Oltanın Ucundaki Sihirli Maske: Sinem ve Onur

Bihter Tunç tarafından yazılmıştır.

2:47 dakika

21.03.2024

Birbirinden eğlenceli skeçleri ve sürprizleriyle izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşatan Güldür Güldür Show'un sevilen yüzlerinden Rüştü Onur Atilla, 12 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Sinem Ayyıldız ile evlendi. Çiftin keyifli düğün hikayesini kaçırmayın!

Nasıl tanıştınız?

Onur’a 2002 yılında, lisede aşık oldum. Onur’un yeteneğine ve enerjisine hayran kaldım ve sırf onunla görüşebilmek için tiyatro kulübüne kayıt oldum. İlk oyunun sahneye konulacağı gün kuliste ona çıkma teklif ettim. Bana şu an oyuna odaklanmamız gerektiğini, bu konuyu daha sonra konuşmamızı önerdi. İşine bu kadar önem veren, disiplinli bir insan! Bir hafta sonra görüşmeye başladık.

lisede başlayan aşk©Reyhan Atmaca Photographer

Evlenme teklifi nasıl geldi?

Onur: Sinem Tarabya’da oturuyordu. Bir gün onu evinin önüne, sahile davet ettim. Denizin içine bir olta attım, çek bakalım oltadan ne çıkacak dedim, doğal olarak tek taş çıkmasını bekliyordu.

Sinem: Oltayı tuttum, bir yüzükten daha ağır bir şey vardı oltanın ucunda. Heyecanla çektim ve Jim Carrey’nin Maske filmindeki maske çıktı. Yurt dışından getirilmiş, orijinal ve müthiş bir maskeydi. Ben Jim Carrey’nin çok büyük hayranıyım, bu muhteşem maskeyi görünce o kadar mutlu oldum ki yüzüğü falan unuttum.

Onur: Bildiğiniz gibi maske, filmde sihirliydi. Ben de Sinem’e tak bakalım bu maskeyi hayatında ne değişecek dedim. Taktı çıkardı hiçbir şey olmadı tabii, bu sırada cebimden yüzüğü çıkardım. O maskeyi takınca hayatında bir şey değişmez ama bu yüzüğü takarsan hayatın çok değişecek, dedim. Bu teklifi 29 Kasım 2013’te yaptım. Sinem kabul etti ve iki gün sonra onu istemeye gittik.

Evlenme teklifinden hemen hemen 9 ay sonra da düğün gerçekleşti. Tam on iki yıldır beraberiz.

Jim Carrey©Reyhan Atmaca Photographer

Düğün mekanına nasıl kara verdiniz? Neler etkili oldu kararınızda?

Daha önce Portaxe’te bir iş toplantısına katılmıştım. Mekanı daha o zaman çok beğenmiştim, düğüne karar verince ilk görüştüğüm mekanlardan biri oldu Portaxe.

Bize pek çok farklı menü örneği sundular. Dekorasyon konusunda birlikte çalıştıkları firmaların hepsi sektörün güvenilen markalarıydı. Mekanın lokasyonu ve Boğaz manzarası zaten tartışılmayacak kadar güzeldi. Çevreyoluna çok yakın, otopark sorunu yok vale hizmeti veriliyor, çalışanlar güler yüzlü ve pozitif enerjili. Tüm bu etkenler bir araya gelince mekâna karar vermemiz hiç zor olmadı açıkçası.

Ayrıca Portaxe’in satış ekibi özellikle Satış Müdürü Elif Civelek o kadar çözüm odaklı ve güler yüzlü ki bence evlenmek isteyen herkesi evlendirebilir.

Portaxe'den Fiyat Teklifi Almak için Tıklayın!

sektörün güvenilen
markaları©Reyhan Atmaca Photographer

Özel bir düğün temanız var mıydı? Organizasyonda hangi detaylar öne çıktı?

Düğün için özel bir temamız yoktu. Aksine her şey o kadar gelişigüzel gerçekleşti ki, bu sayede çok doğal ve samimi oldu bence.

Düğün fotoğrafları için kimle çalıştınız? Çekim gününü biraz anlatır mısınız?

Reyhan Atmaca Photographer ile çalıştık. Çekimlere saç makyaj organizasyonu yüzünden planladığımız saatten daha geç başlamak durumunda kaldık. Keyif almaya daha arabanın içinde başlamıştık. Fotoğrafçımız Reyhan; surlarda, ormanda, deniz kenarında derken her fırsatı çok güzel değerlendirdi. Gözümüze hoş gelen yerde durup pozumuzu verdik. Fotografçımızın rahatlığımızda ve pozların doğallığındaki payı yadsınamaz tabi.

Klasik fotoğrafçıların aksine elini kaldır, gözüne bak gibi klişelerin hiçbirini yapmadı. Bize o kadar doğal ve rahat bir ortam yarattı ki, fotoğrafların kötü olması ihtimali söz konusu bile değildi. Çok keyifliydi, tek kötü tarafı düğüne doyamadık. Nihayetinde hepsi birbirinden güzel ve paha biçilemez oldu bizim için. Emeği geçen herkese teşekkürler!

Reyhan Atmaca Photographer'dan Fiyat Teklifi Almak için Tıklayın!

doğal ve rahat bir ortam©Reyhan Atmaca Photographer

Müzik, ses, gelinlik gibi detaylarda kimlerle çalıştınız?

Gelinlik ve damatlık özel tasarımdı. Düğün dekorasyon ve süslemeleri için Confetti ile çalıştık. Müzik ve ses ise İzzet Yakar Müzik Organizasyon tarafından gerçekleşti.

Düğün telaşında unutulanlar oldu mu?

İşlerin yoğunluğundan damat tıraşını düğünden bir gün önce oldum. Düğün günü ise evde kendim yaptım tıraşımı. Ayrıca düğünden bir gün önce düğünde takılacak takıları almadığımızı fark ettik ve ancak gece alabildik. Düğün takıları neredeyse düğün gününe kalacaktı.

Düğün takıları©Reyhan Atmaca Photographer

Balayı planınız ne?

Balayı konusuna gelince, ilk gün evdeyiz sonra Bursa turnesi başlıyor. Bursa’dan sonra Adana ve birkaç il daha var… Kısaca balayında turnedeyiz.

Düğün Mekanları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

Bunlar da ilgini çekebilir

Diğer makaleleri de görüntüleyin

3 Yorum

funda kaptanoğlu

Düğün Tarihi: 21.10.2014


size ömür boyu mutluluklar diliyorum çok ama çok mutlu olunnnnnnnnnn


Fatih K

Düğün Tarihi: 06.04.2015


Allah mutlu eylesin..


medine dundar

Düğün Tarihi: 14.05.2015


:)