Kına ve Bekarlığa Veda Mekan Antalya

Demir Plaza

3,7
  • Kapasite
    200 - 1500 Kişi

  • Min. Fiyat
    250 TL'den az
Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Nasıl bir kına mekanı istediğini anlat, düğün asistanımız sana uygun 5 kına mekanından fiyat teklifi göndersin!

Demir Plaza Fiyatlandırma

Minimum Kişi Başı Fiyatı (Hafta sonu)
250 TL'den az
Minimum Kişi Başı Fiyatı (Hafta içi)
250 TL'den az
Yemeksiz Paket Başlangıç Fiyatı (Hafta içi)
20.000 - 40.000 TL
Yemeksiz Paket Başlangıç Fiyatı (Hafta sonu)
60.000 - 80.000 TL

Demir Plaza Kapasite

Yemekli
Min. 200 - Maks. 1500
Kokteyl
Min. 200 - Maks. 1500

Demir Plaza Özellikler

Aksesuar Kiralama
Evet

Demir Plaza Sıkça Sorulan Sorular

Demir Plaza kına ve bekarlığa veda fiyatları ne kadar?

Demir Plaza kına ve bekarlığa veda fiyatları hafta içi kişi başı minimum 250 TL'den az aralığından başlamaktadır.Demir Plaza kına ve bekarlığa veda fiyatları hafta sonu kişi başı 250 TL'den az aralığından başlamaktadır.

Demir Plaza kaç kişilik kına ve bekarlığa veda kapasitesine sahiptir?

Demir Plaza kına ve bekarlığa veda için maksimum 1.000-2.000 kişilik kapasiteye sahiptir.

Sağladığınız Hizmet İçeriği

Bindallı / Kaftan, Davul show, Kına mumu, Kına müziği, Kına süslemesi, Kına takımı, Kına tepsisi, Kına töreni

Demir Plaza Hakkında

Antalya'da bulunan ve özel günlerinize kusursuz bir dokunuş katan Demir Plaza, kına gecelerinden bekarlığa veda partilerine, düğünlerden nişan törenlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. 2014 yılından bu yana sektördeki tecrübesi ve detaylı planlamasıyla öne çıkan işletme, her kına ve bekarlığa veda gecelerinde kusursuzluğu hedefleyerek müşterilerine en iyiyi yaşatıyor.

Davet Alanları

Antalya kına yapılacak mekanlar arasında adından sıkça söz ettiren Demir Plaza, 2 farklı salonu içinde bulunduruyor. Busem Salonu, 1.200 misafire hizmet veren büyüleyici genişliğiyle öne çıkıyor. Sudem Salonu ise 400 kişi kapasitesiyle, etkinliklere sıcak ve içten bir atmosfer katıyor. Özellikle daha özel ve ölçülü organizasyonlar için mükemmel bir tercih olmaya devam ediyor. Her 2 salon da geniş dans pisti alanlarına ve etkileyici bir şehir manzarasına sahip.

Dekorasyon

Sütçüler Demir Plaza Düğün Salonu Antalya lokasyonunda konumlanan mekan, yuvarlak masalar ve zarif tiffany sandalyelerle döşenmiştir. Beyaz tonlarının hakim olduğu süslemelerde runnerlar ve masa üstü çiçekleri göze çarpıyor. Çiftlerin isteklerine uygun özel bir deneyim sağlamak amacıyla demo masalar düzenleyerek organizasyonun atmosferini kişiselleştirmek için esneklik sunuyor. Bu ayrıntılar, Demir Plaza'nın müşteri memnuniyetini ön planda tutma ve her etkinliği özel kılma vizyonunu yansıtıyor.

Hizmetler

Gelin odası, özel kına organizasyonu malzemeleri, kaftanlar, nişan kutlamaları için tasarlanmış taht ve süslemeler ile etkinliklerinizi kişiselleştirmeniz mümkün. Kına organizasyonu için özel kına odası ve gerekli tüm malzemeler de mevcut. Arkadaş kaftanı ve kınalık gibi detaylar, mutlu anlarınızı renklendirmek için düşünülmüş ayrıntılar arasında.
Mekan, etkileyici yemek servisiyle misafirlerin damaklarını şımartırken, son teknoloji ses ve ışık sistemleri ile etkinliklere unutulmaz bir atmosfer katıyor.

Canlı müzik ve kaliteli orkestra, davetlilere müzik ziyafeti yaşatırken, konforlu klima sistemi mekanı ideal bir sıcaklıkta tutuyor. Geniş otopark, gelin odası ile pratik çözümler sunan Demir Plaza, nişan kutlamalarından düğünlere kadar her detayı düşünerek çiftlerin isteklerini karşılıyor. Firma yiyecek hizmeti olarak kına gecesinin atmosferini tatlı lezzetler ve ferahlatıcı içeceklerle zenginleştiriyor.Lezzetli pastalar ve özel meşrubatlar eşliğinde unutulmaz bir lezzet sunuluyor.

“Antalya'da kına gecesi nerede yapılır?” diye şimdiden araştırmalara başladıysanız sizlere erken rezervasyon avantajlarımızı kaçırmamanızı öneririz. Bütçe dostu bir kına gecesi yapmak ve gönlünce eğlenmek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Demir Plaza iletişim bilgilerimizden veya “Ücretsiz Teklif Al” formundan bizimle irtibata geçmek.

Ekiple Tanışın

  • Firma Sahibi

  • Halkla İlişkiler Sorumlusu

  • Firma Sahibi

İletişim

  • Adres:

    Sütçüler Mh. Düden Şelalesi Yolu No:64 / 16

  • Haritadaki Konumu

    Demir Plaza Yol Haritası

Demir Plaza Düğün Yorumları (8)

3,7

Kalite

Personel

İletişim

Ruveyda & Mücahit

Düğün Tarihi: 30.07.2023

Kalite 3,0 Personel 4,0 İletişim 4,0

Kına ve düğün için salonu kullandık.Memmun kaldık.

Demir Plaza

Hayırlı uğurlu olsun kardeşlerim

Ayşr & Halil

Düğün Tarihi: 27.09.2018


İşini severek yapan samimi insanların bulunduğu bir salon.. Evlenecek çiftlere tavsiye ederim. Uğrayın en azından Göksel beyle bir tanışın

Demir Plaza

kardeşim çok çok teşekkür ediyoruz

Fulya & Ömer

Düğün Tarihi: 26.09.2018

Düğün.com üzerinden anlaştı


Herşey çok güzeldi. Salonun ferahlığından, içerinin dekoru, çalgıcı arkadaşın enerjisi ve elemanların birebir ilgi alakaları oldukça müthişti evlenecek olan çiftlerimize duyurum şimdiden demir plaza da yerinizi alın :)

Demir Plaza

kardeşim çok çok teşekkür ediyoruz

Sahure & Murat

Düğün Tarihi: 12.09.2018


Tekrarı olmayan bu özel günde ; Salonu , işletmecisi , çalışanları ilgileri Tek kelime ile MÜKEMMEL 👍👍👍

Demir Plaza

kardeşim çok çok teşekkür ediyoruz

Büşra & Onur

Düğün Tarihi: 01.09.2018


Düğünün önemi kadar düğünün olacak olduğu yerde bir o kadar önemli. Sonuçta sizin için değerli olan, sizin için orada bulunan insanların memnuniyeti söz konusu. Birkaç gün önce düğünüm burada oldu ve bu memnuniyeti dile getirmeden yapamazdım. DEMİR PLAZA DÜĞÜN SARAYI'nın kalitesi,çalışanların... devam 

Demir Plaza

kardeşim çok çok teşekkür ediyoruz

Büşra & Onur

Düğün Tarihi: 01.09.2018


Düğün kadar düğünün olduğu yer de her zaman önemlidir. Mekânın ferahlığı, çalışanlarının kalitesi, orkestranın kalitesi, ikramlarım kalite... vb bir çok şey. Kendi düğüm burada oldu. Salonunun kalitesi,çalışanların hizmeti üst düzeydeydi. Orkestra çok iyi müzik çalıyor ki birimiz Antalyalı birimiz... devam 

Demir Plaza

kardeşim çok çok teşekkür ediyoruz

Sinem & Bilal

Düğün Tarihi: 12.07.2018


hizmetleri çok güzeldi düğünümü demir plazada yaptım memnun ayrıldım herkese tavsiye ederim 😊

Demir Plaza

kardeşim çok çok teşekkür ediyoruz

Yasemin & Ramazan

Düğün Tarihi: 06.09.2014


6 Eylül 2014 te oldu düğünüm, muhteşem bir ekip var sizi prensesler gibi hissettirecek, o güzel gününüzü dillere destan hale getirecek. Size de eğlenmek düşecek 😍

Demir Plaza

kardeşim çok çok teşekkür ediyoruz

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.