Her Bütçeye Uygun Keçiören Düğün Salonları

17.01.2024

Ankara, Keçiören düğün salonları hakkında bilgi almak istiyorsan doğru yerdesin! Birbirinden güzel düğün salonlarını bir araya getirerek tüm detayları anlattık!

Ankara Keçiören Düğün Salonları

Görsel Numarası: D934023

Keçiören'de düğün salonu arayan çiftler için birbirinden ferah düğün mekanlarını bir araya getirdim. Üstelik Keçiören düğün salonu fiyatları, düğün salonlarının özellikleri, kişi kapasiteleri ve yemekli yemeksiz düğün detaylarını da tüm bilgileriyle paylaştım. İşte Keçiören düğün mekanları ve çok daha fazlası...

Ebru Doğan

Benzer düğün salonlarının tümü burada!

FİRMALARI LİSTELE
Ankara Keçiören Düğün Salonları

La Wings Balo ve Davet Alanı

Görsel Numarası: D1876681

750-1000 kişilik kapasitesiyle birçok düğüne ev sahipliği yapan La Wings Balo Ve Davet Salonu, deneyimli ekibiyle ön plana çıkıyor. Yüksek tavanlı ve kolonsuz davet salonu, çiftlere ferah bir düğün atmosferi yaratıyor. Ayrıca ,avangart tarzda dekore edilen La Wings, çiftlerin ilgisini bu yönden de çekiyor.

Masa sandalye giydirmesi ve mekan süslemesi hizmetleri ile ön plana çıkan mekanın fotoğraf ve video çekimi için profesyonel bir ekipleri de mevcut. Haftasonu yemekli fiyatı da 250 - 500 TL arasında.

Bürde Özçakır

Bu salonda düğün yapmak ne kadar?

La Wings Balo ve Davet Alanı


Asrı Saadet Düğün Salonları

Görsel Numarası: D1929565

Beyaz ve gold renklerin hakim olduğu salonuyla ön plana çıkan Asrı Saadet Düğün Salonları, davetlilere keyifli ve huzurlu bir davet ortamı yaratmayı amaçlıyor. 500-750 kişilik kapasiteye sahip bu mekan, farklı büyüklüklerdeki organizasyonlar için ideal.

Türk ve dünya mutfaklarına özel menüler düzenleyen bu işletme, organizasyonlarda tatlı ve tuzlu ikramlıklar, kuruyemiş ve düğün pastası içeren ikram paketleri de sunuyor. Samimi ve tecrübeli kadrolarıyla düğün organizasyonları için en iyi şekilde çalışan bu mekanın hafta sonu yemekli fiyatları 250 - 500 TL arasında.

Bürde Özçakır

Bu salonda düğün yapmak ne kadar?

Asrı Saadet Düğün Salonları

Beli's Wedding

Görsel Numarası: D1760398

Keçiören'in Yenimahalle bölgesinde bulunan Beli's Wedding, çiftlere özel olarak kişiselleştirilmiş bir dekorasyon hizmeti sunuyor. Zengin menüsüyle ön plana çıkan bu mekan, yaz aylarında yapılan düğünlerde dondurmalı pasta ikramı da yapıyor.

Müzik hizmetinde de kaliteden ödün vermeyen bu işletme, düğünleri kusursuz şekilde organize etmeyi amaçlıyor. Dekorasyonunda sade ve klasik bir stili takip eden Beli's Wedding, dekorasyonun kişiselleştirilebilmesi açısından siyah ve beyaz renk seçenekleri sunuyor. Yemekli başlangıç fiyatlarının da hafta içi 500 - 750 TL arasında olduğunu söyleyebiliriz.

Bürde Özçakır

Bu salonda düğün yapmak ne kadar?

Beli's Wedding

Daliot Wedding

Görsel Numarası: D1312457

Hayalinizdeki düğünü yaratmakta iddialı olan Daliot Wedding, 500-750 kişilik kapasitesiyle kapılarını çiftlere açıyor. Kişiselleştirebilen dekorasyonları, iddialı menüleri ve müzik hizmetleri veriyor. Ayrıca, after party organizasyonu hizmetleri de bulunuyor.

Deneyimli aşçıları ve yenilikçi ekibiyle Daliot Wedding Keçiören'de çokça tercih edilen düğün mekanları arasında bulunuyor. Hafta sonu yemekli fiyatı kişi başı 250 - 500 TL arasında değişiyor. Dışarıdan getirilen bir catering firmasıyla da çalışabilme imkanı da sunuyor.

Bürde Özçakır

Benzer düğün salonlarının tümü burada!

FİRMALARI LİSTELE
Daliot Wedding

Sakalar Vip Ovacık

Görsel Numarası: D1808430

Keçiören düğün mekanlarından biri olan Sakalar Vip Ovacık, orman manzaralı kır bahçesinde açık hava düğünlerini doğayla iç içe gerçekleştirme imkanı sunuyor. Farklı iklim koşullarına uyum sağlamak için mekanın açık ve kapalı davet alanları bulunuyor.

Sakalar Vip Ovacık, kişiselleştirebilir masa ve ortam dekorasyonları, canlı müzik, ses sistemi ve sahne hizmeti sunuyor. Ayrıca bahçesindeki süslemeler çekilen fotoğraflara ayrı bir hava katıyor. Hafta sonu yemekli fiyatı minimum 500 - 750 TL arasında değişiyor.

Bürde Özçakır

Bu salonda düğün yapmak ne kadar?

Sakalar Vip Ovacık

Tektaş Düğün Salonu

Görsel Numarası: D1464471

Keçiören çevresindeki mekanları da araştırıyorsan Yenimahalle'de bulunan Tektaş Düğün Salonu'nu da düşünebilirsin. Safir, Zümrüt, Yakut ve Opal adında 4 farklı salonu bulunan mekanın farklı kapasitelere sahip bu salonlarından dilediğini seçebilirsin. İsteğe göre mekân ve sandalye süslemelerinde değişikliğe gidebilir ve özel isteklerini de firmaya iletebilirsin. Hafta sonu yemekli organizasyonlar için kişi başı fiyatların minimum 250 - 500 TL arasında olduğunu da söyleyelim.

Bürde Özçakır

Bu salonda düğün yapmak ne kadar?

Tektaş Düğün Salonu

Manhattan Hotel & Balo Salonu

Görsel Numarası: D1579626

Altındağ'da yer alan Manhattan Hotel & Balo Salonu, hem açık hem de kapalı alan seçenekleri ile mevsim fark etmeksizin tercih edebileceğin bir mekan. 1100 kişilik terası, mekanın açık alanını oluşturuyor. Kapalı alan ise 370 kişi kapasiteli. Manhattan Hotel & Balo Salonu'nda hafta sonu için minimum yemekli fiyat 500 - 750 TL civarında.

Bürde Özçakır

Bu salonda düğün yapmak ne kadar?

Manhattan Hotel & Balo Salonu

Özgümüşlüoğlu Düğün Salonu

Görsel Numarası: D283531

Keçiören İncirli'de yer alan mekanın 500 kişilik bir davetli kapasitesi bulunuyor. Salonlarını da yuvarlak ve dikdörtgen masaları kullanarak dizayn etmişler. Mekanın full düğün paketi; kanepe ve pizza ikramı, meşrubat, yaş pasta, garson hizmeti, konfeti ve volkan gösterisi, HD kamera çekimi, 50 adet fotoğraf hediyesi ve orkestrayı kapsıyor. Kokteyl menüleri ise gayet uygun: paket olarak 20.000 - 40.000 TL arasında değişiyor.

Ebru Doğan

Bu salonda düğün yapmak ne kadar?

Özgümüşlüoğlu Düğün Salonu

Esen Düğün Sarayları

Görsel Numarası: D105046

Esen Düğün Sarayları sadece mekan hizmeti sunmadıklarını, masa süslemesinden misafir karşılamasına, LCV hizmetinden müzik ve ses sistemine kadar birçok hizmeti verdiklerini dile getiriyorlar. 2 davet alanı olan ve sadece kapalı alan hizmeti sunan mekanın kişi kapasitesi 750’lere kadar çıkabiliyor.

Mekanın yemeksiz düğünler için başlangıç fiyatı 40.000 - 60.000 TL arasında. Yemekli düğün yapmak isteyen çiftlerdenseniz kişi başı fiyatların hafta içi ve hafta sonu 250 - 500 TL olduğunu da unutmayın.

Ebru Doğan

Bu salonda düğün yapmak ne kadar?

Esen Düğün Sarayları

Sıradaki Galeriler

Düğün Salonu kategorisindeki diğer galerilere ulaşmak için tıkla!

0 Yorum