Düğünleri ile İlgili Her Detaya Birlikte Karar Verdiler: Betül ve Arif

Sinem Aydınoğlu tarafından yazılmıştır.

3:08 dakika

21.03.2024

Betül ve Arif çiftlere; düğünün giriş müziğinden, pastaya kadar en ufak ayrıntılara bile birlikte karar vermesini ve seçimlerini ona göre yapmalarını tavsiye ediyor. Ayrıca düğün mekanından gelinliğe, düğün organizasyonundan davetiye sözlerine kadar düğünleri ile ilgili her detayı bizimle paylaştılar. Merak ediyorsan okumaya devam etmelisin...

Nasıl tanıştınız?

Üniversiteye hazırlanırken, dershanede tanıştık.

Evlenme teklifi nasıl geldi?

Evlenme teklifi almadım.

düğünleri ile i̇lgili her detaya birlikte karar verdiler: betül ve arif

Düğün planlama süreci nasıl ilerledi, hazırlıklar ne kadar sürdü?

Ağustos ayında olan düğünümüzün hazırlıklarına nişanımızdan sonra şubat ayında başladık. Sırayla düğün yeri, organizasyon gibi şeylere karar verdik. Daha sonra davetiye, hediyelik, kuaför gibi ayrıntılara yoğunlaştık.

düğünleri ile i̇lgili her detaya birlikte karar verdiler: betül ve arif

Düğün mekanına nasıl karar verdiniz? Seçim yaparken neleri göz önünde bulundurdunuz?

Düğünümüz için karar verdiğimiz ilk detay, otel düğünü olmasıydı. Daha profesyonel ve daha şık olacağını düşündük. Otel düğünlerine göre sayımız fazla olduğu için balo salonu büyük olan otelleri göz önüne alarak seçim yaptık. Anadolu yakasında birkaç otel gezdik. İnternet ve çeşitli yerlerden araştırmalar yaptık ve en iyi seçimin Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Hotel olacağını düşündük. Düğün hazırlığından, düğün sonuna kadar da gerçekten en iyi seçimi yaptığımız anladık.

alternatif metin

En önem verdiğimiz konu düğün yemekleriydi. Düğünden önce menü tadımı yaptık ve tekrar ne kadar doğru bir karar vermiş olduğumuzu anlamış olduk. Düğünden sonra davetlilerden gelen olumlu dönüşler sonucu memnuniyetimiz daha da artmış oldu.

Bir organizasyon firmasıyla çalıştınız mı? Düğününüzde hangi detaylar öne çıktı?

Birçok organizasyon firmasıyla görüştük. En son Deniz Tarhan Organizasyon ile görüşme yapmak istedik ve görüşme sonunda kesin kararımızı verdik. Deniz Hanım profesyonelliğiyle bize çok güven verdi. Organizasyonda süsleme seçenekleri oldukça fazla. Düğünümüz kapalı alanda olduğu için şamdan yerine vazo ve bahar dalı çiçekleri tercih ettik. Geri kalan ayrıntıları da buna göre düzenledik. Alışılmış şamdanların dışında çok hoş bir görüntü yarattı.

Düğün fotoğraflarınızı kim çekti? Çekim gününü biraz anlatır mısınız?

Düğün fotoğraflarımız için Zümrüt Fotoğraf Stüdyoları ile anlaştık. Sezgin Bey ve ekibi düğün günü boyunca her an yanımız oldular. Çok eğlenceli çekimler yaptık. Düğünden sonra gelen fotoğraflar, videolar ve kliplerle en iyi seçimi yaptığımızı düşünüyoruz. Her şey oldukça profesyoneldi.

alternatif metin

Gelinliğinizi nereden aldınız ve hayalinizdeki gelinliğe sahip olabildiniz mi?

Gelinliğimi Pierre Cardin’den aldım. Aslında Kadıköy’de bir moda evinde dikiliyordu. 2 hafta kala modeli beğenmedim ve acele bir şekilde gelinlik aramaya başladım. Kına kıyafetlerimde tercih ettiğim Pierre Cardin’e gittim ve 10 günde gelinliğimi teslim aldım. Bağdat Caddesi Pierre Cardin’de Nurten Hanım zor zamanımda bana çok yardımcı oldu.

düğünleri ile i̇lgili her detaya birlikte karar verdiler: betül ve arif

Gelin saçı ve makyajınızı nerede yaptırdınız?

Gelin saç ve makyajımı Ataşehir Erdem Kıramer’den Şükrü Bey ve ekibi yaptı. Çok memnun kaldım. Hazırlığımız otelde bize ayrılan odada gerçekleşti. Çok rahat bir hazırlık oldu bizim için.

düğünleri ile i̇lgili her detaya birlikte karar verdiler: betül ve arif

Damatlığı nereden aldınız?

Damatlığı Network’ten hazır aldık.

düğünleri ile i̇lgili her detaya birlikte karar verdiler: betül ve arif

Davetiye ve nikah şekeri gibi tasarım ürünlerinde tercihiniz neydi?

Davetiyemizi nişan da olduğu gibi Frapan İstanbul’dan seçtik. Nikah şekeri olarak kalıcı olmasını istediğimiz için hediyelik mumlar tercih ettik. Etiketi düğün süslememize uygun olması için bahar dallarından yaptırdık.

Davetiye sözünüz neydi?

Davetiye sözümüz “Sevgiyle dolu birlikteliğimizi sonsuzluğa taşıdığımız bu günde; sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.”

Dans kursuna gittiğiniz mi? İlk dans parçanız hangisiydi?

Dans kursuna gitmedik. İlk dans parçamız Narcos dizisinin jenerik müziğiydi.

düğünleri ile i̇lgili her detaya birlikte karar verdiler: betül ve arif

Düğün günü başınıza gelen komik bir olay oldu mu?

Düğün için salona inmeden önce, bütün arkadaşlarımız odamıza geldi ve özçekim yaptık. Çok eğlenceliydi.

Düğün günü unuttuğunuz bir şey oldu mu?

Düğün günü gelin çiçeği, tacı ve kol düğmelerini unutmuştuk. Arkadaşlarımız imdadımıza yetişti.

düğünleri ile i̇lgili her detaya birlikte karar verdiler: betül ve arif

Düğününüzün en güzel anı neydi?

Düğünde akılda kalıcı en güzel anım; çiçek atma anıydı. Daha doğrusu çiçek atmadım. Kilitli bir kutu içerisine çiçeği koyduk. 25 anahtar vardı ve içinden biri kilidi açıyordu. Kilidi açan anahtar kime geldiyse çiçeğin sahibi oldu.

Düğününüzün en duygusal anı neydi?

En duygusal an nikah töreniydi. Ailemiz, arkadaşlarımız ve sevdiklerimizin önünde o anı paylaşmak ve yaşamak çok duyguluydu. Çok heyecanlandık.

Balayınızı nerede yaptınız?

Balayımızı Antalya Regnum Carya Golf & Spa’da yaptık. Kesinlikle en iyi seçenek olduğunu balayı çiftlerine gösterdikleri ilgiyle, çalışanlarıyla ve yemekleriyle anlamış olduk. Tekrar gitmek istiyorum.

Düğün.com Çiftlerine neler tavsiye edersiniz?

Düğün yeri, organizasyonu, yemekler düğün sürecinde en çok düşünülen ayrıntılar. Bunları seçerken her şeyin içinize sinmesi çok önemli! Seçimlerinizi buna göre yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Giriş müziğinden, pastaya kadar en ufak ayrıntılara kadar çiftlerin bu güzel günün detaylarına birlikte karar vermesi gerekir. Düğünü düğün yapan gelin damat ve davetliler olduğunu anladık biz.

Düğün Mekanları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

0 Yorum