İki Parça Gelinlikler

Firmaları Göster
Celine Balık Model Gelinlik
Mediha Cambaz Gelinlik Bursa
Vintage Bohem Romantik Modern Helen Cesur Spor Tarlatansız İki parça Eteği çıkabilen Zayıf gösteren Uzun gösteren Bisiklet yaka
46.243,03 TL
Denis Gelinlik
İstanbul Gelinlik ve Moda Evi
İki parça Eteği çıkabilen Zayıf gösteren Romantik Straplez
10.000 TL - 15.000 TL
79034
Maxxen Angel Wedding Dress
Cesur İki parça Straplez
14.000 TL - 18.000 TL
AS207118
Mesemias
Bohem Cesur İki parça Helen Tek omuz
8.000 TL - 11.000 TL
K-125
Studio Bride
İki parça Eteği çıkabilen Straplez
3.500 TL - 5.500 TL
AS207124
Mesemias
Bohem Romantik İki parça Straplez
8.000 TL - 12.000 TL
Naz
Studio Bride
Görkemli Romantik Modern Cesur Tarlatansız İki parça Eteği çıkabilen Uzun gösteren Düşük omuz
5.000 TL - 7.000 TL
Gypsy
Nurşen Demirci Haute Couture
İki parça Bohem Modern V yaka
18.000 TL - 25.000 TL
MDY 22
Moda Yıldız Gelinlik
Görkemli Cesur İki parça Boyundan bağlamalı
5.000 TL - 7.000 TL
ASK 48
Aslı Kırdar Moda Evi
Modern İki parça İllüzyon yaka
7.500 TL - 10.500 TL
INC 13
İnci Gelinlik Sevgi Aydın
Bohem İki parça Kayık yaka
5.000 TL - 7.000 TL
E-1931
Esin Arıcan Haute Couture
Bohem Modern İki parça Straplez
5.500 TL - 9.000 TL
Elif Aygün Atelier 11
Elif Aygün Atelier
Romantik Modern Bohem İki parça Straplez
9.000 TL - 12.000 TL
NEW 12
Nurcan Ege Wedding Dress
Romantik Modern Bohem İki parça Kare yaka
5.000 TL - 7.000 TL
ASK 13
Aslı Kırdar Moda Evi
Sade Vintage Bohem İki parça Kayık yaka
9.000 TL - 12.000 TL
Angel
Nurşen Demirci Haute Couture
Cesur Tarlatansız İki parça V yaka
15.000 TL
Elif Aygün Atelier 56
Elif Aygün Atelier
Romantik Sade Bohem İki parça V yaka
9.000 TL - 12.000 TL
Hilal Turhal - La Bianca Butik 28
Hilal Turhal - La Bianca Butik
Bohem Romantik İki parça Kayık yaka
3.000 TL - 5.000 TL
Gesta
Knight Bride
Bohem İki parça Tarlatansız V yaka
4.500 TL - 6.500 TL
Delahaye
Knight Bride
Bohem İki parça Hakim yaka
4.500 TL - 6.500 TL
Elise
Knight Bride
Bohem İki parça Zayıf gösteren Tarlatansız Bisiklet yaka
4.500 TL - 6.500 TL
2019 İki Parça
Pronovias
Sade Bohem Modern Cesur İki parça Spor Düşük omuz
Pandora
Knight Bride
Sade Bohem İki parça Straplez
4.500 TL - 6.500 TL
2023 Amsale Pantolonlu Gelinlik
Sade Modern İki parça Kışlık Uzun gösteren Zayıf gösteren Tarlatansız Eteği çıkabilen V yaka
Benzer Modelleri Bul

Beğendiğin gelinliğin benzerini bul!

"Tam benlik" dediğin gelinlik fotoğraflarını yükle, benzer modelleri anında listele!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Her yıl 400.000 çift, Düğün.com'da buldukları firmalarla anlaşıyor. Siz de hemen firmanızı ekleyin, işinizi katlayın!

Firmanızı Ekleyin

İki Parça Gelinlik - Sıkça Sorulan Sorular

  • İki parça gelinlik fiyatları ne kadar?
    İki parça gelinlik fiyatları 3.000 TL'den başlamaktadır.
  • En popüler iki parça gelinlik modelleri nelerdir?
    A etekli iki parçalı gelinlikler hem konforlu olması hem de şık bir görünüm yaratması nedeniyle gelin adaylarının en favori tasarımları arasında yer alıyor. İddialı bir görünüme sahip olmak isteyen gelinler ise iki parça balık etekli modellere yöneliyor. Düz etekli iki parça gelinlikler de beli kıvrımlı göstermesi nedeniyle oldukça popüler.
  • İki parça gelinlik denildiğinde hangi şehirler öne çıkmaktadır?
    Düğün.com verilerine göre i̇ki parça gelinlik denildiğinde İstanbul 248, İzmir 68, Ankara 47, Bursa 31, ve Balıkesir 19 ürün ile öne çıkmaktadır.

İki Parçalı Gelinlik Nasıl Olur?

Gelin adayları bu modelleri çok seviyor! Göbek dekolteli gelinlik olarak da adlandırılan iki parça gelinlik modelleri, son dönemlerin favori ve en trend tasarımlarından. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında yapılacak kır ve sahil düğünlerine çok yakıştırdığımız bu modeller bel bölgenizi olduğundan ince göstermek için tercih edebileceğiniz tasarımlardan. Sonbahar ve kış düğünleri için uygun seçeneklerini de bulmanız mümkün.

Etek Kesimine Göre İki Parça Gelinlik Modelleri

İki parça gelinliklerin farklı etek kesimine sahip seçenekleri arasından vücut tipinize göre seçim yapabilirsiniz. A, prenses, balık, düz kesim gibi etek kesimlerini, vücudunuza göre uygun modelin hangisi olduğunu keşfetmenizin ardından inceleyebilirsiniz. Bu noktada dikkat etmeniz gereken, fazlalıklarınızın olduğu bölgeyi olduğundan daha geniş gösterecek modellerden uzak durmak olmalı.

A Kesim İki Parça Gelinlik Modelleri

A etek kesimine iki parçalı gelinlikler, geniş basenlerini kamufle etmek isteyen gelinler için ideal. Özellikle armut vücut tipine sahip gelin adayları bu tasarımlar arasından seçim yapabilir. Çünkü eteğin A açılımlı modeli, geniş basenleri gizler ve fit bir görünüm yaratır. A kesim iki parça gelinliklerin açık bel kısmıyla kıvrımlı bel bölgenizi vurgulayarak da hoş bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Balık Kesim 2 Parça Gelinlik Modelleri

İki parça gelinlikler yalnızca bol etekli değil balık kesim seçenekleriyle de karşımıza çıkıyor. Bu tasarımların üst kısmı farklılık gösterse de etek kısmı vücudu saracak şekilde tasarlanıyor. Özellikle kum saati vücut tipine sahip gelin adaylarına önerdiğimiz bu modelleri tarihi mekan ya da otel gibi gösterişli alanlarda yapılacak düğünlerde tercih edebilirsiniz. .

Düz Kesim İki Parçalı Gelinlik Modelleri

İki parça düz kesim modeller, kıvrımsız bel bölgesini olduğundan daha ince göstermek isteyen dikdörtgen vücut tipine sahip gelin adaylarına önerdiğimiz modeller arasında yer alıyor. Salaş düz kesim gelinlikleri kır ve kumsal düğünlerine çok yakıştırıyoruz. Bu tasarımlar, bel kıvrımınız varmış gibi bir görünüm yaratarak fit bir görünüme sahip olmanızı sağlayacağı için size uygun modellerden.

Farklı Tarzlara Uygun 2 Parça Gelinlik Modelleri

iki parçalı gelinlik modellerinin her tarza uygun seçenekleri bulunuyor. Bohem, sade, spor... Gelinliğinizi seçerken öncelikle tarzınızı belirlemelisiniz. Hangi tarzda tasarımlardan hoşlandığınızı düşündükten sonra düğününüzde bu tarzı en iyi şekilde yansıtacak modeli bulabilirsiniz. "Hangi tarza hangi iki parça gelinlik" diyorsanız okumaya devam!

Spor İki Parça Gelinlikler

Sade, abartıdan uzak ve rahat iki parça gelinlikleri spor tasarımlar arasında sayabiliriz. Özellikle üst kısmı büstiyer formunda, etek kısmı cepli gelinliklerle rahat tarzınızı yansıtabilirsiniz. Küçük göğüslü gelin adaylarına önerdiğimiz büstiyerli modeller ile minimal aksesuarlar kullanabilirsiniz. Bu tasarımları spor ayakkabılarla da tamamlayabilirsiniz.

Bohem İki Parça Gelinlik Modelleri

Bohem tarzda birçok seçeneği bulunan iki parça gelinlikleri, özellikle kır ve kumsal alanlarında yapılacak düğünlere çok yakıştırıyoruz. İşlemeli, fırfırlı, volanlı, bohem tarz iki parça gelinliklerin en şık örnekleri arasında gypsy gelinlikleri gösterebiliriz. Bu tasarımları ahşap bilezikler, hasır şapkalar, boncuklu uzun kolyeler gibi aksesuarlarla kombinleyerek giyebilirsiniz.

Sade İki Parça Gelinlik Modelleri

İki parçalı tasarımların sade seçenekleri de var. Bu tasarımlar, özellikle nikah örenleri için ideal. Restoranlar ile kulüp ve davet alanlarında yapılacak organizasyonlar için de bu modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Gelinliğinizi beyaz stiletto gelin ayakkabılarıyla kombinleyerek zarif ve şık görüntünüzü tamamlayabilirsiniz.

Renkli İki Parça Gelinlikler

Düğün için farklı tasarıma sahip bir gelinlik arıyorsanız iki parça renkli gelinlikleri çok seveceksiniz. Renkli işlemeleri bulunan ya da tamamı tek renk modeller arasında özellikle pudra tonlarındaki modeller öne çıkıyor. Bu tasarımların romantik gelin adayları için ideal olduğunu söyleyebiliriz.

Kısa Etekli İki Parça Gelinlik Modelleri

İki parça gelinlikler uzun etekli olmak zorunda değil. Midi ya da mini formlarda kısa etekli gelinlikleri ister sade bir düğünde isterseniz de nikah töreninde tercih edebilirsiniz. Hareketli tasarıma sahip iki parça kısa gelinliklerin after parti için uygun olduğunu da ekleyelim.

Tüylü 2 Parça Gelinlikler

Tüy detaylar kullanıldığı tasarıma romantik ve nostaljik bir hava katıyor. Bu nedenle özellikle vintage tarzda tasarımlardan hoşlanan gelin adayları tüy detaylı iki parça gelinlikleri de düşünebilir. Bu noktada bilmeniz gereken tüylerin kullanıldığı bölgeye hacim hacim verdiğidir. Geniş basenli gelinler üstü; iri göğüslü gelin adayları ise eteği tüylü modeller arasından seçim yapabilir.

İki Parça Gelinlik Fiyatlarını Etkileyen Faktörler Nelerdir?

İki parça gelinlikleri özel olarak diktirmenizle markaların hazır model 2 parçalı tasarımları arasından seçim yapmanız halinde fiyatların farklı olacağını bilmelisiniz. Çünkü özel dikim gelinlikler, model kişinin zevkine göre sıfırdan tasarlanıp dikiliyor. Gelinliğin kumaşı ve işlemeleri de fiyatları doğrudan etkiliyor. Kumaştaki ipek oranı arttıkça gelinliğin fiyatı da bu oranda yükseliyor. Sentetik oranı yüksek kumaşlardan yapılan gelinlikler ise daha uygun fiyatlı oluyor.

Marka bilinirliği ve işçilikte kullanılan materyallerin kalitesi nedeniyle ünlü tasarımcıların iki parça gelinliklerinin de yerel, butik markalara kıyasla daha yüksek olduğunu da söyleyelim. Ayrıca gelinliğinizi satın almak yerine kiralamak isterseniz kiralama fiyatlarının % 20-30 oranında daha uygun olduğunu da hatırlatalım.

iki parça gelinlik modellerinden bahsettik. Hayalinizdeki tasarımı bulmak için bulunduğunuz sayfada yer alan birbirinden şık gelinlik modellerini inceleyebilirsiniz. Bu tasarımları size uygun özelliklere göre filtreleyerek listeleyebilir, ilginizi çeken modeller için firmalarla iletişime geçebilirsiniz.