İstanbul Anadolu Yakası Açık Hava Düğün Mekanları

29.03.2021

İstanbul Anadolu Yakası'nda mis gibi oksijeni içinize çekerken, bir yandan da deniz havasını soluyabileceğiniz açık alan düğün mekanlarını incelemeye ne dersiniz? Birbirinden şık kır düğünü ve havuz başı mekanları sizin için derledik. Beğendiklerinizden fiyat teklifi almayı unutmayın. Ne kadar erken rezervasyon yaparsanız o kadar iyi!

Anadolu Yakası'nda Açık Alanda Düğün

Görsel Numarası: D1295004

İstanbul Anadolu Yakası'nda, yaz döneminde düğün yapmak isteyen çiftlerin çoğunun tercihi açık alanlardan yana oluyor. Hem bu bölgede çok sayıda yeşil alanın mevcut olması hem de yaz konseptinin en iyi açık alanlarda uygulanabilmesi çiftleri cezbediyor.

Tabii doğru mekanı bulabilmek de biraz emek gerektiriyor. Bir mekanla anlaşmadan önce kapasitesine, konumuna, hizmetlerine, fiyatlarına mutlaka dikkatlice bakmalısın. Eleme yöntemiyle ilerleyerek, ideal açık düğün mekanını bulmanız daha kolay olur.

Bürde Özçakır

Benzer düğün mekanlarının tümü burada!

FİRMALARI LİSTELE
Anadolu Yakası'nda Açık Alanda Düğün

Le Parc De Mariage by Çağteks

Görsel Numarası: D1259479

280 yıllık tarihi bir mekanda tarihi duvarlarla çevrili yemyeşil botanik bahçe içindeki Le Parc De Mariage, Zeytinburnu'nda yer alıyor. Mekanın profesyonel organizasyon ekibi, çiftlerin seçtiği konsepte uygun süslemeler yapabiliyor. Dilersen mekana dışarıdan organizasyon ekibi de getirebiliyorsun. Yemekli bir düğün yapacaksan Le Parc De Mariage'ın mutfağında hazırlanan geniş menü seçenekleri arasından seçim yapabilirsin.

Bürde Özçakır

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Le Parc De Mariage by Çağteks


Riva's Club Sırapınar

Görsel Numarası: D774086

Kır düğünü hayalinizi gerçeğe dönüştürmeye ne dersin? Şile Yolu Sırapınar Bölgesi’nde Polenezköy’e komşu olan mekan, modern tasarımıyla dikkat çekiyor. 350 davetli ağırlama kapasitesine sahip mekanda, şömine, anı köşesi, nikah alanı için 2 adet özel gazebo da bulunuyor. Mekanın kır alanı çiftlerin seçtiği konsepte uygun olacak şekilde hazırlanabiliyor. Üstelik eğlenceye doyamayan çiftler, mekanın after parti alanında gece 02.30’a kadar DJ eşliğinde dans etmeye devam edebiliyor.

Bürde Özçakır

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Riva's Club Sırapınar

Elite World Asia

Görsel Numarası: D1377452

Maltepe'de yer alan Elite World Asia, 5 yıldızlı bir otelde düğün planlatan çiftler için ideal bir seçenek. Mekanın havuz başı alanında 200 ila 300 kişilik butik davetlere ev sahipliği yapılabiliyor. Davet menüleri ise Elite World Asia Hotel mutfağında hazırlanıyor. Ödüllü aşçıların özel tariflerinden oluşan menüleri düğünden önce tadabilir, dilersen değişiklik de yapabilirsin. After parti organizasyonu da gerçekleştirebileceğin mekanda 100-150 araçlık otopark da yer alıyor.

Bürde Özçakır

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Elite World Asia

Park Hotel Polonezköy

Görsel Numarası: D1547208

Doğal çim alana sahip Park Polonezköy Hotel, yemyeşil ağaçların yanı başında 850 kişiye kadar davetli ağırlayabileceğin bir açık hava düğünü için ideal. Mekanın kapalı salonu da kötü hava koşullarına karşı, her an hazır tutuluyor. Çiftlere düğün öncesi hazırlıkları için özel bir otel oda ve garson tahsis eden otelde after party için de alan seçeneği sunuluyor.

Bürde Özçakır

Benzer düğün mekanlarının tümü burada!

FİRMALARI LİSTELE
Park Hotel Polonezköy

Dalyan Club

Görsel Numarası: D650952

Hem şehrin merkezinde hem de kır alanında düğün yapmak istemez misiniz? İşte size bu fırsatı Kadıköy'deki Dalyan Club sunuyor. Mekanda kokteyl verip, sonra düğün organizasyonuna geçebiliyorsunuz. Mutfaklarında da usta aşçılarla çalışıyorlar. Kokteyl prolongeden yemekli menüye kadar birçok alternatif sunuluyor.

Dalyan Club'ın çok şık süslemeleri var. Konseptlerde çoğunlukla beyaz rengin hakim olduğunu görüyoruz. Onun dışında gelin takları, gelin yolları, gazebolar ve masa süslemeleriyle gönüllerde taht kuruyor.

Bürde Özçakır

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Dalyan Club

Dalyan Club

Firmayı İncele
Dalyan Club

Ada Beach Wedding

Görsel Numarası: D830129

Ne güzel olur Adalar'da düğün yapmak! Siz de böyle düşünüyorsanız, Heybeliada'da yer alan Ada Beach Wedding'e göz atmanızda fayda var. Sakinliği, yemyeşil çam ve mimoza ormanlarıyla bezenmiş doğası, dört yanı masmavi deniziyle çevrili, eşsiz Çam Limanı Koy'u ve şelale manzarasıyla mekan kendine hayran bırakıyor.

Ada Beach Wedding'de; denize sıfır platformlarda nikah seremonisi yapıp, daha sonrasında yeşil alanlarda düğün organizasyonunuza devam edebiliyorsunuz.

Ebru Doğan

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Ada Beach Wedding

Cemile Sultan Korusu

Görsel Numarası: D634881

Cemile Sultan Korusu, Üsküdar'da konumlanmış. Açık havada düğün yapma imkanının yanı sıra Boğaz'a nazır bir organizasyon imkanı da sunuyor. Mekanın birden fazla düğün alanı alternatifi var. İster havuz başında istersen de yeşillikler içinde düğününü yapabiliyorsun.

Mekanın yaklaşık 750-1.000 kişilik davetli kapasitesi var. Ayrıca kendine ait otoparkı da bulunuyor.

Ebru Doğan

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Cemile Sultan Korusu

Senfoni Garden

Görsel Numarası: D1221462

Beykoz kır düğünü mekanlarından Senfoni Garden'ı da listenize eklemeyi unutmayın. Mekanda 400-500 kişiye kadar davetli ağırlanabiliyor. Görüşmeye gittiğinizde size 5 farklı süsleme seçeneği sunuyorlar. Bunların içerisinden dilediğinizi seçebiliyorsunuz.

Fiyat dahilinde; karşılama kokteyli, iki farklı bahçeden dilediğinizi seçme özgürlüğü, beş farklı konsept ve süslemelerden seçme hakkı, DJ performansı, son teknoloji ışık (boyamalar, robotlar) sistemi, full ses sistemi (subbass, kolon), gerektiğinde güneşten veya yağmurdan korunma için tüm alanı tente ile kapatma, 90 kw jeneratör ve karşılama hostesi gibi birçok hizmet sunuyorlar.

Bürde Özçakır

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Senfoni Garden

Elio Sedef

Görsel Numarası: D870787

Sedef Adası'nın dillere destan düğün mekanlarından biri Elio Sedef! Kendine ait iskelesi, şık masa-sandalyeleri, manzarası ve özellikle de kusursuz hizmetiyle size tavsiye edebileceğimiz açık alan düğün mekanlarından biri. Mekan bünyesinde profesyonel bir ekip oluşturmuşlar. Mutfağından servis elemanına kadar herkes büyük bir titizlikle çalışıyor.

Mekanı beğendiyseniz elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Çünkü yıl içerisinde belirli sayıda düğün yapıyorlar. Bunlardan biri belki de sizin düğününüz olur, kim bilir?

Ebru Doğan

Bu mekanda düğün yapmak ne kadar?

Elio Sedef

Elio Sedef

Firmayı İncele
Elio Sedef

Vitrindeki Düğün Mekanları Firmaları

Düğün Mekanları kategorisinde öne çıkan firmalara buradan ulaş!

0 Yorum