Kına ve Bekarlığa Veda Mekan Kayseri

Gesi Gold Düğün ve Balo Salonu

  • Kapasite
    100 - 450 Kişi

  • Min. Fiyat
    250 TL'den az
Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Nasıl bir kına mekanı istediğini anlat, düğün asistanımız sana uygun 5 kına mekanından fiyat teklifi göndersin!

Gesi Gold Düğün ve Balo Salonu Fiyatlandırma

Minimum Kişi Başı Fiyatı (Hafta sonu)
250 TL'den az
Minimum Kişi Başı Fiyatı (Hafta içi)
250 - 500 TL
Yemeksiz Paket Başlangıç Fiyatı (Hafta içi)
20.000 TL'den az
Yemeksiz Paket Başlangıç Fiyatı (Hafta sonu)
20.000 TL'den az

Gesi Gold Düğün ve Balo Salonu Kapasite

Yemekli
Min. 100 - Maks. 450
Kokteyl
Min. 100 - Maks. 450

Gesi Gold Düğün ve Balo Salonu Özellikler

Aksesuar Kiralama
Evet

Gesi Gold Düğün ve Balo Salonu Sıkça Sorulan Sorular

Gesi Gold Düğün ve Balo Salonu kına ve bekarlığa veda fiyatları ne kadar?

Gesi Gold Düğün ve Balo Salonu kına ve bekarlığa veda fiyatları hafta içi kişi başı minimum 250 - 500 TL aralığından başlamaktadır.Gesi Gold Düğün ve Balo Salonu kına ve bekarlığa veda fiyatları hafta sonu kişi başı 250 TL'den az aralığından başlamaktadır.

Gesi Gold Düğün ve Balo Salonu kaç kişilik kına ve bekarlığa veda kapasitesine sahiptir?

Gesi Gold Düğün ve Balo Salonu kına ve bekarlığa veda için maksimum 400-500 kişilik kapasiteye sahiptir.

Sağladığınız Hizmet İçeriği

Kına töreni

Gesi Gold Düğün ve Balo Salonu Hakkında

Düğününüz öncesinde kültürümüz en renkli davetlerinden biri olan kına gecenizi hayata geçirecek bir mekân mı arıyorsunuz?

Cevabınız ‘’Evet’’ ise sizi Gesi Gold Düğün ve Balo Salonu’na davet ediyoruz! 2017 yılında yenileme çalışmalarımızı tamamladık ve özel davetlerinizi en güzel şekilde düzenlemeye başladık. Kına geceleri düğünler öncesinde oldukça keyifli bir ortamda hayata geçiriliyor. Kendine özgü pek çok ritüeli olan kına gecelerini pek çok farklı konseptte düzenleme imkânına sahibiz. Mekânımızda bugüne kadar düğün, sünnet düğünü, kına gecesi ve nişan gibi pek çok organizasyona ev sahipliği yaptık. Bu etkinliklerden elde ettiğimiz tecrübe doğrultusunda konuklarınızın memnuniyetini sağlama konusunda kendimize güveniyoruz. Profesyonel ve güler yüzlü ekibimiz ile birlikte davetinizde her şeyin planlandığı gibi ilerlediğinden emin oluyoruz.

Salonumuzda 400 ila 500 davetliyi konuk etme kapasitesine sahibiz. Bu kapasite dahilinde kına gecenize katılacak konuklarınıza özel oturma düzenleri hazırlıyoruz. Bildiğiniz gibi kına geceleri pek çok farklı konseptte hayata geçiriliyor. Bu konseptler içerisinden hangisini tercih edersiniz o temaya uygun süsleme, dekorasyon ve ışıklandırma ile birlikte hayallerinizdeki atmosferi size yaşatıyoruz. Gesi Gold Düğün Salonu Kayseri’de sahip olduğumuz gelişmiş ses ve sahne sistemlerimiz sayesinde gece boyunca muhteşem bir eğlence sizi bekliyor. Kına gecelerinin vazgeçilmez aksesuarları arasında bulunan kına tahtı ve cibinliği, bindallı, kaftan, kına minderleri, kına tepsisi ve kına davulu da mekânımızda ulaşabileceğiniz hizmetler arasında. Pek çok farklı süsleme ve dekor ile birlikte unutulmaz bir gece Gesi Gold Düğün Salonu’nda sizi bekliyor!

Hayatınızın en özel günlerinden birinde konuklarınız ile birlikte gönlünüzce eğleneceğiniz kına gecenizi hayata geçirmek için Gesi Gold Düğün ve Balo Salonu’nu tercih ediyorsanız yapmanız gereken çok basit. Sayfanın üst kısmında bulunan iletişim bilgilerimiz aracılığıyla bizimle irtibata geçerek fiyat tekliflerimizi alabilirsiniz.

Ekiple Tanışın

  • Firma Sahibi

  • Firma Ortağı

  • Firma Sahibi

İletişim

  • Adres:

    Gesi Cumhuriyet Mh. Tekin Sk. No: 120 / 101

  • Haritadaki Konumu

    Gesi Gold Düğün ve Balo Salonu Yol Haritası

Gesi Gold Düğün ve Balo Salonu Düğün Yorumları (1)

Fatmagül & Kadir

Düğün Tarihi: 01.01.2019

İlk başta Ramazan bey ve Alper bey olmak üzere tüm çalışanlarının ilgisi alakaları nişanı güzelleştirmek için yaptıkları çaba uğraş için çok teşekkür ediyorum beklentimin kat ve kat üzerine çıktı ve nişan törenimizde bize yapacak bise bırakmadılar tekrardan hepsine gesi gold düğün salonu... devam 

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.