En Yeni Gelin Saçı ve Makyajı Trendleri Arasında Neler Var?

Bürde Özçakır tarafından yazılmıştır.

4:21 dakika

07.02.2024

2024 gelinleri doğal güzellikleriyle göz kamaştırıyor! Çünkü abartılı saç ve makyaj modelleri artık düğünlerde kendine yer bulamıyor! Fazla özenmeden hızlıca yapılmış hissi veren gelin saçı modellerine, doğal ve sade makyaj uygulamaları eşlik ediyor; ihtişam-severlere ise aksesuarlar yardımcı oluyor! İşte 2024’ün en trend gelin saçı ve makyajı modelleri!

2024 gelin saçı ve makyajı modelleri

1- Çabasız Güzellik: Salaş Atkuyruğu Gelin Saçı

Son yıllarda düğün trendlerinde sadelik ve zarafet ön plana çıkıyor. Hal böyleyken abartılı modellerden bu yıl da uzaklaştığımızı söyleyebiliriz. Gelin adaylarına hem zarif hem de modern bir görünüm sunan atkuyruğu gelin saçı modelleri, 2024’te de en sade haliyle karşımıza çıkıyor. Bu yıl salaş bir şekilde enseden toplanmış, uçları dalgalı atkuyruğu modelleri moda!

►Kimler için uygun?

Özellikle sade ve sırt dekolteli bir gelinlik giyecek gelin adayları dekolteyi zarif atkuyrukları ile süsleyebilir. Oval ve kalp yüz şekline sahip gelinlere uygun olan bu gelin saçı modelini minimalist tarzını ortaya koymak isteyen gelinler tercih edebilir.

2024 gelin saçı modelleri

2024 gelin saçı modelleri

Bu modelin en güzel seçenekleri için şu galerimize de göz atabilirsin: Atkuyruğu Gelin Saçı Modelleri

2- Doğallıktan Yana Olanlara: Dalgalı Açık Gelin Saçı

2024 düğünlerinde abartılı saç modelleriyle karşılaşmak pek mümkün değil. Kuaförde saatlerce uğraşılmış bir gelin görünümü yerine doğal dalgaları öne çıkarmak moda! Açık bırakılmış, dalgalı saçlar, yılın en trend gelin saçı modellerinden.

►Kimler için uygun?

Yılın sade organizasyonlarına doğal görünümüyle eşlik etmek isteyen gelin adayları bu saç modelini tercih edebilir. Özellikle orta uzunlukta saç boyuna sahip gelinler için su dalgası hissi yaratılan, açık doğal dalgalı gelin saçı modelleri oldukça ideal.

2024 gelin saçı modelleri

2024 gelin saçı modelleri

Şu galerimizdeki modeller sana ilham verebilir: Su Dalgası Gelin Saçı Modelleri

3- Romantik Bir Görünüm: Duvaklı Sade Topuz Gelin Saçı

Gelin topuzu denince bu yıl ihtişamlı modeller pek söz konusu değil. Özellikle duvak kullanmak isteyen gelin adayları, zarif topuz modellerine yöneliyor. Bu görünümü tarza göre minimal ya da ihtişamlı aksesuarlar hareketlendiriyor.

►Kimler için uygun?

Özellikle minimalist ve romantik gelin adaylarına çok yakıştırdığımız bu trend, tarza uygun aksesuar kullanımına da imkan sunuyor. Oval, ince-uzun yüz tipine sahip gelinler bu zarif topuz modellerine yönelebilir.

2024 gelin saçı modelleri

2024 gelin saçı modelleri

Sen de düğününde topuz yaptırmayı düşünüyorsan şu yazımıza da mutlaka göz at: Topuz Gelin Saçı Modelleri Hakkında Bilmen Gereken Her Şey!

4- Güzellik Ayrıntıda Gizli: Aksesuarlı Düz Gelin Saçı

2024’te gelin saçında başroller aslında aksesuarlara ait diyebiliriz. Özellikle duvak kullanmak istemeyen gelin adayları, doğal ve sade görünümlü saçları aksesuarlarla hareketlendiriyor. Açık ve düz saçlar da bu aksesuarları öne çıkarmak için oldukça hoş bir zemin hazırlıyor. Bu durum, aksesuarlı, düz gelin saçı modellerinin de trendler arasında yer almasını sağlıyor.

►Kimler için uygun?

Sade düz saç ile taşlı bir taç kullanarak ihtişamlı, küçük bir toka takarak zarif, çiçekli aksesuarlar kullanarak bohem bir görünüm yaratabilirsin.

2024 gelin saçı modelleri

2024 gelin saçı modelleri

5- Nostalji Sevenlere: Vintage Gelin Saçı

En yeni gelinlik ve dekorasyon trendlerinde vintage detaylarla karşılaşırken gelin saçı ve makyajında bu tarza rastlamamak olmazdı. Nostaljik kısa saç modelleri ve uzun saçları hareketlendiren vualetler, gelin adaylarında vintage bir görünüm yaratıyor.

►Kimler için uygun?

Nostaljik tarzda detaylardan hoşlanan ve vintage düğün teması tercih eden gelin adayları, gelinliğine ve konseptine uygun detaylara sahip gelin saçı modellerini tercih edebilir.

2024 gelin saçı modelleri

2024 gelin saçı modelleri

Gelelim 2024’ün en trend gelin makyajı modellerine…

6- Zarif ve Şık: Eyeliner ile Öne Çıkarılan Gözler

Günlük makyajda da favorilerimizden olan eyelinerlar, artık düğünlerde de gözleri ön plana çıkarmak için yeterli! Her detayında sadeleşmenin görüldüğü düğün trendleri arasında, sadece eyeliner uygulanan göz makyajını hiç de yadırgamıyoruz.

►Kimler için uygun?

Tarzına göre eyeliner kullanımında değişiklik yapabilirsin. Sade bir görünüm için ince ve uzun, buğulu bir görünüm için daha kalın uygulanmış eyeliner ideal olacaktır. Göz şeklini doğru eyeliner uygulamasıyla badem formuna da yaklaştırabilirsin.

2024 gelin saçı modelleri

2024 gelin saçı modelleri

7- Her Dönem Moda: Kırmızı Ruj ve Eyeliner İkilisi

2024’ün gelin makyajı trendlerinde sade tasarımlar öne çıkıyor. Eyeliner ve kırmızı ruj ikilisi Dikkatleri yalnızca gözlerime değil, dudaklarıma da çekmek istiyorum” diyenler için bu yıl da trendler arasında.

►Kimler için uygun?

Klasikten vazgeçmeyenler için canlı kırmızı; romantik gelinler için pembe ve şeftali, bohem gelinler için ise mor tonları, dudakları vurgulamak tercih edilebilir.

2024 gelin saçı modelleri

2024 gelin saçı modelleri

8- Bir Gelin Makyajı Var Ama Yok Gibi

“Yok gibi gelin makyajı” düğününde doğal güzelliğini ortaya koymak isteyen gelinler trendi çok işine yarayacak! Hafif bir cilt makyajı, kirpiklere canlılık verecek, çok yoğun olmayan bir rimel ve uçuk bir parlatıcı yeterli!

►Kimler için uygun?

Fresh görünümden bahsetmişken dudak makyajında da ıslak görünümün öne çıktığını belirtelim. Pembe, şeftali tonlarında parlatıcılarla gelin makyajına hem canlı hem de göz alıcı bir dokunuş yapabilirsin.

2024 gelin saçı modelleri

2024 gelin saçı modelleri

Cilt ve göz rengin, gelin makyajında belirleyici kriterlerden biri. Detaylar ise şurada: Ten ve Göz Rengine Göre Gelin Makyajı

9- Vualetlerin Ardında: Toprak Tonlarında Gelin Makyajı

Dumanlı makyajın en çok tercih edilen seçeneklerinden olan toprak tonlarında buğulu göz makyajı bu yıl da trendler arasında yer alıyor ama tek bir farkla: Bu yılın trend aksesuarlarından olan vualetlerin ardından hoş bir görünüm yaratmak için...

►Kimler için uygun?

Yüzü kapatacak uzunlukta vualet kullanan gelin adayları, yüz hatlarının bu şık aksesuarların arkasında kaybolmaması için toprak tonlarında gelin makyajından yardım alıyor. Ten ve göz rengine uygun bir ton belirleyerek çok yoğun olmayan bir buğulu göz makyajı yaptırabilir, dudaklarında farından en az bir ton açık ya da nude tonlarda bir ruj tercih edebilirsin.

2024 gelin saçı modelleri

2024 gelin saçı modelleri

2024 düğünlerinde öne çıkacak gelin saçı ve makyajı trendlerine değindik. Bu modelleri başarıyla uygulayacak, deneyimli bir ekip arıyorsan şehrindeki gelin saçı ve makyajı uzmanlarının çalışmalarına göz atabilir, sana en uygun firmayı kolayca bulabilirsin. İlgini çeken firmalarla iletişime geçerek bilgi ve fiyat teklifi alabilirsin!

Kuaför ve Güzellik Salonları

Şehrindeki en iyi gelin saçı ve makyaj uzmanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Saç ve makyaj uzmanını bul

Bunlar da ilgini çekebilir

Gelin Saçı ve Makyajı kategorisindeki diğer yazılara ulaşmak için tıkla!

Vitrindeki Gelin Saçı ve Makyajı Firmaları

Gelin Saçı ve Makyajı kategorisinde öne çıkan firmalara buradan ulaş!

0 Yorum