından fiyat teklifi göndersin!

Ay Işığı Kır Düğün Salonu Fiyatlandırma

Minimum Kişi Başı Fiyatı (Hafta sonu)
250 TL'den az

Ay Işığı Kır Düğün Salonu Kapasite

Yemekli
Min. 200 - Maks. 1500
Kokteyl
Min. 200 - Maks. 1500

Ay Işığı Kır Düğün Salonu Özellikler

Aksesuar Kiralama
Hayır

Ay Işığı Kır Düğün Salonu Sıkça Sorulan Sorular

Ay Işığı Kır Düğün Salonu kına ve bekarlığa veda fiyatları ne kadar?

Ay Işığı Kır Düğün Salonu kına ve bekarlığa veda fiyatları hafta sonu kişi başı 250 TL'den az aralığından başlamaktadır.

Ay Işığı Kır Düğün Salonu kaç kişilik kına ve bekarlığa veda kapasitesine sahiptir?

Ay Işığı Kır Düğün Salonu kına ve bekarlığa veda için maksimum 1.000-2.000 kişilik kapasiteye sahiptir.

Sağladığınız Hizmet İçeriği

Bindallı / Kaftan, Davul show, Kına mumu, Kına müziği, Kına süslemesi, Kına takımı, Kına tepsisi, Kına töreni

Ay Işığı Kır Düğün Salonu Hakkında

İzmir Kemalpaşa’da hizmet veren kır düğün salonumuz Ay Işığı Kır Düğün Salonu, yeşillikler ile dolu bir bahçede yaz organizasyonlarınız için size harika bir imkân sunuyor. Eğer sizin de Kemalpaşa kına organizasyonunuz tercih edeceğiniz yer ise, Kemalpaşa’da faaliyet gösteren işletmemiz ile tanışmanızı tavsiye ederiz. Gelin kına geceniz için size nasıl bir ortam sunduğumuzdan bahsedelim:

Öncelik ile size salonumuzun ne kadar geniş bir alandan oluştuğunu anlatalım. 1500 kişiyi rahat bir şekilde ağırlayabildiğimiz kır bahçemizde; en küçük organizasyonlarınızdan en büyük organizasyonlarınıza, her türlü organizasyonu yer sıkıntısı yaşamadan yapabilirsiniz.

Bu kadar büyük bir kır salonunun hali ile pist alanı da çok büyük oluyor. Siz ve davetlileriniz, kına gecenizde doyasıya eğlenip dans ederken yağmur yağma ihtimalini de göz önünde bulundurduk. Bu sebepten ötürü dans pistimizin üzerini kapattık. Böylece yağmur bile yağsa keyfinizi bozmadan eğlenmenize devam edebiliyorsunuz.

Kına organizasyonunun olmaz olmaz dekoru kına tahtıdır. Biz de kına geceniz için bir kına tahtı temin ederek gelin ve damat adayımıza güzel bir oturma alanı oluşturuyoruz. İşlemeli kına tahtımız ile aynı işlemelere sahip kına sehpamızı da hemen tahtın yanına konumlandırarak kına tepsinizi koyabilmeniz için bir alan oluşturuyoruz.

Kına geceniz için kır bahçemizi bünyemizde yer alan istediğiniz renk süslemeler ile süslemeler ile süsleyebiliyoruz. Eğer bir organizasyon firması ile çalışmak isterseniz seve seve salonumuzda kendilerini misafir edebilir, biz de elimizden gelen yardımı sunabiliriz.

Beraber çalıştığımız çözüm ortaklarımızdan olan düğün fotoğrafçısı, kına gecenizi baştan sona video kaydına alarak size tekrar tekrar izleyeceğiniz bir kına videosu hazırlayacak.
Yemekli veya yemeksiz olarak gerçekleştireceğiniz kına geceniz başta olmak üzere diğer tüm organizasyonlarınız için sizi kır bahçemize davet etmek isteriz. Sayfadaki formu doldurarak bize kolayca ulaşabilirsiniz.

Ekiple Tanışın

İletişim

  • Adres:

    Harıldak Küme Evleri Mevkii 189. Sokak No:4 Kemalpaşa

  • Haritadaki Konumu

    Ay Işığı Kır Düğün Salonu Yol Haritası

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.