Düğün Fotoğrafçıları Adana

Berk Günal Coşman Photography Studio

5,0
  • Min. Paket Fiyatı
    3.000-5.000 TL

Ekiple Tanışın

  • Firma Sahibi
Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Bütçeni ve tarzını seç, ücretsiz düğün asistanımız sana uygun 5 düğün fotoğrafçısından fiyat teklifi göndersin!

Berk Günal Coşman Photography Studio Fiyatlandırma

Minimum Paket Fiyatı
3.000-5.000 TL

Berk Günal Coşman Photography Studio Özellikler

Teslim Süresi
3 hafta
Ne kadar önce iletişime geçmeliyiz?
6 haftadan fazla
Stüdyo Çekimi
Evet
Dış Mekan Çekimi
Evet
Şehir Dışında Çekim
Evet
Yurt Dışında Çekim
Evet
Orijinal Kopya Teslim
Evet
Ekip
Evet

Berk Günal Coşman Photography Studio Sıkça Sorulan Sorular

Berk Günal Coşman Photography Studio düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim minimum paket fiyatı ne kadar?

Berk Günal Coşman Photography Studio düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim minimum paket fiyatı 1.500-3.000 TL aralığındadır.

Berk Günal Coşman Photography Studio ile ne kadar süre önce iletişime geçilmeli?

Berk Günal Coşman Photography Studio ile randevu almayı planladığınız tarihten itibaren iletişime geçmeniz gereken süre 6 haftadan fazla olarak öne çıkmaktadır.

Berk Günal Coşman Photography Studio şehir dışında hizmet veriyor mu?

Evet, Berk Günal Coşman Photography Studio şehir dışında hizmet veriyor.

Berk Günal Coşman Photography Studio ne tür mekanlarda çekim yapıyor?

"ADANA 5 6 7 MEKANDA KAPALI ALANLARDA İHTİYAC HALİNDE OTELERDE"

Berk Günal Coşman Photography Studio düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim teslim süresi ne kadar?

Berk Günal Coşman Photography Studio düğün fotoğrafı, videosu ve dış çekim çalışmasını 3 hafta içerisinde teslim etmektedir.

Berk Günal Coşman Photography Studio hangi çekim türlerinde hizmet veriyor?

Berk Günal Coşman Photography Studio aşağıdaki çekim türlerinde hizmet vermektedir:<br />"konsept çekim, trashday, söz / nişan / kına çekimi, katalog çekimi, düğün belgeseli, düğün hikayesi / klibi, dış mekan / save the date çekimi".

Ücret kriteriniz nedir?

Lokasyon

Berk Günal Coşman Photography Studio Hakkında

Fotoğrafçılığı, çok uzun yıllardır profesyonel ve aynı zamanda da tutkuyla bağlı olarak icra ediyoruz. Siyah beyaz dönemlerden renkli dünyaya geçilmesine ve sonrasında da dijital döneme gelene kadarki tüm evrelerde bu sektörde yer almamızın deneyimleri ile faaliyet gösteriyoruz. Berk Günal Coşman Fotoğrafçılık olarak Adana’nın merkezinde bulunan stüdyomuzda birbirinden yetenekli fotoğrafçı ve tasarımcılarla birlikte çalışarak misafirlerimizi güler yüzlülük karşılıyor ve %100 müşteri memnuniyetini kolayca sağlıyoruz.

Çok yönlü fotoğrafçılar olarak bir stüdyodan bekleyebileceğiniz her hizmeti bünyemizde barındırıyoruz ve çekimlerini en çok yaptığımız işler düğün başta olmak üzere genellikle; nişan, bebek, doğum, dış çekim ve özel günler olarak devam ediyor. Bu yazıyı okuma sebebiniz olan düğünler özelinde konuşmak gerekirse herkesin çoğunlukla hayatında bir kez yaşadığı bu heyecanı çiftlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Birlikteliğinizin en nadide gününde her şeyi kusursuz bir şekilde kayıt altına alabilir ve en güzel anlarınızı karelere dönüştürebiliriz. Dilediğiniz yerde ve dilediğiniz konseptte gerçekleşebilecek çekimlerimizin yıldızı sizsiniz. Mekân seçiminden konsepte, renk kullanımından aksesuar ve diğer tüm detaylara sizin istekleriniz doğrultusunda karar veririz. Bir öncekinin aynı ve herkesin defalarca gördüğü pozlardansa sizi yansıtacak samimi ve doğal kareler için bize güvenebilirsiniz.

Fotoğrafçının gözü ve yeteneğinin en önemli etkenler biri olduğu su götürmez bir gerçek ancak bunu desteklemek için başka detaylara da ihtiyaç duyarız. Alanımızdaki yenilikleri takip ettiğimiz için son teknoloji ekipmanlardan da anında haberdar oluyor ve gerektikçe yeni ürünleri temin ediyoruz. Bu sayede ortaya her zaman kaliteli işler ve yüksek çözünürlüklü görüntüler çıkabiliyor.

Eğer bize ulaşmak ve tanışıp yüz yüze görüşmek isterseniz Gazipaşa Bulvarı’ndaki stüdyomuzu ziyaret edebilirsiniz. Randevu veya fiyat teklifi alabilmenizin en kolay yolu olarak Berk Günal Coşman iletişim bilgilerimiz sayfa üzerinde mevcut, bizi arayabilir veya mail yolu ile mesajınızı iletebilirsiniz.

İletişim

  • Adres:

    Cemalpaşa Mh. Gazipaşa Bulv. Martı Apt. No:22

  • Haritadaki Konumu

    Berk Günal Coşman Photography Studio Yol Haritası

Berk Günal Coşman Photography Studio Yorumları (11)

5,0

Kalite

Personel

İletişim

Burçin & Ercan

Düğün Tarihi: 18.03.2018

Düğün.com üzerinden anlaştı

Samimiyetinizle gerçekten fotoğrafçılıkta başka boyuta geçmişsiniz. Sizlerle çalışacağımız için mutluluk duyuyoruz. Adana da her ne kadar fotoğrafçı aradıysam da ilk ve son kişi Berk Günal Coşman’dı. Şimdeden çekim tarihi için sabırsızlanıyoruz.

Zeynep & İhsan

Düğün Tarihi: 17.09.2021

Kalite 5,0 Personel 5,0 İletişim 5,0

EKİBİYLE HARİKA ÇEKİMLER YAPAN BERK GÜNAL COŞMAN, EN ÖZEL GÜNÜMÜZDE MUHTEŞEM FOTOĞRAFLAR ÇEKTİ BAŞTAN SONA REZARVASYON SÜREÇLERİ DÜĞÜN KOÇLUGU HİZMETİ BERABER FOTOGRAF SEÇİMLERİ İLGİ ALAKA SON DERECEDEYDİ GÜZEL GÜNÜNÜZÜ SANSA BIRAKMAYIN. :) BERK GÜNAL COSMAN AİLESİİ SÜPERSİNİZZZ ŞİDDETLE TAVSİYE... devam 

Tuğba

Düğün Tarihi: 27.04.2019

Düğün.com üzerinden anlaştı

Firma mesajlara çok kısa sürede geri dönüş yapıyor. Hemen tüm sosyal medya araçlarını kullanarak bilmeniz gereken herşeyi sizinle paylaşıyorlar. Adana ve yakınlarında yaşıyorsanız kesinlikle tercih etmelisiniz.

Ceren & Bener

Düğün Tarihi: 23.12.2017

Hayatınız boyunca bir kez yaşayabileceğiniz bu özel gününüzü riske atmayın der Berk Günal Coşman fotoğraf stüdyosunu şiddetle tavsiye ederim:) Sıfır gerilim yüksek enerji, bol kahkaha dolu bir çekim yaptık gün sonu yağmurlu olmasına rağmen çekime devam edebildik engel tanımadık ve günü mutlu... devam 

Semiha

Düğün Tarihi: 04.10.2020

HARİKA BİR GÜN GEÇİRDİK İNANILMAZ ENERJİLİ BİR EKİP, SABAHTAN AKŞAMA KADAR ÇEKİMLERİMİZ DEVAM ETTİ . BİZ YORULDUK EKİP YORULMAK NEDİR BİLMEDİ .İŞİNİ BU KADAR SEVEREK YAPAN KALİTELİ EKİP BULMAK ZOR .İYİ Kİ SİZ …

Mehtap & Cemil

Düğün Tarihi: 04.09.2020

ÇOK MEMNUN KALDIM,ARKADAŞLARIN İLGİ ALAKASI VE SAMİMİYETİNDEN .ÇEKİLEN FOTOGRAFLAR + KLİP ÇEKİMLERİ TAM İSTEDİĞİM GİBİ OLDU .ALBÜM KALİTESİ HARİKA.

İnci & Egemen

Düğün Tarihi: 29.08.2020

İŞİNİ HAKKIYLA YAPAN MUHTEŞEM BİR EKİP .ŞAHANE FOTOGRAFLARIMIZ OLDU SİZİN SAYENİZDE ,ON YIL SONRA BİLE YÜZÜMÜ GÜLÜMSETEN FOTOGRAFLARIM OLDU. TEKRAR İYİ Kİ SİZ ...

Zeynep & Müminhan

Düğün Tarihi: 14.07.2020

FOTOĞRAFÇI ARAYIŞI İÇİNDEYDİM VE ÇOK STRESLİ BİR SÜREÇTİ BENİM İÇİN .DIŞ ÇEKİM DE O KADAR ÇOK EĞLENDİK Kİ O STRES VE YORGUNLUGUMUZU UNUTTTUK.VERDİĞİMİZ PARAYI SONUNA KADAR HAK EDİYORSUNUZ EMEĞİNİZE SAĞLIK.

Gizem & Halil

Düğün Tarihi: 05.07.2020

NİŞAN ÇEKİMİNİ BAŞKA BİR FOTOGRAFÇIYA YAPTIRMIŞTIMVE EN ÖZEL ANIMI MAHFETMİŞLERDİ ARKADAŞLARIMIN TAVSİYESİ ÜZERİNE OFİSİNİZE GELDİM .GÜLER YÜZLÜ ENERJİK BİR EKİBİNİZ VAR ,KENDİMİZİ EVİMİZ DE GİBİ HİSSETTİK , ÇEKİM GÜNÜ BERK BEYİN ENERJİSİ,MUHTEŞEMDİ.

Beyza & Mustafa

Düğün Tarihi: 27.06.2020

MUHTEŞEM EKİBİYLE İNANILMAZ ÇEKİMLERDE KEYİF ALDIK. EŞİM FOTOGRAF ÇEKİLMESİNİ SEVMEYEN BİRİ OLMASINA RAĞMENTÜM GÜN BOYUNCA KENDİMİZİ KAHKAHA ATARKEN BULDUK .ÇOK GÜZEL FOTOĞRAFLAR ÇIKTI ORTAYA ,ÇEVREMİZE SİZİ TAVSİYE ETMEKTEN GURUR DUYUYORUZ .

Gamze & Malik

Düğün Tarihi: 25.06.2020

DIŞ ÇEKİMDEN O KADAR ÇOK MEMNUN KALDIK Kİ ,SALON ÇEKİMLERİMİZİ DE KENDİSİNİN ÇEKMESİNİ İSTEDİK VE BİZİ YANILTMADIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ ,ALBÜMLERİMİZ SALON FOTOĞRAFLARIMIZ HEPSİ HARİKAYDI.KALİTENİN TEK ADRESİ BERK GÜNAL COŞMAN

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.