Siyah Smokin Damatlık Modeli
Kiğılı
Siyah Regular Fit
Renkli Damatlık Takım Elbise Modeli
Kiğılı
Mavi Kahve Slim Fit
Siyah Renkli Smokin Modeli
Kiğılı
Siyah İtalyan
Lacivert Smokin Damatlık Modeli
Kiğılı
Lacivert Regular Fit
Siyah Renk Smokin Modeli
Kiğılı
Siyah Regular Fit
Siyah Damatlık Modeli
Kiğılı
Siyah Regular Fit
Bordo Renk Damatlık Modeli
Kiğılı
Bordo Regular Fit
Gri Damat Takım Elbise Modeli
Kiğılı
Gri Slim Fit
Slim Fit Takım Elbise Modeli
Kiğılı
Lacivert Slim Fit
Lacivert Smokin Damatlık Modeli
Kiğılı
Lacivert Slim Fit
Lacivert Damatlık Smokin Modeli
Kiğılı
Lacivert Regular Fit
Siyah Takım Elbise Modeli
Kiğılı
Siyah İtalyan
Lacivert Damatlık Takım Elbise
Kiğılı
Lacivert Slim Fit
Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Firmanızı ekleyin, binlerce yeni çifte ulaşın!

Her yıl 400.000 çift, Düğün.com'da buldukları firmalarla anlaşıyor. Siz de hemen firmanızı ekleyin, işinizi katlayın!

Firmanızı Ekleyin

Türkiye'nin önde gelen erkek markası Kiğılı Damatlık Modelleri burada!

Siyah Takım Elbise Modeli

Özellikle otel düğünlerinde ve balo salonlarında mutlaka tercih etmeniz gereken sivri yaka tek düğmeli siyah damatlık modelini, gelinin aksesuar renklerine uygun desenli bir yelekle de tamamlayabilirsiniz.

Mavi Renk Takım Elbise Modeli

Sivri yaka ve çift düğmeli bu damatlık modelini fit damat adaylarına öneriyorum. Özellikle abartmak istemeyen fakat balo salonu veya tarihi mekan düğünü yapacak damatlar papyon ve desenli yelek aksesuarları ile tamamlayacakları bu modeli gönül rahatlığıyla giyebilirler.

Mavi Takım Elbise Modeli

Sivri yaka, papyon ve desenli yelekle tamamlanmış bu takım elbise modelini davet alanları ve kulüplerde yapacağınız düğünlerde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Çift düğmeli modeli özellikle fit adayların seçmesi gerektiğini unutmayın!

Füme Rengi Damat Takım Elbise Modeli

Daha sade ve şık olmak isteyen damat adaylarına füme rengi ile klas bir hava yakalayan bu modeli öneriyoruz. Fit bir vücuda sahipseniz ve düğün mekanınız plaj değilse bu modeli rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Mavi Takım Elbise Modeli

Spor ayakkabı ve desenli yelek modeli ile hareketlendirilmiş bu damatlık modelini özellikle fit adaylara öneriyoruz. Ayrıca kır veya tekne düğünü planlayan damatlar bu model ile hem şık hem sportif olacaklardır.

Bordo Renk Damatlık Modeli

Yelek ve papyon ile tamamlanmış sivri yaka damatlık modelini biraz daha cesur damat adaylarımıza öneriyorum. Renkli damatlıklar konusunda düğün konseptinize göre daha rahat davranabilirsiniz. Kulüp veya davet alanlarında bu modeli tercih etmeniz yerinde olacaktır.

Mavi Sivri Yaka Smokin Modeli

Kısa ve dar paça bu smokin modelini tercih edecek damatların fit olması gerektiğini söylemek isterim. Bacak boyu daha uzun damatlar için ideal seçim olacaktır. Saten detayları ile şıklığınızı ortaya koyacağınız smokin modelini salon, davet alanı ve yalı düğünlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Siyah Renk Smokin Modeli

Kış aylarının ve otel düğünleri gibi ihtişamlı düğünlerin vazgeçilmezi siyah renk smokinler her yıl olduğu gibi bu yılda ilk tercih edilenlerden olacak. Eğer görkemli bir düğün yapıyorsan papyon ile kuşak takmanı öneriyoruz. Sivri yaka yüzünü daha sert göstereceği için saç modelini görseldeki gibi salaş yaptırabilirsin. Kış aylarının ve otel düğünleri gibi ihtişamlı düğünlerin vazgeçilmezi siyah renk smokinler her yıl olduğu gibi bu yılda ilk tercih edilenlerden olacak. Eğer görkemli bir düğün yapıyorsan papyon ile kuşak takmanı öneriyoruz. Sivri yaka yüzünü daha sert göstereceği için saç modelini görseldeki gibi salaş yaptırabilirsin.

Lacivert Renkli Damatlık Modeli

Lacivert renkli bu takım elbiseyi esmer damat adaylarına öneriyoruz. Özellikle klasik bir düğün yerine daha rahat ve sade bir düğün yapmayı planlıyorsanız papyon yerine ince kravatlardan takmalısınız. Bu tasarım ile açık mor tonlarında gömlek ile oldukça göz alıcı bir şıklık yakalayacağınıza emin olabilirsiniz. Lacivert renkli bu takım elbiseyi esmer damat adaylarına öneriyoruz. Özellikle klasik bir düğün yerine daha rahat ve sade bir düğün yapmayı planlıyorsanız papyon yerine ince kravatlardan takmalısınız. Bu tasarım ile açık mor tonlarında gömlek ile oldukça göz alıcı bir şıklık yakalayacağınıza emin olabilirsiniz.

Dar Paça Damatlık Modeli

Mavi renk takım elbiseleri beyaz tenli ve buğday tenli damat adaylarına öneriyoruz. Gömlek tercihi takım elbiseden açık renk mavi renk seçerseniz ayakkabı ve kemerinizi kahverengi tonlarından seçebilirsiniz. Kısa ve dar paça olan bu takım elbiseyi en çok ince bilekli damat adaylarına yakıştırıyoruz ve ince bilekleri öne çıkartmak isterseniz çorap giymemelisiniz. Mavi renk takım elbiseleri beyaz tenli ve buğday tenli damat adaylarına öneriyoruz. Gömlek tercihi takım elbiseden açık renk mavi renk seçerseniz ayakkabı ve kemerinizi kahverengi tonlarından seçebilirsiniz. Kısa ve dar paça olan bu takım elbiseyi en çok ince bilekli damat adaylarına yakıştırıyoruz ve ince bilekleri öne çıkartmak isterseniz çorap giymemelisiniz.

Slim Fit Takım Elbise Modeli

Yaz düğünlerinin vazgeçilmez rengi mavi renk takım elbiseleri açık mavi, beyaz ya da açık pembe gömleklerle ile kombine edebilirsiniz. Özellikle kumsal düğünü yapmayı planlıyorsanız kravat ya da papyonu sadece düğün fotoğraflarınızda takmalı, diğer zamanda çıkartmalısınız. Ayakkabı tercihi olarak loafer giyebilirsiniz. Yaz düğünlerinin vazgeçilmez rengi mavi renk takım elbiseleri açık mavi, beyaz ya da açık pembe gömleklerle ile kombine edebilirsiniz. Özellikle kumsal düğünü yapmayı planlıyorsanız kravat ya da papyonu sadece düğün fotoğraflarınızda takmalı, diğer zamanda çıkartmalısınız. Ayakkabı tercihi olarak loafer giyebilirsiniz.

Kırlangıç Yaka Smokin Modeli

Lacivert renkli bu tasarımı sade düğün törenlerinde tercih edebilirsin. Özellikle restoran ve nikah sonrası yemekleri için en uygun seçim olacak olan lacivert renkli takım elbise ile aynı tonlarda gömlek de giyebilir ya da risk almak istemiyorsan beyaz gömlek tercih edebilirsin. Lacivert renkli bu tasarımı sade düğün törenlerinde tercih edebilirsin. Özellikle restoran ve nikah sonrası yemekleri için en uygun seçim olacak olan lacivert renkli takım elbise ile aynı tonlarda gömlek de giyebilir ya da risk almak istemiyorsan beyaz gömlek tercih edebilirsin.

Mavi Smokin Damatlık Modeli

Kısa ve dar paça olan bu smokini fit damat adaylarına öneriyoruz. Özellikle kır düğünü mekanında bu tasarımı tercih etmeyi planlıyorsanız ayakkabı tercihinizi loafer ayakkabı modellerinden de yapabilirsiniz. Kısa ve dar paça olan bu smokini fit damat adaylarına öneriyoruz. Özellikle kır düğünü mekanında bu tasarımı tercih etmeyi planlıyorsanız ayakkabı tercihinizi loafer ayakkabı modellerinden de yapabilirsiniz.

Farklı Renk Takım Elbise Modeli

Klasik erkek giyiminden ve smokinlerden sıkılmış olan damat adaylarına çift renkli takım elbiseleri öneriyoruz. Özellikle kırda yapılan düğünlerde tercih edebileceğiniz kahverengi kareli desenli bu ceketi açık renk pantolonlar ve beyaz ya da mavi gömleklerle kombine etmelisiniz. Klasik erkek giyiminden ve smokinlerden sıkılmış olan damat adaylarına çift renkli takım elbiseleri öneriyoruz. Özellikle kırda yapılan düğünlerde tercih edebileceğiniz kahverengi kareli desenli bu ceketi açık renk pantolonlar ve beyaz ya da mavi gömleklerle kombine etmelisiniz.

Siyah Renkli Smokin Modelleri

Tek düğmeli bu smokini fit damat adaylarına öneriyoruz. Özellikle kapalı mekan düğünü yapmayı planlıyorsanız bu smokini yelekli olarak da tercih edebilirsiniz. Klasik bir görünüm için ayakkabı tercihini de mutlaka parlak rugan bağcıklı modellerden yaptırmalı, sade bir görünüm için ise siyah ayakkabı modeli yeterli olacaktır. Tek düğmeli bu smokini fit damat adaylarına öneriyoruz. Özellikle kapalı mekan düğünü yapmayı planlıyorsanız bu smokini yelekli olarak da tercih edebilirsiniz. Klasik bir görünüm için ayakkabı tercihini de mutlaka parlak rugan bağcıklı modellerden yaptırmalı, sade bir görünüm için ise siyah ayakkabı modeli yeterli olacaktır.

Mavi Renk Smokin Modelleri

Kır düğünlerinin vazgeçilmezi mavi smokin modelleri arasından yakası ve cepleri siyah satenden oluşan bu tasarımı farklı olmayı seven damat adaylarına öneriyoruz. Özellikle siyah satenden oluşan bu yaka ile kuşağınızı, papyon ve ayakkabınızı da siyah renk seçebilirsiniz. Kır düğünlerinin vazgeçilmezi mavi smokin modelleri arasından yakası ve cepleri siyah satenden oluşan bu tasarımı farklı olmayı seven damat adaylarına öneriyoruz. Özellikle siyah satenden oluşan bu yaka ile kuşağınızı, papyon ve ayakkabınızı da siyah renk seçebilirsiniz.

Mavi Takım Elbise Modeli

Rahat ve sportif bir damat olurken aynı zamanda şık bir görünüm yakalamayı tercih eden damat adaylarına mavi renk olan bu smokini öneriyoruz. Özellikle kulüp ve davet alanları ya da sosyal tesis düğünleri gibi mekanlarda düğün planlıyorsan papyon yerine kravat takabilir, kır düğününde evleneceksen kravatsız bile tercih edebilirsin. Rahat ve sportif bir damat olurken aynı zamanda şık bir görünüm yakalamayı tercih eden damat adaylarına mavi renk olan bu smokini öneriyoruz. Özellikle kulüp ve davet alanları ya da sosyal tesis düğünleri gibi mekanlarda düğün planlıyorsan papyon yerine kravat takabilir, kır düğününde evleneceksen kravatsız bile tercih edebilirsin.