Kına ve Bekarlığa Veda Mekan İstanbul

Altunışık Kına Evi

Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Nasıl bir kına mekanı istediğini anlat, düğün asistanımız sana uygun 5 kına mekanından fiyat teklifi göndersin!

Altunışık Kına Evi Fiyatlandırma

Minimum Kişi Başı Fiyatı (Hafta sonu)
250 TL'den az
Minimum Kişi Başı Fiyatı (Hafta içi)
250 TL'den az
Yemeksiz Paket Başlangıç Fiyatı (Hafta içi)
20.000 - 40.000 TL
Yemeksiz Paket Başlangıç Fiyatı (Hafta sonu)
20.000 - 40.000 TL

Altunışık Kına Evi Kapasite

Altunışık Kına Evi
Yemekli
Min. 100 - Maks. 450
Kokteyl
Min. 100 - Maks. 450

Altunışık Gold
Kapalı Alan
Yemekli
Min. 200 - Maks. 600
Kokteyl
Min. 200 - Maks. 600

Altunışık Suit Salon
Kapalı Alan
Yemekli
Min. 150 - Maks. 450
Kokteyl
Min. 150 - Maks. 450

Altunışık Kına Evi Özellikler

Aksesuar Kiralama
Evet

Altunışık Kına Evi Sıkça Sorulan Sorular

Altunışık Kına Evi kına ve bekarlığa veda fiyatları ne kadar?

Altunışık Kına Evi kına ve bekarlığa veda fiyatları hafta içi kişi başı minimum 250 TL'den az aralığından başlamaktadır.Altunışık Kına Evi kına ve bekarlığa veda fiyatları hafta sonu kişi başı 250 TL'den az aralığından başlamaktadır.

Altunışık Kına Evi kaç kişilik kına ve bekarlığa veda kapasitesine sahiptir?

Altunışık Kına Evi kına ve bekarlığa veda için maksimum 400-500 kişilik kapasiteye sahiptir.

Sağladığınız Hizmet İçeriği

Bindallı / Kaftan, Davul show, Dilek feneri, Hint kınası, Kına ekibi, Kına mumu, Kına müziği, Kına süslemesi, Kına takımı, Kına tepsisi, Kına töreni, Semazen

Altunışık Kına Evi Hakkında

Yıllardır sektörde faaliyet gösteren Altunışık Düğün Salonu, kına ve bekarlığa veda gecelerinizde de en kaliteli hizmetiyle yanınızda oluyor. Küçük detayların bile önemli olduğu kına gecelerinizde büyük özveriyle çalışan organizasyon ekibimizle hizmet veriyoruz. Organizasyon sorumlumuzla hayal ettiğiniz kına gecesini hazır süslemelerden düzenlemelere kadar titizlikle hazırlıyoruz. Sultanbeyli kına gecesi mekanlarından tam kapsamlı hizmet anlayışımızla ayrılıyor ve fark yaratıyoruz.

Davet Alanları

Kına ve bekarlığa veda kutlamalarınız için kapalı davet alanımızı kullanıyoruz. Salonumuz 500 kişilik davetli kapasitesiyle hizmet veriyor. Yüksek tavanlı salonumuzda yer alan havalandırma sistemleri ve klima sayesinde de ortamın sürekli ferah kalmasını sağlıyoruz. Büyük dans pistimiz arkadaşlarınız ve aileniz ile rahatça eğlenebileceğiniz bir alan sunuyor. Ayrıca salonumuzun kolonsuz yapısı engelsiz bir görüş alanı sağlayarak salonun ferahlığını destekliyor.

Dekorasyon

Şık dekorasyonlu salonumuzda gold detaylı bir tasarım yaptık. Oturma düzeni için kullandığımız yuvarlak ve kare masalarımızı tercih edeceğiniz şekilde birleştirerek uzun masalar oluşturabiliyoruz. Sandalyelerimize gold rengi kumaş bağlamalı beyaz kılıflar giydiriyoruz. Masalarımıza ise kristal cam detaylı şamdanlarla süslüyoruz. Kına geceniz için dekorasyonumuza istediğiniz detayları ekliyor, arzu ettiğiniz renkte süslemeler yapıyoruz.

Hizmetler

İstanbul Anadolu Yakası kına mekanları arasında doğru adres olduğumuzu sunduğumuz hizmetlerle de kanıtlıyoruz. Davetiniz öncesinde ve gece boyu sizinle ve organizasyonun her detayıyla ilgilenecek olan organizasyon sorumlumuz bulunuyor. Alanında tanınmış, televizyon programlarında isimlerini duyurmuş müzisyenlerden oluşan orkestramızla sizi eğlenceye ve müziğe doyuracak bir hizmet veriyoruz. Müzik sektöründe kendini kanıtlamış müzisyenlerimizle eğlencenizi üst seviyelere taşıyoruz.

Kına ekibi, kına mumu, kına tepsisi, hint kınası dilek feneri, davul şov, bindallı, kaftan gibi hizmetlerimizle gecenizi güzelleştiriyoruz. Kına ekibimiz gece boyunca dans gösterileriyle ortamdan hareket ve eğlenceyi eksik etmiyorlar. Organizasyon ekibimiz ise salonun düzenlenmesi ve kına için gerekli tüm aksesuarları tedariğini sağlıyor. Siz kına tahtınızda eğlencenin tadını çıkarırken biz tüm detaylarla ilgileniyor oluyoruz.

İstanbul Anadolu Yakası bekarlığa veda mekanlarının vazgeçilmez adresi olan Altunışık Kına Evi, sizi benzersiz bir kutlamaya davet ediyor. Amacımız sizin için en güzel organizasyonu sağlamak ve gecenizi unutulmaz kılmak. Siz de bu unutulmaz geceye dahil olmak ve sevdiklerinizle daima mutlulukla hatırlayacağınız bir kutlama vermek isiyorsanız iletişim formunu doldurarak bizden ücretsiz teklif alabilirsiniz.

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.