Canes Hakkında

Düğünün en özel detaylarından biri de doğru ayakkabıyı seçmek. Uzun yıllardır hizmet sektöründe varlığını sürdüren bir firma olarak ihtiyaçlarınızı iyi analiz ediyor ve size yardımcı oluyoruz. Canes isimli markamızla birbirinden güzel modellerimizi sizinle buluşturmaya hazırız.

1978 tarihinde İstanbul'da kadın ayakkabı ile çantası üretimi ve satışı amacıyla kurduğumuz Canes, bugün aynı alanda faaliyetleri ilk günkü çalışma azmi ve başarıyla sürdürüyor. Firma kurucumuz ve aynı zamanda sahibi olan Cemil Canyakmaz, ürünlerin tasarımını üstlenirken ona eşi Ebru Canyakmaz destek oluyor. Ebru Hanım Canes mağazalarının koordinatörlüğü görevini sürdürüyor. Markamızın ilk mağazası 1979’da Fatih’te açıldı. İlk mağazanın devamında ise takvimler 1987 yılını gösterdiğinde Kadıköy’deki Bağdat Caddesi'nde açılan ikinci mağaza markamızın zincirine katıldı. 1995 yılında ise Nişantaşı Reasürans Çarşısı’nda üçüncü mağaza hizmet hayatına katıldı.

Tüm ayakkabı ve çantalar tamamen el yapımı olarak üretiliyor. İşimizi severek yapıyor, titiz bir işçilikle çalışmalarımızı beğeninize sunuyoruz. Dünya ve Avrupa standartlarında çalışıyoruz. En kaliteli, doğal ve anti kanserojen malzemeler kullanıyoruz. %100 Türk üretimi olarak Beyazıt’taki fabrikada ürünlerimizi üretiyoruz.

Özgün tasarımlar üretmemizin yanı sıra dünyada moda olan trendleri de yakından takip ediyoruz. Pek çok kıyafete, renge ve tarza uygun tasarımlarımız bulunuyor. Canes markasıyla tanıştığınızda siz de gönlünüze göre bir ayakkabı ve çanta bulacağınıza emin olabilirsiniz. Özellikle, hakiki yılan ve iguana derileri ile Swarovski patentli kristal taşlar kullanılarak üretilmiş ayakkabı ve çantalar Canes Ayakkabıcılık’ın malzeme seçimindeki titizliğinin en güzel örneklerinden bazıları.

Siz de İstanbul ayakkabıcıları arasında yer alan Canes isimli markamızın zengin model kataloğuna göz atmak ve fiyatlarımızı öğrenmek için sayfanın üst kısmında yer alan iletişim bilgilerimizi kullanabilir ya da yandaki formu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Ekiple Tanışın

İletişim

  • Adres:

    Teşvikiye Cad. 43/57 Reasürans Çarşısı No:57 (Giris Kat) Teşvikiye

  • Haritadaki Konumu

    Canes Yol Haritası

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.