İspanyol Kollu Gelinlikler

Firmaları Göster
Celine Balık Model Gelinlik
Mediha Cambaz Gelinlik Bursa
Vintage Bohem Romantik Modern Helen Cesur Spor Tarlatansız İki parça Eteği çıkabilen Zayıf gösteren Uzun gösteren Bisiklet yaka
46.243,03 TL
Şebnem Sönmez 36
Şebnem Sönmez
Görkemli Romantik Klasik Halter yaka
7.000 TL - 10.000 TL
Şebnem Sönmez 39
Şebnem Sönmez
Romantik Straplez
5.000 TL - 7.000 TL
YSE 26
Yasemin Gündüz
Bohem Romantik Modern Bisiklet yaka
10.000 TL - 19.000 TL
ELP 22
Elif Platin Haute Couture
Vintage Kayık yaka
7.000 TL - 10.000 TL
Hellene
Mediha Cambaz Gelinlik Bursa
Romantik Helen Cesur İllüzyon yaka
32.605,22 TL
PIB  92
Pınar Bent
Romantik Modern İllüzyon yaka
13.000 TL - 18.000 TL
PIB  23
Pınar Bent
Tesettür Hakim yaka
12.000 TL - 15.000 TL
PIB  55
Pınar Bent
Klasik Vintage Romantik V yaka
18.000 TL - 25.000 TL
Şakayık
Maxxen Angel Wedding Dress
Sade Romantik Zayıf gösteren Uzun gösteren Kayık yaka
15.000 TL - 25.000 TL
PIB  133
Pınar Bent
Klasik Romantik V yaka
17.000 TL - 20.000 TL
Perfect
Studio Bride
Görkemli Romantik Modern Cesur Tarlatansız Uzun gösteren Kare yaka
4.000 TL - 6.000 TL
AS207123
Mesemias
Bohem V yaka
11.000 TL - 14.000 TL
AS207118
Mesemias
Bohem Cesur İki parça Helen Tek omuz
8.000 TL - 11.000 TL
AS207120
Mesemias
Sade Bohem Romantik Modern V yaka
8.000 TL - 12.000 TL
ALT 74
Altın İğne
Romantik V yaka
7.500 TL - 10.500 TL
MYG Helen
Maya Gelinlik Gold Design
Helen İllüzyon yaka
2.000 TL - 7.000 TL
STL 49
Stil Gelinlik
Romantik V yaka
8.000 TL - 11.000 TL
SNM 26
Setr-i Nur Moda Tasarım
Tesettür Hakim yaka
5.000 TL - 7.000 TL
Jaqar Fatma Karakullukçu Renk Geçişli Gelinlik
Fatma Karakullukçu
Vintage Bohem Romantik Kışlık Uzun gösteren Hakim yaka
2.000 TL - 5.500 TL
IMN 18
Neva Luxe
Romantik V yaka
8.000 TL - 11.000 TL
SAG 5
Sagaza Couture
Bohem Gotik Cesur Düşük omuz
17.500 TL - 51.500 TL
Lara
Ju İstanbul
Sade Bohem Modern V yaka
5.000 TL
SNF 3
Setr-i Nur Fatih
Tesettür Hakim yaka
8.000 TL - 11.000 TL
Benzer Modelleri Bul

Beğendiğin gelinliğin benzerini bul!

"Tam benlik" dediğin gelinlik fotoğraflarını yükle, benzer modelleri anında listele!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Her yıl 400.000 çift, Düğün.com'da buldukları firmalarla anlaşıyor. Siz de hemen firmanızı ekleyin, işinizi katlayın!

Firmanızı Ekleyin

Tüm Modeller

Etek Kesimine Göre İspanyol Kol Gelinlik Modelleri

İster kabarık ister sade... İspanyol kol gelinlik modelleri tüm etek kesimleriyle uyum sağlıyor. Bu özelliğiyle her vücut tipine uygun bir İspanyol kollu gelinlik bulmanın mümkün olduğunu söyleyebiliriz. Farklı etek kesimlerine sahip İspanyol kol gelinliklere ve bu modellerin kimler için uygun olduğuna da kısaca değinelim.

Balık Kesim İspanyol Kol Gelinlik Modelleri

Gösterişli tasarımlarla ilgilenen gelin adaylarına balık etek kesimli İspanyol gelinlikleri öneriyoruz. Özellikle orantılı vücut hatlarına sahip gelinler balık kesim modellerle hoş bir görünüm kazanabilir. Balık eteği ve İspanyol kolları ile oldukça hareketli tasarıma sahip bu tasarımların tarihi mekan ve otel gibi gösterişli alanlarda yapılacak düğünler için ideal olduğunu da söyleyelim.

Bohem tarzda, salaş gelinliklerin rahatlığından hoşlanıyor ama iddialı vücut hatlarınızı da gizlemek istemiyorsanız önerimiz İspanyol kollu, yarım balık gelinlikler olacak. Balık kesim gelinliklere kıyasla daha rahat hareket etme imkanı sunan yarım balık gelinlikler hem şıklık hem konfor vadediyor.

Kabarık İspanyol Kol Gelinlik Modelleri

A ve prenses gibi kabarık etek kesimleri de İspanyol kollarla uyum sağlıyor. Bu modeller romantik ve gösterişli tasarımıyla otel ve tarihi mekan düğünleri için ideal. Özellikle ihtişamlı mekanlarda yapılacak düğünlere prenses kesim tasarımları, kır, havuz başı, otel gibi mekanlar için ise A etek kesimli prenses gelinlikleri öneriyoruz.

Düz Kesim İspanyol Kollu Gelinlik Modelleri

İspanyol kollarla en çok yakıştırdığımız etek kesimlerinden olan düz model gelinlikleri dikdörtgen vücut tipine sahip gelin adaylarına öneriyoruz. Bu modeller ile kıvrımsız bel bölgenizi kamufle edebilir, fit bir görünüm yakalayabilirsiniz. Kır ve kumsal düğünleri de bu tasarımları yakıştırdığımız organizasyonlar arasında.

Farklı Tarzlara Uygun İspanyol Kollu Gelinlik Modelleri

İspanyol kol gelinlikler, etek kesimi, işlemeleri gibi detaylarla farklı tarzlara uygun hale gelebiliyor. İki parça gelinliklerin popülaritesi sürüyor; İspanyol kollar, bu tasarımlarda sıklıkla karşımıza çıkıyor. Özellikle bohem tarzda tasarımlardan hoşlanan gelinlere önerdiğimiz bu tasarımları bel bölgesini kıvrımlı göstermek isteyen gelin adayları rahatlıkla giyebilir.

Romantik tasarımlardan hoşlanan gelinlerin tercihi dantel ve güpür detaylı tasarımlar oluyor. İster İspanyol kolları ister gövdesi güpürlü modeller arasından vücudunuza göre seçim yapabilirsiniz. İnce yapılı bir vücudunuz varsa tamamı güpürlü İspanyol kol gelinlikleri tercih edebilirsiniz. İspanyol kollar ve kuyruklu etekler bir araya geldiğinde romantik ve ihtişamlı bir görünüm ortaya çıkıyor.

İspanyol kollar, özellikli bohem tarzda gelinliklerde sıkça yer buluyor. Düz ya da A kesim modeller ile iki parça tasarımlar İspanyol kolların en çok yakıştığı bohem gelinlik modelleri arasında. Bu modelleri kır ve kumsal düğünlerine kır düğünlerine çok yakıştırdığımızı da söyleyelim. İspanyol kollar, sade tasarımlı gelinliklere hareket katıyor. Tamamı sade gelinlik modellerinde kullanılan işlemeli ya da düz İspanyol kollar zarif ve romantik bir görünüm yaratıyor.

Sade tasarımına İspanyol kollar ve sırt dekoltesi ile hareket kazandırılmış tasarımlar, vücut hatlarına güvenen, cesur gelin adayları için ideal. Özellikle balık kesim seçeneklerini beğendiğimiz bu tasarımları kum saati vücut tipine sahip gelin adayları rahatlıkla giyebilir. Eğer geniş kollardan hoşlanıyorsanız yarasa kollu gelinlikleri de düşünebilirsiniz.

İspanyol Kol Gelinlik Fiyatlarını Etkileyen Faktörler Nelerdir?

İspanyol kol gelinlik almadan önce fiyatlara dair bilmeniz gerekenlere de değinelim. İspanyol kollu gelinlik fiyatlarını araştırdığınızda geniş bir aralıkla karşılaşmanız mümkün. Çünkü gelinliğin modeli, markası, işlemeleri, dikim şekli ve işçiliği gibi kriterler fiyatlara etki ediyor.

İspanyol kol gelinlik modellerini özel olarak diktirmenizle markaların hazır model gelinlikleri arasından seçim yapmanız halinde fiyatların farklı olacağını bilmelisiniz. Çünkü özel dikim gelinlikler, model kişinin zevkine göre sıfırdan tasarlanıp dikildiği için hazır model gelinliklere göre daha pahalı oluyor.

Gelinliğin kumaşı ve işlemeleri de fiyatları doğrudan etkiliyor. Kumaştaki ipek oranı arttıkça gelinliğin fiyatı da bu oranda yükseliyor. Uygun fiyatlı İspanyol kol gelinlik arayışındaysanız, firmaların sentetik oranı yüksek kumaşlardan yapılan modellerine göz atabilirsiniz. Marka bilinirliği ve işçilikte kullanılan materyallerin kalitesi nedeniyle ünlü tasarımcıların İspanyol kollu gelinliklerinin de butik markalara kıyasla yüksek olduğunu söyleyelim.

Kiralama imkanı sunan firmaların ürün seçeneklerini inceleyebilir ya da istediğiniz İspanyol kol gelinliği bu firmalarda diktirerek kiralayabilirsiniz. Yani gelinliğinizi satın almak zorunda değilsiniz. Ancak bu noktada bilmeniz gereken, kiralama fiyatlarının satılık gelinlik fiyatlarına göre yüzde 20-30 oranında daha uygun olduğudur.

İspanyol kol gelinlik modellerine ilişkin detaylara değindik. Şimdi size uygun gelinliği bulalım! Bulunduğunuz sayfada birbirinden şık gelinlik modelleri yer alıyor. Bu tasarımları size uygun özelliklere göre filtreleyerek listeleyebilir, inceleyip ilginizi çeken firmalarla iletişime geçebilirsiniz.