En Güzel Gelin Damat Pozları

17.07.2020

Her çift hayalini kurduğu düğünün en özel anlarını en güzel şekilde fotoğraflamak ister. Bu nedenle sana ilham verebilecek en güzel gelin damat fotoğraflarını bu galeri altında topladım. Ayrıca beğendiğin fotoğrafları çeken düğün fotoğrafçıları ile de iletişime geçebileceğini buraya not düşüyorum. Haydi, hemen incelemeye başla...

En Güzel Gelin Damat Pozları ve Düğün Fotoğrafçısı Önerileri

Görsel Numarası: D947467

Düğün albümün için nasıl bir çekim yaptırmak istediğine karar vermediysen işte sana fırsat! Burada hem en güzel düğün fotoğraflarını görecek hem de beğendiğin fotoğrafları çeken düğün fotoğrafçılarına ulaşabileceksin. Üstelik düğün fotoğrafçıları fiyatları konusunda da bilgi verdiğimi belirtmek istiyorum. İşte sana ilham kaynağı olacak en güzel gelin damat pozları ve profesyonel İstanbul fotoğrafçıları...

Nazik Duygu Tutumoğlu

Benzer kareler için en iyi fotoğrafçılar burada!

FİRMALARI LİSTELE
En Güzel Gelin Damat Pozları ve Düğün Fotoğrafçısı Önerileri

Aşk ve Tutku!

Görsel Numarası: D546065

“Çektiğimiz fotoğraflarda aşkınızı, duygularınızı ve sevdiklerinizi göreceksiniz” diyen evlilik güncesi, özellikle romantik gelin damat pozları ile dikkatleri çekiyor. Eğer sen de içinde aşkın, tutkunun ve mutluluğun olduğu bir düğün fotoğraf albümü istersen mutlaka firma ile iletişime geçmelisin. Fiyatları konusunda bilgi vermem gerekirse, minimum paket fiyatının 2000 TL’den başladığını söyleyebilirim. Evlilik güncesi, stüdyo ve dış mekan çekimi yapmanın yanı sıra seninle Türkiye ve dünyanın her yerine de seyahat edebilir. Yalnız firma ile düğünden en az 3 hafta önce iletişime geçmen gerektiğini unutma!

Nazik Duygu Tutumoğlu

Bu fotoğrafçıyla çalışmak ister misin?

Aşk ve Tutku!


Trashday Düğün Fotoğrafı

Save The Date Çekimi

Görsel Numarası: D1268024

Trash the dress adı verilen ve elbisenin kirlenmesinden korkmayarak özgürce hareket edebildiğin bu çekim türü, son dönemlerde sıklıkla tercih ediliyor. Halil Sarı Fotoğrafçılık'ın çektiği bu karede de kumsalda uzanmış romantik bir çift görüyoruz.

Ebru Doğan

Bu fotoğrafçıyla çalışmak ister misin?

Trashday Düğün Fotoğrafı

Yakın Çekim Gelin Damat Pozu

Görsel Numarası: D1361459

Caner Demir Photography'nin bu çalışmasında olduğu gibi müstakbel eşinle mutluluğunuzu yansıtan gülümsemelerinizin yakın plandan çekilmesini isteyebilirsiniz.

Ebru Doğan

Bu fotoğrafçıyla çalışmak ister misin?

Yakın Çekim Gelin Damat Pozu

Hayata Sıkı Sıkı Sarılmak!

Görsel Numarası: D933499

İşte sana tablo gibi düğün fotoğrafları çekecek bir fotoğrafçı: Aylin Akın! Firmanın profilini incelediğinde karşına çıkan fotoğraflar eminim seni de etkileyecek. Çekimlerde kullanılan aksesuarlar, yakın çekim planlar, en doğal anlar ve en çok da sarı ile turuncu rengin ağırlıkta olduğu romantik fotoğraflar gerçekten oldukça hoş! “Kendinizi doğallığın akışına bırakın” diyen Aylin Akın ve ekibinin minimum paket fiyatları ise 1000 TL! Şehir dışı ya da yurt dışı çekimlerinde de destek alabileceğin firmayla düğünden en az 2 hafta önce iletişime geçmelisin. Ayrıca Aylin Akın Photography’nin düğün belgeseli, düğün hikayesi, düğün klibi, katalog çekimi, konsept çekim, nişan çekimi, Save the Date ve Trashday çekimi yaptığını da bilmende fayda var.

Nazik Duygu Tutumoğlu

Bu fotoğrafçıyla çalışmak ister misin?

Hayata Sıkı Sıkı Sarılmak!

İçindeki Çocuğu Uyandır!

Görsel Numarası: D889932

Uğur Tekdal Photography’nin fotoğraflarını incelediğimde ilk dikkatimi çeken samimiyetle gülen, kahkaha atan ve oradan oraya koşturan doğal çiftlerin olmasıydı. Çünkü çekimler esnasında gerilmedikleri ve hatta büyük keyif aldıkları ortada. Bu nedenle Uğur Tekdal ve ekibinin çektiği düğün fotoğraflarını özellikle incelemeni tavsiye ediyorum. Rustik konsept seven çiftler için oldukça hoş bir çekim tarzına sahip olan firmanın paket fiyatı minimum 1000 TL’den başlıyor. Unutmaman gereken önemli bir bilgiyi de seninle paylaşmak istiyorum. Uğur Tekdal ile düğün tarihinden 6-7 hafta öncesinde iletişime geçmen gerekiyor.

Nazik Duygu Tutumoğlu

Bu fotoğrafçıyla çalışmak ister misin?

İçindeki Çocuğu Uyandır!

Sıradaki Galeriler

Düğün Fotoğrafçısı kategorisindeki diğer galerilere ulaşmak için tıkla!

Vitrindeki Düğün Fotoğrafçıları Firmaları

Düğün Fotoğrafçıları kategorisinde öne çıkan firmalara buradan ulaş!

0 Yorum