Düğün Organizasyon Çanakkale

Rüzgar Organizasyon

  • Min. Fiyat
    100 TL'den az

Ekiple Tanışın

  • Firma Yetkilisi
Wedding Planner

Ücretsiz düğün asistanın Selin burada!

Nasıl bir organizasyon istediğini anlat, ücretsiz düğün asistanı, kriterlerine uygun 5 organizasyon firmasından fiyat teklifi göndersin!

Rüzgar Organizasyon Fiyatlandırma

Minimum Paket Fiyatı
100 TL'den az

Rüzgar Organizasyon Özellikler

Ne kadar önce iletişime geçmeliyiz?
4 hafta
Demo Masa
Evet
Konsept/Tema Geliştirme
Evet
Şehir Dışında Hizmet
Evet

Rüzgar Organizasyon Sıkça Sorulan Sorular

Rüzgar Organizasyon şehir dışında hizmet veriyor mu?

Evet, Rüzgar Organizasyon şehir dışında hizmet veriyor.

Rüzgar Organizasyon ile ne kadar süre önce iletişime geçilmeli?

Rüzgar Organizasyon ile 4 hafta önce iletişime geçmelisiniz.

Rüzgar Organizasyon hangi mekanlarda organizasyon hizmeti vermektedir?

Rüzgar Organizasyon plaj/sahil düğünü, balo salonu, restoran, havuz başı düğünü, düğün salonu, kulüp/davet alanı, tekne/yat düğünü, bahçe/kır düğünü mekanlarında organizasyon hizmeti vermektedir.

Rüzgar Organizasyon hangi organizasyon tarzlarında hizmet vermektedir?

Rüzgar Organizasyon sade, rustik, vintage/retro, gotik, bohem, klasik, romantik, görkemli, modern tarzdaki organizasyonlarda hizmet vermektedir.

Rüzgar Organizasyon düğün organizasyonu dışında hangi organizasyon türlerinde hizmet vermektedir?

Rüzgar Organizasyon düğün organizasyonu dışında parti, doğum günü, kurumsal etkinlikler, davet ve resepsiyon, sünnet düğünü, mezuniyet törenleri, nişan, açılışlar, bayi toplantısı, baby shower organizasyonlarında hizmet vermektedir.

Rüzgar Organizasyon hangi hizmetleri vermektedir?

Rüzgar Organizasyon nikah şekeri, davetiye, masa / sandalye temini, işık ve ses ekipmanları, mekan giydirme, fotoğraf ve video, kına gecesi, havai fişek, catering, pasta, süsleme, servis ve hizmet elemanı, çiçek, dekor hizmetlerini vermektedir.

Rüzgar Organizasyon düğün organizasyonu fiyatları ne kadar?

Rüzgar Organizasyon organizasyonu minimum paket fiyatı kişi başı 50 TL'den az aralığından başlamaktadır.

Rüzgar Organizasyon Hakkında

En güzel gününüzü en güzel şekilde geçirmenizi sağlamak için Çanakkale’de profesyonel bir hizmet veriyor, mutluluğunuza şahit oluyoruz. Düğününüzü sizinle birlikte planlıyor, iyi bir organizasyona imza atabilmek için gerekli hizmetleri sağlıyor ve imkânlarımızdan yararlanmanızı sağlıyoruz. Peki, nedir bu imkânlarımız? Ondan önce kendimiz hakkında kısa bir bilgi vermek istiyoruz. Tercih edeceğiniz organizasyon firmasını tanımanın ve güvenmenin çok önemli olduğunu düşünüyoruz.

Rüzgar Organizasyon olarak sizleri buluşturduğumuz hizmetlerde hep kaliteyi hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Açıldığımız günden bugüne kadar var olan kalite standardımızı hep yukarıya taşıyarak sizlere Çanakkale’deki en iyi düğünlere, davetlere ve etkinliklere davet ediyoruz. Düğününüzden mutlu bir şekilde uğurlamak en büyük amacımız. Biz de bu amaç doğrultusunda verdiğimiz hizmetlerde hem mutluluğunuzu düşünüyor ve isteklerinizle doğru orantılı şekilde çalışıyoruz.

Kendi markamız ve kalite güvencemiz ile Çanakkale’deki organizasyon firmalarından ayrılıyor, sektördeki konumumuz sayesinde çiftlerin ilk tercihleri oluyoruz. Size gecenizin başından sonuna kadar her şeyi düşünen, hiçbir ayrıntıyı atlamayan ve aklınıza gelen her konuda danışmanlık yapan profesyonel bir ekip ile hizmet veriyoruz. Yaratıcı tasarımlarımızı konseptleriniz için kullanıyoruz, aksesuarlarımızda da şıklığımızdan ödün vermiyoruz.

Tüm bu ayrıcalıklara çok uygun fiyatlar ile sahip olacağınızı biliyor musunuz? Bugüne kadar harcadığınız paraları, yaptığınız masrafları tahmin edebiliyoruz. Biz de bu aşamada hem sizi hem de cebinizi düşünerek mutluluğunuzu sağlamayı hedefliyoruz. Rüzgar Organizasyon ile uygun fiyatlı paket hizmetlerimizden yararlanmak için ne bekliyorsunuz?

Rüzgar Organizasyon Çanakkale’de siz değerli çiftlerimizi bekliyor. Vermiş olduğumuz bu bilgiler doğrultusunda sevdiğinizle hayatınızı birleştireceğiniz ve yeni, bambaşka bir hayata başlayacağınız bu özel günde bizi tercih etmek isterseniz sayfanın yanında bulunan iletişim bilgilerini kullanabilir, bize ulaşabilirsiniz. Gelin, hep birlikte bu güzel gecenin keyfini çıkaralım, unutulmaz saatleri ölümsüzleştirelim..

İletişim

  • Adres:

    İsmetpaşa mahallesi Demircioğlu caddesi premium evleri no 132

  • Haritadaki Konumu

    Rüzgar Organizasyon Yol Haritası

Rüzgar Organizasyon Yorumları (10)

Merve & Hakan

Düğün Tarihi: 10.08.2018

Düğün organizasyonu olarak bakıp verdiği enerjiden ötürü güven sağlayarak Kına organizasyonunda anlaştığım Naciye Hanım beni hiç yanıltmadı. Gerçekten kendimi çok özel hissetmemi sağladı. Kına benim için çok önemliydi ve istediğimden daha dolu, daha güzel gerçekleşti. Biz kına ve düğün için çok... devam 

Aslı & Olcay

Düğün Tarihi: 22.07.2018

Her şey kusursuzdu. Özellikle Naciye Hanım'ın enerjisi çok pozitifti ve yanımızda olup tüm organizasyon boyunca her şey yolunda mı diye kontrol sağlaması bizi ayrıca çok mutlu etti. Bundan sonraki bütün organizasyonlarımızda kesinlikle tercih edeceğimiz adres :)

Sevda & Sercan

Düğün Tarihi: 23.12.2017

Her şey muhteşemdii :) Nişan organizasyonumda tercih ettiğim için hiç pişman olmadım. Sıra da kına ve düğün var.. Onların da kusursuz olacağından hiç kuşkum yok.

Müge & Mustafa

Düğün Tarihi: 27.04.2019

Çok araştırmalar yaptım. Aylarca görüşmelere gittim. Naciye Hanım'la görüşene kadar umudum yoktu. Enerjisi yüksek, ilgili, tecrübeli ve güleryüzlü olmasının yanında uygun fiyatta verince kaçırmadım :) Şahaneydi, her şey için teşekkür ederim.

Seda & Muzaffer

Düğün Tarihi: 13.04.2019

Hem söz, hem nişan, hem düğün. Güvenebileceğim tek adres. Hepsinde istediğimden fazlası vardı. Naciye Hanım'a ve ekibine çok teşekkür ederim. Her şey rüya gibiydiiii :)

Mine & Erdi

Düğün Tarihi: 23.03.2019

Naciye hanım tek kelime ile muhteşemdiniiiiz :) Bir gelinin ne istediğini bu kadar kolay anlayıp fazlasını sunduğunuz için minnettarım. Tekrar düğünüm olsun istiyoruuuum :) çok çok çok teşekkür ederim.

Ayşe & Fuat

Düğün Tarihi: 12.02.2019

Kına gecesi için araştırma yaparken Rüzgar Organizasyonla karşılaştım. Kusursuz bir kına gecesi isteyen gelinler buraya doğru gelin. O kadar enerjimiz tuttu, tecrübeliydiler ki düğün günü güvenimi çoktan kazanmışlardı. Hem kına hem düğün için anlaştığım Naciye Hanım, iyi ki varsınız!

Ayben & Emin

Düğün Tarihi: 21.07.2018

BİR KINA GECESİ BU KADAR MI GÜZEL, BU KADAR MI KUSURSUZ GEÇER. SAYENİZDE. SADECE TELEFONLA GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ HALDE HERŞEYİ EKSİKSİZ YAPAN SİZ VE EKİBİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Yaren & Ahmet

Düğün Tarihi: 09.06.2018

nişan organizasyonumdan düğün organizasyonuma kadar süren süreçde anlayışınız, sabrınız ve en önemlisi güler yüzlülüğünüz sayesinde tüm organizasyonlarımda sizi tercih etmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi , aylar geçsede hala konuşulmaya devam eden düğünümden anlıyorum.siz ve ekibiniz... devam 

Hande & Şaban

Düğün Tarihi: 28.05.2018

HERŞEY KUSURSUZDU. HAYAL ETTİĞİMİZİN DE ÖTESİNDE BİR DÜĞÜNÜ ORGANİZE ETTİĞİNİZ İÇİN RÜZGAR ORGANİZASYON AİLESİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETİYORUZ. NİCE GÜZEL GÜNLERDE GÖRÜŞMEK ÜMİDİYLE

Yorumunu çok merak ediyoruz 😍

Bu firma ile ilgili tecrübelerini yazarak evlenecek çiftlerin karar sürecine yardımcı olabilirsin.