En Çok Konuşulan Ünlülerin Düğünleri

Ebru Doğan tarafından yazılmıştır.

7:54 dakika

05.09.2023

Ünlülerin düğünleri, yeni evlenecek çiftler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Hangi mekanda evlendiler? Nasıl bir gelinlik ve damatlık giydiler? Düğünde ilginç bir olay yaşandı mı? Bunun gibi birçok sorunun cevabı için yazımızı ziyaret edebilirsin!

ünlü düğünleri

Nazlı Kayı & Hacı Sabancı Düğünü

Ne Zaman: 25 Haziran 2022

Nerede: Çırağan Sarayı

Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikah masasına oturan Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı, yaklaşık 1 yıl sonra Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlendi. Hacı Sabancı ise klasik smokin damatlık, Nazlı Kayı ise uzun kuyruklu, bol taşlı prenses model bir gelinlik tercih etti.

Nazlı Kayı Hacı Sabancı Düğünü

Melodi Elbirliler & Arda Türkmen Düğünü

Ne Zaman: 22 Eylül 2021

Nerede: Swissotel

Sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler ve ünlü şef Arda Türkmen, Beşiktaş'ta bulunan Swissotel'de yapılan düğünle evlendi. Yırtmaçlı gelinlik modelleriyle dikkat çeken Elbirliler, gecede 3 farklı tasarım tercih etti. Ünlü şef Melodi Elbirliler'e Bodrum tatilindeki akşam yemeğinde evlenme teklifi etmişti.

Melodi Elbirliler Arda Türkmen

Ece Seçkin & Çağrı Terlemez Düğünü

Ne Zaman: 16 Eylül 2021

Nerede: Çubuklu 29

Pilot Çağrı Terlemez ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Ece Seçkin, İstanbul'daki Çubuklu 29’da evlendi. Seçkin, Merve Kırşan ve Tuba Albustanoğlu ile birlikte tasarladıkları 4 gelinlikten ikisini giydi. İlki straplez, yan dekolteli; ikinci gelinliği ise boyundan bağlı iddialı bir modeldi. Şarkıcı daha önce bu gelinlikleri düğün sonrasında ihtiyaç sahibi gelin adaylarına dağıtacağını söylemişti.

ece seçkin düğün

Zeynep Bastık & Tolga Akış Düğünü

Ne Zaman: 7 Temmuz 2021

Nerede: Çeşme-Alaçatı

Reklamcı Tolga Akış ile evlenen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Çeşme Alaçatı'da bulunan bir otelde nikah masasına oturdu. Bastık, düğününde yırtmaç detaylı, kabarık kollu, A kesim bir gelinlik giydi. En beğenilen ünlü gelinliklerinden olan bu tasarım Begüm Salihoğlu'nun Bégum markasına ait.

zeynep bastık düğün

Merve Özbey & Kenan Koçak Düğünü

Ne Zaman: 9 Şubat 2020

Nerede: Raffles Otel

İki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Kenan Koçak ile İstanbul'da Raffles Otel'de dünyaevine giren ünlü şarkıcı Merve Özbey, kuyruklu, A kesim, kabarık bir gelinlik giydi. 650 kişilik davetlinin katıldığı organizasyonda çift, düğün girişini davul-zurna ile yaptı.

merve özbey düğün

Uğur Akkuş & Ebru Şallı Düğünü

Ne Zaman: 27 Eylül 2019

Nerede: Çırağan Sarayı

Sunucu ve eski manken Ebru Şallı, iki yıldır birlikte olduğu Uğur Akkuş ile Çırağan Sarayı’nda 50 kişinin katıldığı butik bir düğünle evlenmişti. Ebru Şallı gelinlik seçimini Cengiz Abazoğlu imzalı hakim yaka bir tasarımdan yana yapmış, asil görünümü ile herkesten tam puan almıştı. Uğur Akkuş'un damatlığı Tom Ford markaydı.

”Ebru Şallı evlendi” haberlerinden daha çok Şallı’nın tektaşı konuşulmuştu. Göz alan ve oldukça büyük taşa sahip olan bu yüzük iddialara göre 200 bin TL değerindeydi.

en çok konuşulan ünlülerin düğünleri

Erkan Erzurumlu & Ziynet Sali Düğünü

Ne Zaman: 15 Eylül 2019

Nerede: Girne Merit Royal Hotel / KKTC

Şarkıcı Ziynet Sali, 15 Eylül’de, doğum yeri olan Girne’de, sevgilisi ve gitaristi Erkan Erzurumlu ile evlenmişti. 150 kişilik bir organizasyon gerçekleştiren çift, yasemin çiçekleri konseptli bir düğüne ev sahipliği yapmış, otelin birçok yerindeki süslemelerde bu çiçeklere yer verilmişti. Düğünde keyifli anlar da yaşanmıştı. Özellikle Erkan Erzurumlu’nun şarkı söylediği ve Ziynet Sali’nin dans ettiği anlar hafızalara kazınmıştı.

en çok konuşulan ünlülerin düğünleri

Merve Özgüle & Bartu Küçükçağlayan Düğünü

Ne Zaman: 6 Eylül 2019

Nerede: Bümed – Boğaziçi Mezunlar Derneği

Müzisyen ve oyuncu Bartu Küçükçağlayan ile psikolog Merve Özgüle, düğünlerini Bümed – Boğaziçi Mezunlar Derneği’nde yapmıştı. Çiftin düğününe akrabaları ve sanat camiasından birçok ünlü isim katılmıştı. Bartu Küçükçağlayan evlendiği gün de çılgın tarafını ortaya koymaktan geri kalmamış, mavi damatlığı ve sevimli tavırlarıyla düğününde sempatik görünümüyle dikkat çekmişti.

Merve Özgüle gelinlik seçimini olarak transparan omuzlu, transparan kollu, inci süslemeli, dar kesim çok şık bir tasarımdan yana yapmıştı. Özgüle, incili detaylı gelinliğini, inci taşlı bir kulak aksesuarı ile tamamlamıştı.

en çok konuşulan ünlülerin düğünleri

Barış Yurtçu & Deniz Baysal Düğünü

Ne Zaman: 6 Eylül 2019

Nerede: Çeşme Momo Beach

3 yıllık beraberliklerinin ardından 3 Kasım 2018’de tarihinde nişanlanan Oyuncu Deniz Baysal ve Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu, Çeşme Momo Beach’te romantik bir düğün ile evlenmişti. Çeşme'de gerçekleşen düğüne ünlü çiftin yakınları ve dostları katılmıştı. Deniz Baysal, gelinlik modeli olarak Sagaza marka, kayık yaka, dantel detaylı çok şık bir gelinlik modeli tercih etmişti.

en çok konuşulan ünlülerin düğünleri

Tobias Sutter & Seren Şirince Düğünü

Ne Zaman: 26 Ağustos 2019

Nerede: Cezayir Restaurant

Seren Şirince evlendi mi diye şaşıranlar olabilir. Çünkü ünlü oyuncu, İngiliz sevgilisi Tobias Sutter ile sessiz sedasız bir düğünle dünyaevine girmişti. 'İlişki Durumu Karışık' dizisiyle ünlenen Seren Şirince ile Beyoğlu’ndaki Cezayir Restaurant’ta ailelerin ve yakın dostları katıldığı sade bir düğünle evlenmişti.

Düğününden kareleri sosyal medyadan paylaşan Seren Şirince gelinlik seçimini, derin V yakalı, katlı etekli zarif bir modelden yana yaparak zarif bir görünüm yakalamıştı.

en çok konuşulan ünlülerin düğünleri

Berfu Yıldız & Eser Yenenler Düğünü

Ne Zaman: 9 Haziran 2019

Nerede: Kilyos Milyon Beach

Berfu Yıldız ve Eser Yenenler, plajda nikah ve kır alanında düğün yapmayı tercih eden çiftlerden biri olmuştu. Düğünlerine yaklaşık 300 kişi katılmıştı. Düğünün en dikkat çekici anlarından biri, çiftin dansı olmuştu. Eser Yenenler’in halay çekiyormuşçasına dans etmesi davetlileri güldürürken, hayranlarını şaşırtmıştı.

Çiftin nikah şahitleri, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak olmuştu. Nikah şahitleri komedyenlerden oluşunca, espriler ve eğlenceli anlar da kaçınılmaz olmuştu.

Berfu Yıldız, düğünde 2 farklı gelinlik giymişti. Eser Yenenler ise mavi damatlığıyla konsepte uyum sağlamıştı.

en çok konuşulan ünlülerin düğünleri

Amine Gülşe & Mesut Özil Düğünü

Ne Zaman: 7 Haziran 2019

Nerede: Four Seasons Bosphorus / Beşiktaş

2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ve dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil; deniz kenarında, ihtişamlı bir düğün yapmışlardı. Düğünlerine birçok tanınmış isim katılmıştı. Özil, Amine Gülşe’yi baba evinden davul ve zurna eşliğinde almıştı.

Amine Gülşe’nin gelinlikleri düğüne damga vurmuştu. Gülşe, düğün günü 3 farklı gelinlik giymişti.

Mesut Özil Amine Gülşe düğün davetiyesinde ise son zamanların trendleri arasında yer alan şeffaf kartlar kullanılmıştı.

en çok konuşulan ünlülerin düğünleri

Davetiye trendleri demişken: En Trend Düğün Davetiye Modelleri

Ali Atay & Hazal Kaya Düğünü

Ne Zaman: 6 Şubat 2019

Nerede: Mecidiyeköy Fairmont Quasar İstanbul

Ünlü oyuncu Hazal Kaya ve meslektaşı Ali Atay, şık bir otel düğünüyle dünya evine girmişlerdi. Düğünün en çok konuşulan detaylarından biri eğlenceli dansları olmuştu.

Hazal Kaya; uzun tül kolları, drapeleri ve vualeti ile vintage tarzı yansıtan bir gelinlik giymişti. Düğünü takip eden kişiler, gelinliği yakıştıranlar ve Kaya’nın tarzına uygun bulmayanlar olarak ikiye ayrılmıştı.

Hazal Kaya Ali Atay düğününün dikkat çeken bir diğer detayı da nikah şekerleri olmuştu. Ünlü çift, nikah hediyesi olarak davetlileri adına bir derneğe bağış yapmışlardı.

en çok konuşulan ünlülerin düğünleri

Sen de vintage tarzdan hoşlanıyorsan, bu modellere bak: Vintage Gelinlik Modelleri

Hakan Baş & Bensu Soral Düğünü

Ne Zaman: 29 Eylül 2018

Nerede: Four Seasons Hotel İstanbul

Yaklaşık 500 kişilik bir organizasyon yapan Hakan ve Bensu çiftinin düğününde ünlü akını olmuştu. Düğüne, sanat ve spor camiasından birçok isim katılmıştı.

Bensu Soral, düğününde iki farklı gelinlik giymişti. Ayrıca kız alma esnasında giydiği evden çıkış elbisesiyle de dikkat çekmişti. Hakan Baş ise smokin giymeyi tercih etmişti. Çift, şıklıklarıyla herkesten tam puan almıştı.

Ünlü çift, davetiyelerinde de sade dokunuşlara yer vermişti.

en çok konuşulan ünlülerin düğünleri

Ünlülerin davetiyelerini merak edersen: Ünlülerin Düğün Davetiyelerini Görmeden Davetiyeni Seçme!

Atakan Koru ve Azra Akın Düğünü

Ne Zaman: 24 Ağustos 2017

Nerede: Edirne - Keşan

2002 Dünya Güzeli Azra Akın ile Atakan Koru; Edirne’deki bir kır lokantasının bahçesinde, yakın arkadaşları ve ailelerinin katıldığı mütevazı bir düğün yapmışlardı. Trakya konseptli düğünde bolca dans vardı!

Azra Akın, Cemil İpekçi’nin tasarladığı bir gelinlik giymişti. Modacı Cemil İpekçi de düğüne katılıp, danslarıyla kendinden bir hayli söz ettirmişti.

Ünlü çift, davetlileri adına Darüşşafaka’ya bağış yapmışlardı. Nikah şekeri dağıtmak yerine böyle bir bağışta bulunmaları takdire şayandı.

en çok konuşulan ünlülerin düğünleri

2017 yılında evlenen diğer çiftler de burada: 2017 Yılında Evlenen Ünlüler ve Düğünleri

Burak Özçivit Fahriye Evcen Düğün Detayları

Ne Zaman: 29 Haziran 2017

Nerede: Sait Halim Paşa Yalısı

Türkiye’nin en çok konuşulan ve gelin adayları tarafından yakinen takip edilen isimlerin başında Fahriye ve Burak çifti geliyor! Ünlü çift, denize nazır bir yalıda düğün yapmayı tercih etmişti.

Düğünde çiftin giydiği gelinlik ve damatlık uzun süre konuşulmuştu. Şıklığının yanı sıra, modellerinin Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin gelinlik ve damatlığına neredeyse birebir benzemesi nedeniyle akıllarda soru işareti oluşturmuştu.

fahriye evcen düğün

Bu modeller sana ilham verecek: Ünlülerin Gelinlikleri

Emre Yetkin & Burcu Biricik Düğünü

Ne Zaman: 30 Temmuz 2016

Nerede: Korupark İstanbul

Gelmiş geçmiş en eğlenceli ünlü çiftlerden biri olan Burcu Biricik ve Emre Yetkin; balonları, mekan süslemeleri ve yüksek enerjileriyle çok keyifli bir düğün yapmışlardı. Kır düğünü yapan çift, rustik konsept tercih etmişlerdi.

Çiftin düğün mekanında bulunan patlamış mısır ve pamuk şeker arabası ile takı köşesi de dikkat çeken ayrıntılar arasındaydı.

Çift, düğün davetiyeleriyle de dikkat çekmişti. “50 İlk Öpücük” filminin afişini kendilerine uyarlayıp, ortaya müthiş bir davetiye modeli çıkarmışlardı.

en çok konuşulan ünlülerin düğünleri

Kadir Doğulu & Neslihan Atagül Düğünü

Ne Zaman: 8 Temmuz 2016

Nerede: Kanlıca Ajia Otel

Birbirlerine en çok yakıştırılan çiftlerden Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, otel düğünü yapmayı tercih etmişti. Kadir Doğulu, Neslihan Atagül’ü annesinin evinden davul ve zurna eşliğinde almıştı.

Çiftin düğününe yaklaşık 200 kişi katılmıştı. Kokteyl ile başlayan düğün after parti ile son bulmuştu. Neslihan Atagül balık kesim gelinliğinin ardından after partide farklı bir elbiseyle karşımıza çıkmıştı.

Neslihan Atagül’ün düğündeki enerjik ve içten tavırları, takipçileri tarafından büyük ilgi toplamıştı.

en çok konuşulan ünlülerin düğünleri

Ünlülerin düğün mekanlarına göz at: Hangi Ünlü Nerede Evlendi?

Kenan İmirzalıoğlu & Sinem Kobal Düğünü

Ne Zaman: 14 Mayıs 2016

Nerede: Cunda Adası Ortunç Otel

Şıklıklarıyla göz kamaştıran Sinem ve Kenan çifti, yaklaşık 300 kişinin katıldığı bir düğün organizasyonu ile dünya evine girmişlerdi. Otel plajının üzerine kurulan bir platformda nikah törenlerini yapmış ve daha sonra organizasyona geçmişlerdi.

Sinem Kobal; V yaka, düz kesim bir gelinlik tercih etmişti. Kobal; saç modelinde de sadelikten yana olmuştu. Dalgalı, açık saçlarına örgülü bant yaptırmış modeliyle hayranlarının beğenisini toplamıştı. Kenan İmirzalıoğlu’nu ise siyah-beyaz bir smokin içerisinde görmüştük.

en çok konuşulan ünlülerin düğünleri

Çiftlerin çoğu deniz kenarı mekanları tercih ediyor. Sen de bu yerlere bakabilirsin: İstanbul'un Deniz Manzaralı Düğün Mekanları

Kenan Doğulu & Beren Saat Düğünü

Ne Zaman: 29 Temmuz 2014

Nerede: Los Angeles

Duru güzelliğiyle kendine hayran bırakan Beren Saat ve sanatçı Kenan Doğulu, yurt dışında evlenen ünlülerden biri olmuştu. Malibu sahillerinde gerçekleşen düğün törenine İstanbul'dan çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katılmıştı.

Beren Saat’in kumsal düğününe yakışır sade gelinliği, şapkası ve Kenan Doğulu’nun açık tonlardaki damatlığı oldukça güzel yorumlar almıştı.

en çok konuşulan ünlülerin düğünleri

Plaj düğünü fikri seni de cezbediyor mu? Uzaklara gitmene gerek kalmadan bu imkanı yakalayabilirsin: İstanbul’da Kumsal Düğünü Yapılan En Güzel Mekanlar ve Fiyatları

Son dönemlerin en çok konuşulan çiftlerin düğünleri hakkında paylaşmak istediklerimiz bunlardı. Peki sen kendini hangi çifte daha yakın buluyorsun? Yorum olarak paylaş, düşünceni öğrenelim.

Düğün Mekanları

Her bütçeye uygun en şık düğün mekanları burada!

Her 3 çiftten 2'si aradığı firmaları Düğün.com’da buluyor. Sen de onlar arasına katıl!

Mekanını bul

Bunlar da ilgini çekebilir

Diğer makaleleri de görüntüleyin

0 Yorum