Asimetrik Gelinlikler

Firmaları Göster
NHC 16
Nişantaşı Haute Couture
Görkemli Modern Düşük omuz
7.000 TL - 10.000 TL
PIB  118
Pınar Bent
Modern V yaka
7.000 TL - 10.000 TL
NES 6
Neslihan Moda
Modern Bohem Romantik Cesur Halter yaka
5.000 TL - 7.000 TL
Anvelop
Çırağan Couture
Romantik Modern Hakim yaka
17.500 TL - 26.000 TL
Vega
İsmira Gelinlik
Sade Modern Düşük omuz
4.000 TL - 6.000 TL
Caroline
Atelier No.7
Modern İllüzyon yaka
10.000 TL - 20.000 TL
SET 42
Seda Ersan Tasarım
Sade Modern Tek omuz
3.000 TL - 5.000 TL
FGB 2
Figen Bağzıbağlı
Romantik Modern Bisiklet yaka
12.000 TL - 17.500 TL
AOM 6
Ahmet Özceyhan Moda Tasarım
Modern Sade Bohem Helen Degaje yaka
8.000 TL - 11.000 TL
GBF 6
Göksu Bilgin Fashion Design
Romantik Straplez
8.500 TL - 12.000 TL
SFK 13
Şafak Moda
Sade Vintage Hakim yaka
5.000 TL - 7.000 TL
AGA 8
Agraf Atelierr
Vintage Romantik Cesur Hakim yaka
8.000 TL - 11.000 TL
Lara
Ju İstanbul
Sade Bohem Modern V yaka
5.000 TL
NRA 5
Nuera Balıkesir Gelinlik
Modern Romantik V yaka
8.000 TL - 11.000 TL
AYS 9
Ayşegül Kalelio Gelinlik Ümraniye
Romantik Vintage Bohem Tesettür Hakim yaka
17.000 TL - 25.500 TL
AYS 10
Ayşegül Kalelio Gelinlik Ümraniye
Romantik Sade Tesettür Bisiklet yaka
12.000 TL - 17.000 TL
By İlkay Bayhan 17
By İlkay Bayhan
Bohem Modern Bisiklet yaka
5.500 TL - 8.500 TL
Rüya
Gülay Şengün Modaevi
Romantik Straplez
3.000 TL - 5.000 TL
Valioso
Yelda İşlekel Moda Evi
Modern Eteği çıkabilen V yaka
15.500 TL - 30.500 TL
Nehir Tayman Couture Fresia
Nehir Tayman Couture
Vintage Romantik Bisiklet yaka
5.500 TL - 9.000 TL
TUV 23
Tuvanam Bridal
Bohem Romantik V yaka
17.000 TL - 34.000 TL
Elif Aygün Atelier 21
Elif Aygün Atelier
Bohem Romantik Modern Düşük omuz
9.000 TL - 12.000 TL
Aurora
Begüm Salihoğlu
Romantik Modern Sade Halter yaka
9.000 TL - 17.500 TL
ASK 13
Aslı Kırdar Moda Evi
Sade Vintage Bohem İki parça Kayık yaka
9.000 TL - 12.000 TL
Benzer Modelleri Bul

Beğendiğin gelinliğin benzerini bul!

"Tam benlik" dediğin gelinlik fotoğraflarını yükle, benzer modelleri anında listele!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Her yıl 400.000 çift, Düğün.com'da buldukları firmalarla anlaşıyor. Siz de hemen firmanızı ekleyin, işinizi katlayın!

Firmanızı Ekleyin

Tüm Modeller

Asimetrik Etekli Gelinlik Nasıl Olur?

Alışılmış düz etek görünümünden farklı, değişik kesimlerde, verev ya da önü kısa arkası uzun etek kesimine sahip gelinlik modelleri asimetrik etekli gelinlik olarak adlandırılıyor. Bu modeller özellikle klasik tasarımların dışına çıkmak isteyen gelin adayları için ideal. Son yıllarda daha çok görmeye alıştığımız bu gelinlikleri giyebilmek için düzgün bacaklara sahip olma şartından da bahsedelim.

Farklı Vücut Tiplerine Uygun Asimetrik Gelinlik Modelleri

Armut, elma, dikdörtgen ya da kum saati... Hangi vücut tipine sahip olduğunuzu bilirseniz, vücudunuzun öne çıkarmak ya da kamufle etmek istediğiniz bölümleri için avantaj sağlayacak modellere yönelebilirsiniz. Asimetrik etekli gelinlikler arasından da seçim yaparken nasıl bir model istediğinize vücut tipinize göre karar verebilirsiniz.

A Kesim Asimetrik Gelinlikler

Belden çan şeklinde aşağı inen, A etek kesimine sahip gelinlik modellerini armut vücut tipine sahip gelin adaylarına tavsiye ediyoruz. Çünkü bu vücut tipine sahip gelin adaylarının basenleri geniştir ve A etek formu geniş basenleri kamufle etmek için oldukça idealdir. Bu modellerin tarihi mekan, otel, havuz başı, kır alanı gibi birçok düğün mekanına uyum sağladığını da ekleyelim

Balık Kesim Asimetrik Etekli Gelinlik Modelleri

Asimetrik balık gelinlik modelleri orantılı vücut hatlarına sahip kum saati vücut tipindeki gelin adayları için bire bir! Vücudu saran, tepeden tırnağa tüm vücut hatlarını öne çıkaran asimetrik balık gelinliklerin diz altında kalan etek kısmının önü kısa arkası uzun olabiliyor. Bu modeller, iddialı tarza sahip gelin adaylarının, tarihi mekan, otel gibi ihtişamlı düğün mekanlarında tercih edebileceği tasarımlar arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Prenses Kesim Önü Kısa Arkası Uzun Gelinlikler

İhtişamlı bir gelinlikle rahat hareket etmek isteyen gelin adaylarının tercihi asimetrik etekli prenses gelinlikler oluyor. Bu gelinlikler de balık gelinlikler gibi gösterişli düğün mekanlarında tercih edilebilecek tasarımlardan. Armut vücut tipine sahip gelin adaylarının tercih edebileceği prenses model gelinlik modelleri geniş basenleri kamufle etme özelliğiyle fit bir görünüm yaratabiliyor.

Asimetrik Düz Kesim Gelinlikler

Eğer daha sade gelinlik modelleri ilginizi çekiyorsa arkası uzun önü kısa düz kesim gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Düz kesim gelinlikleri özellikle dikdörtgen vücut yapısına sahip gelinlere önerdiğimizi de ekleyelim. Çünkü bu modellerin vücudu sarmayan bol tasarımı, kıvrımsız bel bölgenizi kamufle etmenize yardımcı olurken asimetrik etek kesimi dikkatleri bacaklarınıza çekmeniz için idealdir.

Farklı Tarzlara Uygun Arkası Uzun Önü Kısa Gelinlik Modelleri

Görkemli ya da minimalist, bohem ya da romantik… Asimetrik gelinlik modelleri birçok tarza hitap eden seçeneklere sahip. Asimetrik etekli dantelli gelinlikler en çok karşımıza çıkan tasarımlar arasında. Özellikle romantik tarzda gelinlik arayan gelin adayları dantelli gelinlikleri çok seviyor. Asimetrik etekli gelinliklerin iki parçalı ya da düz kesim seçenekleri bohem tarzdaki gelinlere ve kır ve kumsal düğünlerine uygun seçenekler arasında.

Minimal tasarımları beğenen gelinler ise seçimini asimetrik sade gelinlik modelleri arasından yapıyor. Son yıllarda bu tasarımların cepli seçenekleri de spor gelinlik arayan gelinlerin tercih edebileceği modeller arasında yer buluyor. İhtişamlı düğün yapacak gelinler ise asimetrik sık fırfırlı gelinlik modellerine şans veriyor. Son yılların trend modelleri arasında yer alan bu tasarımlar tarihi mekan ya da otel gibi görkemli düğün mekanlarına çok yakışıyor.

Asimetrik Gelinlik Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Birçok gelinlik modelinde olduğu gibi asimetrik gelinlik modelleri de her bütçeye uygun fiyatlarla etiketlendiriliyor. Bu geniş fiyat aralığının nedenleri arasında ise modelin tasarımcısı, kumaşı, işlemeleri gibi özelliklerini sayabiliriz. Markaların hazır model asimetrik gelinlikleri arasından seçim yapılması, özel olarak diktirmeye kıyasla, işçilik ve süre gibi nedenlere bağlı olarak daha uygun fiyatlıdır.

Önü kısa arkası uzun gelinlik fiyatları hangi markaya ait olduklarına göre de değişiyor. Dünyaca ünlü markaların koleksiyonu arasında yer alan gelinlikler, yerel markalara kıyasla daha yüksek fiyatlara sahip oluyor. Marka değeri, kullanılan kumaş ve işlemelerin kalitesi gibi etkenler bu değişime neden oluyor. Kumaş demişken; sentetik karışımlı kumaşlar ipek ağırlıklı olan kumaşlara kıyasla daha uygun fiyatlı olduğunu da söyleyelim.

Asimetrik etekli gelinlik modellerine ilişkin detaylara yer verdik. Farklı etek kesimine sahip gelinliklerden hoşlanıyorsanız artık nasıl seçim yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Farklı asimetrik etekli gelinlik modellerini bulunduğunuz sayfada inceleyebilir, size en uygun modeli bu bilgiler ışığında kolayca seçebilirsiniz. Beğendiğiniz tasarımlar için firmalarla iletişime geçebileceğinizi de hatırlatalım.